Podvodnice zde na emimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
680
20.10.14 20:17
@BAZÁREK ANGIE píše:
Jasné věci z Aliexpres nebo Ebay, zde nelze vůbec očekávat nějakou velkou kvalitu, něco jako křivý šev je maličkost :think:. Rozdíl je v tom, jestli si to objednám přímo tam za 100,–kč nebo tady od překupníka třeba za 400,–kč. :nevim:

no to je prave velkej rozdil. Za stovku s tim clovek tak trochu pocita, ze to bude nakej smradoch nekvalitni, ale myslim ze by bylo fer, kdyby pani dotycna uvedla ze trva takovou dobu nez zbozi prijde, ptz objednava v cine. Takhle je to proste svinarnicka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
20.10.14 20:18
@anairda píše:
@Krasavicaa
Tady je naprd, že ona tě vlastně ani neokradla, prostě ti to jen přeprodala, proto tě směřuje k výrobci. Zásada je nekupovat nic u čeho nevidíš reálnou fotografii, když je tam fotka z katalogu tak je to vždycky sázka do loterie. :(

přesně, tam jasně píšou, že je možná reklamace s poštovným na účet zákazníka, bohužel, tam odtamtaď je to zboží co prodává s dopravou zadarmo - tedy v ceně zboží, zato zpět bys zaplatila za bundu klidně i 4 kila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
20.10.14 20:19
@kitty123 píše:
no to je prave velkej rozdil. Za stovku s tim clovek tak trochu pocita, ze to bude nakej smradoch nekvalitni, ale myslim ze by bylo fer, kdyby pani dotycna uvedla ze trva takovou dobu nez zbozi prijde, ptz objednava v cine. Takhle je to proste svinarnicka :nevim:

ale ty fotky - to už samo o sobě je vidět že to je odtamtaď, nebo tu o Ali nikdo neví?? a co Amazon??? Lidičky nechtějte abych si myslela svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
20.10.14 20:20

Tak já se přidávám do skupiny těch, co nevěděli…na věci mě upozornila kamarádka, že je to z Číny, to byly 3 týdny po zaslání peněz, od té doby jsem urgovala jen peníze, teď už to poznám, naštěstí a i o Ali vím:) Ano, bohužel se tady i jinde vydělávám na naší blbosti a to asi moc trestné není, nevědomost neomlouvá, svým způsobem má prodejce pravdu, přeprodává, ale to už se dle mě dopouští jisté nechci říct přímo spoluúčasti na krádeži, protože ví, co prodává, šunt a ví, že za to asi moc zodpovídat nebude kor, když od toho kupující nemá ani doklad…myslím, že tohle není úplně fér hra a jestli to tady pomůže byť jen jedné mamince nenaletět, pak to bylo k něčemu dobré, trochu tu rozvířit vlny…možná i další tedy jako já přijdou o „blbost“ a budou příště chytřejší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
20.10.14 20:25

@Krasavicaa Já ho četla. Ale když ho pak smaže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
20.10.14 20:30
@sarinka83 píše:
Jsou to věci z Aliexpresu z číny, nakupuju tam taky, jen ona to má mnooooohem mnohem dražší :)http://www.aliexpress.com/…2397876.html

to nevypada na hadry na podlahu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1561
20.10.14 20:34

Tak to je to čeho je plný Facebook, tyhle objednávky tam snad teď dělá každý na čínské zboží, já se divila jak jim to jde, co na tom můžou vydělat a fakt asi slušně no!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
20.10.14 20:35

@KackaDoup jak to myslíš? já jen linkla pro příkald, koukala jsem na její inzeráty a myslím že to tam taky má..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
20.10.14 20:35
@KackaDoup píše:
to nevypada na hadry na podlahu :mrgreen:

Fotka je fotka, na fotce matroš nepoznáš, ale já osobně bych si tam neobjednala ani kdyby to stálo tu 100,–kč :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
20.10.14 20:37

Já jsem si na alim koupila pár věcí a holky, jen aby jste věděly, celkem dost to tam projíždím a už jsem mnohokrát narazila na věci odtama na normálních českých eshopech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
20.10.14 20:37
@RadkaOR píše:
Tak to je to čeho je plný Facebook, tyhle objednávky tam snad teď dělá každý na čínské zboží, já se divila jak jim to jde, co na tom můžou vydělat a fakt asi slušně no!

Fajn privydelek k matersky, prodavat predrazeny smradlavy cetky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
20.10.14 20:38

@BAZÁREK ANGIE tak to já zas ano, onjednala jsem několik věcí pro malého a jsou úplně v pohodě a když mi to přišlo špatné (tak vrátili peníze), takže já mám relativně OK zkušenost na ALI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
20.10.14 20:39
@sarinka83 píše:
Já jsem si na alim koupila pár věcí a holky, jen aby jste věděly, celkem dost to tam projíždím a už jsem mnohokrát narazila na věci odtama na normálních českých eshopech

Jasně, tahá to sem kdekdo, jak holky, tak firmy…proto mi přišlo divné, že o tom tolik holek neví :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
20.10.14 20:40
@BAZÁREK ANGIE píše:
Jasně, tahá to sem kdekdo, jak holky, tak firmy…proto mi přišlo divné, že o tom tolik holek neví :think:.

Tak třeba já přes net oblečení nikdy nekupuju :nevim: Nevím co mě to teď jednou popadlo :roll:

• Citovat
  • Upravit
5748
20.10.14 20:41

http://www.aliexpress.com/…4733956.html

tady všech 5 angry birdsů za 150 korun :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová