Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podle fotek většiny věcí to vypadá, že přeprodává věci z ebay, což se nedivím, že není kvalitní. Tam dětskou bundu sežene za 100,– a tady jí prodá za 600,– přitom kvalita hadr. No, co na to říct no. Je to hnus.
@barca93 píše:
Podle fotek většiny věcí to vypadá, že přeprodává věci z ebay, což se nedivím, že není kvalitní. Tam dětskou bundu sežene za 100,– a tady jí prodá za 600,– přitom kvalita hadr. No, co na to říct no. Je to hnus.
Právě proto, že je to hnus jsem na to upozornila. Nečekala jsem bůhví co, ale toto mi vyrazilo dech.
To je vrchol! Naposledy jsem to řešila tak, že jsem si dotyčnou našla na FB a udělala velký haló mezi její rodinou a přatelema. Do dvou dnů jsem měla peníze zpět ![]()
Jsou to věci z Aliexpresu z číny, nakupuju tam taky, jen ona to má mnooooohem mnohem dražší ![]()
Jediné, zač se omlouvám, bude to, že nedodržím slovo pro paní Lenulka 26, ale po posledních věcech, co se tu staly a co jsem se dozvědala, se tohle podporovat nebude a už vůbec ne, z mojí strany.
U této paní jsem si objednala dle fotek krásnou zimní bundu pro dceru, dle fotky jsem byla opravdu nadšená a těšila jsem se, 5.9. byly peníze obratem poslány, měla je na účte ihned…předem dodávám, že jsem vůbec nevěděla, že jde o zboží z Číny a už vůbec jsem nebyla informována o době dodání…po 14 dnech jsem urgovala, že zboží nedošlo…bylo mi sděleno, že určo příští týden, když ani pak zboží nedorazilo, chtěla jsem zpět peníze, to bylo nějak 3 týdny po odeslání financí a začalo kolo výmluv, prodlužování, aby paní získala čas a zboží mezi tím došlo a vracet peníze mi nemusela…po měsíci, když už jsem vyžadovala opravdu peníze zpět a pořád nebyla možná domluva, se tady do toho vložili i admini a paní dostala ultimátum, ani to nepomohlo, paní prodlužovela dál, peníze stále zaslat nechtěla, po cca 5-6 týdnech se zadařilo, a peníze naštěstí poslala, to jsem ještě netušila, co přijde. Peníze jsem dostala až po tom, co jsem ji do hodnocení napsala opravdu negativní koment, až tehdy začala komunikovat a došlo na vrácení financí a teď ano, přiznávám, bylo slíbeno, že za vrácení peněz zruším komentář, aby ji to nekazilo prodej, to jsem souhlasila a udělala, aniž bych zatím věděla, jak to bude pokračovat, tohle je třeba podraz, ale o tom, nemluvit o obchodu, nepadlo slovo, mlčela bych nevědět, že to dělá dál jiným.
Peníze vrátila, já smazala koment a bylo domluveno, že jak mi bunda přijde, paní mi zašle poštovné a bundu ji pošlu, kam bude chtít…dneska si paní ale dokonce vymyslela, že prvně mám zboží odeslat a až pak ji napsat, kolik pošta stála a ona pošle finance. Je mi jasné, že bych finance nikdy neviděla, až po tom, co jsem se už na to vykašlala a řekla, že buď si do týdne vyzvedne bundu osobně, nebo ji vyhazuji…peníze poslala a bunda ji dnes byla zaslána.
Buhužel tu vím o dalších maminkách, které to štěstí neměly a já už nebudu a nechci přihlížet tomu, jak se tady z maminek na mateřské, rodičáku tahají peníze za něco, co nemá hodnotu.
Bunda dorazila a já se nestačila divit, křivé švy, lezly z ní nitě, páraly se švy, smrděla chemií, zimní rozhodně nebyla, tak jaro, velice tenká a materiál dle fotky neodpovídal. Rozhodně se nenechám podvádět a jsem ráda, že aspoň mě vrátila peníze dřív, než zboží došlo, protože bych to musela řešit jinak a horším způsobem, než nějakým zlým komentem.
Je na každém, zda od ní zboží dál bude brát, za mě už nikdy, jak paní napsala, chvílema arogantní chování, ale jinak raději nepíše, i když zprávy čte a pak ještě dělá „hloupou“ že si těch zpráv nevšimla…prostě podnikatelka hadr…doslova!!! ![]()
Příspěvek upraven 20.10.14 v 19:48
A že nekecám, před odesláním jsem si to nafotila, já se nenechám okrádat, škoda, že ten smrad z bundy nafotit nešel ![]()
Hmmm, to je jasny
takhle jsem si jednou objednala plavky na aukru. Taky jsem cekala tri tydny, takze prisly az po dovoleny, na kterou jsem je chtela a taky jsem zirala co dorazilo, jeste nasakly tim congovskym smradem
Rikam si, jak tyhle sra*ky nekdo muze s cistym svedomim prodavat. ![]()
@kitty123 píše:
Hmmm, to je jasnytakhle jsem si jednou objednala plavky na aukru. Taky jsem cekala tri tydny, takze prisly az po dovoleny, na kterou jsem je chtela a taky jsem zirala co dorazilo, jeste nasakly tim congovskym smradem
Rikam si, jak tyhle sra*ky nekdo muze s cistym svedomim prodavat.
Ta mikina co mi přišla taky páchne, je z nějakýho šílenýho materiálu, kouše to ( a to jsem ji na sobě měla jen na vyzkoušení ), a po vyprání z toho bude plachta
Za 360 kachlí, no nekup to. ¨
Mě nejde ani tak o ty prachy, ale spíš o princip
Když se lidi neozvou, to se to pak takovým sfiním podniká, že…
![]()
Tedaa hoolky, dekuju malem sem od teto podvodnice objednala kabatek pro malou, jeste jednou dekuju ![]()
@rézi2 píše:
Tedaa hoolky, dekuju malem sem od teto podvodnice objednala kabatek pro malou, jeste jednou dekuju
A O TO ŠLO
Aby od ní lidi nic nebrali! Proto i tato diskuse ![]()
@sarinka83 jednou to začne a doufám, že všema skončí, už mě nebaví tady ty podvody, já rozhodně nemám peníze na rozdávání, každou korunu si 2× protočím v ruce, než dám, ale tohle už bylo fakt přes čáru, tohle odsuzuji!
![]()
Zdravím všechny
Chtěla bych upozornit na podvodnici @Lenulka 26. Objednala jsem si u paní mikinu černou s kožíškem. Zaplatila předem na účet a čekala 3 týdny na dodání. To co mi přišlo byla katastrofa
Hadr, který se nehodí ani na vytírání podlahy. Je to nějaký Čínský šunt. Chtěla jsem zboží vrátit, nejdřív paní nekomunikovala vůbec, a potom velmi arogantně. Už týden to řešíme a nic není vyřešeno. Paní nejdřív že peníze nevrací, že si to mám řešit s výrobcem
, pak zase že je vrátí, ale mám to poslat někam do Číny na vlastní náklady
Prostě arogantní jednání od začátku do konce. Bohužel nejsem jediná, kdo má s touto uživatelkou problém. Všechny krámy, které paní prodává jsou z Číny a do fotky mají hodně daleko. Jak provedením, střihem, materiálem… 
A o její komunikaci, no škoda slov
Poslední věta od ní : Dobře, pokusím se to vyřešit co nejrychleji.
No, tak při její rychlosti to nebude vyřešeno ani na Vánoce

Nenapalte se a od této uživatelky si nic nekupujte. Inzeruje i na FB, MMB, Bazoši… Poznáte ji podle emailu : lenka. forejtkova@seznam.cz …Pokud s ní máte někdo obdobný problém, klidně mě kontaktujte. Mám její FB, adresu, číslo účtu…
Ještě dodám : https://www.emimino.cz/…/lenulka-26/ nešla mi označit, tak ať víte přesně, o koho se jedná
Příspěvek upraven 20.10.14 v 19:37