Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sarinka83 píše:
@jannina1 jo kámoška má 2 mobily z ALi a navrchol spokojená… jakou mas znacku? prosim?
Lenovo-a opravdu super.
Holky existuje aspoň nějaká šance, že je něco z Aliexpress kvalitní? Já si objednala od jiné uživatelky zimní bundičku, paní psala, že to bude trvat měsíc, že je to z USA. A já jí teď našla tady http://www.aliexpress.com/…1132645.html
Je to jiný obrázek, tady vypadá o něco hůř, ale je to ta samá bunda ![]()
@jannina1 je možné napsat, od koho přesně, nick, firma jste tam mobily kupovala?
@Bugaboo Můj overálek docela jde.. jen myslím, že problém bude, že nevydrží. Bavlna je dost slabá.. s kámoškou jsem odtamtud zkusili objednat ještě pár kousků a je to to samé. Zboží na pohled originální a koukavé, ale kvalita hadr. Škoda i těch málo peněz
![]()
Co říkáte na tyto hračky, taky je toho na face teď mraky a všichni to hrozně kupují.
Příspěvek upraven 20.10.14 v 21:11
No vidíš to, to jsem ani nevěděla, že to stou platbou takto funguje.. ale bude asi těžké rozeznat z katalogový fotek co je kvalitní a co není.. protože, jak to tak čtu, tak něco je okej a něco zase stojí za nic.. ![]()
@Bugaboo píše:
@jannina1 je možné napsat, od koho přesně, nick, firma jste tam mobily kupovala?
Můžu to napsat do SZ, tady to s tím nebudu zahlcovat.Ale je to rok a třeba jsou už výkonější značky.
Kamarád si koupil mobil tady v kamenném obchodě(tu stejnou značku) a co myslíte? Padělek! Když jsme to srovnávali bylo to markantní, barvy, svižnost…
Tam jsou alespoň velké firmy, které si na kvalitě zakládají
Padělky tam jsou také, ale většinou to i uvádějí, někomu to stačí.
@jannina1 no jestli tou češtinou myslíš ten chatrný překlad googlu
já třeba anglicky umím, takže čtu jen origoš..ale platbu kartou předem spousta lidí nemusí… a co teprve kdyby byla potřeba komunikace s prodejcem. Každý na to odvahu nemá ![]()
@syselinka píše:
Já na ali koupila jednou přenádherné šatičky hello kitty, líbily se mi na fotce a líbí se mi i v reálu, ted jsem se tam zamilovala do jedné zimní bundy
http://i01.i.aliimg.com/…_350x350.jpg
Bundicka krasna, Tva holcicka jeste krasnejsi ![]()
@kubikuli píše:
@jannina1 no jestli tou češtinou myslíš ten chatrný překlad googlujá třeba anglicky umím, takže čtu jen origoš..ale platbu kartou předem spousta lidí nemusí… a co teprve kdyby byla potřeba komunikace s prodejcem. Každý na to odvahu nemá
Jak myslíš
Mě překlad stačí, jinak taky anglicky umím. Komunikace se taky hned překládá. Ale ať si to každý zařídí po svém, od toho jsou tu přeposílatelky ![]()
Admini dneska asi spí, z téhle diskuze je jasné že uživatelka Lenulka-26 podvádí a její bazarové inzeráty běží na titulní straně ![]()
Do téhle diskuze jsem snad ani chodit neměla
.Nevěděla jsem, že nějaké Aliexpress vůbec existuje…a teď tam mrknu a nestačím se divit, tolik hezkých obrázků a levně…Vyhlídla jsem si tam hezké svatební šaty, ale asi nebudou nic moc kvalitní, co? Je tu některá z Vás, která tam nakupuje a poradila by?