Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@winicek píše:
Díky za komentář. Já si myslím, že to policie řešit nebude. Tak paní si emaily určitě nečte. Provozovatele Bazoše jsem kontaktovala. Jinak nevím jak paní pomocí bazoše kontaktovat. Banku jsem kontaktovala také, ale zatím nic nedořešili. Bohužel jsem do důvodu psala něco jiného než omyl.
Já už nevěřím, že dostanu peníze zpět. Ale štve mě to. Hlavně mám pocit, že jim nehrozí nic
Kamaradku okradla přes litr na manduce. Dáváme lidi dphromady a udame ji
Dobrý den,
tamtéž jsem naletěla paní Katce Hruškové, a proto budu podávat trestní oznameni. Sháním stejně podvedené, abychom podaly oznámení hromadně. Případně pokud již někdo oznámení podal, ráda bych se připojila. Zřídila jsem si pro tento účel speciální email odsavackamedela@seznam.cz, který budu denně kontrolovat a se všemi komunikovat.
Děkuji.
Mě už kontaktovala paní Soňa, že už je nás víc. taky půjdu na policii. o kolik jste přišla?
Dobry vecer, chci ozivit diskuzi.Ted pred vanoci jsem si tusim tak 21.12.objednala pres bazos od nejake Kateriny Angelsound. Udavala cenu 500 kc vcetne postovneho. Inzerat vlozila 17.12.
Poslala jsem ji penize na ucet, zadna dalsi komunikace z jeji strany, me nic nedoslo.
Jen se obhajovala, ze to poslala, ze tedy musi znovu na postu.Kdyz jsem zadala ofoceni dokladu z posty,nereagovala.Az kdyz jsem ji 23.12.napsala, ze to po svatcich oznamim, tak se mi ozvala 24.12.Napsala jen poslu to, hezke vanoce…Celou vec po svatcich planuji oznamit. ![]()
Já bych to hned nehrotila. Tohle vypadá spíš na to, že to chtěla poslat až po svátcích, ale nechtělo se jí to vysvětlovat. Dej jí ještě šanci, jestli ti pošle sedmadvacátýho číslo balíku.
Co zkusit pozadat svoji banku a vraceni platby, ze doslo k omylu z tvoji strany? Ja to jednou udelala, protoze jsem se spletla v cisle uctu. Prisli nekomu uplne jinemu nez jsem chtela, protoze jsem zamenila dve cisla. Jmeno majitele uctu mi dat nesmeli, ale stahli penize zpet na muj ucet do tydne, akorat me to stalo tusim 150 Kc (uz si presne nepamatuji castku, jsou to skoro 2 roky).
Dekuju za reakce, u teto koupe jsem mela proste z jednani te pani zvlastni pocit uz od sameho zacatku…tak uvidim, jak to po svatcich dopadne, podle toho budu reagovat.Jen kdyz jsem si vcera procitala stare diskuze, o podvodnici jmenem Katerina, cely popis a zkusenost techto lidi mi pripadal stejny jak u mne.Moc mne mrzi, ze jsou mezi lidmi porad taci, kteri se nestydi okradat, duchodce, deti nebo tehotne, je to ostuda… ![]()