Podvodnice zde na emimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
20.10.14 21:06
@sarinka83 píše:
@jannina1 jo kámoška má 2 mobily z ALi a navrchol spokojená… jakou mas znacku? prosim?

Lenovo-a opravdu super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
20.10.14 21:07

Holky existuje aspoň nějaká šance, že je něco z Aliexpress kvalitní? Já si objednala od jiné uživatelky zimní bundičku, paní psala, že to bude trvat měsíc, že je to z USA. A já jí teď našla tady http://www.aliexpress.com/…1132645.html :zed: Je to jiný obrázek, tady vypadá o něco hůř, ale je to ta samá bunda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
20.10.14 21:08

@jannina1 je možné napsat, od koho přesně, nick, firma jste tam mobily kupovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.10.14 21:08

@Bugaboo Můj overálek docela jde.. jen myslím, že problém bude, že nevydrží. Bavlna je dost slabá.. s kámoškou jsem odtamtud zkusili objednat ještě pár kousků a je to to samé. Zboží na pohled originální a koukavé, ale kvalita hadr. Škoda i těch málo peněz :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
20.10.14 21:09

Co říkáte na tyto hračky, taky je toho na face teď mraky a všichni to hrozně kupují.

Příspěvek upraven 20.10.14 v 21:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
20.10.14 21:10

No vidíš to, to jsem ani nevěděla, že to stou platbou takto funguje.. ale bude asi těžké rozeznat z katalogový fotek co je kvalitní a co není.. protože, jak to tak čtu, tak něco je okej a něco zase stojí za nic.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.10.14 21:11
@Bugaboo píše:
@jannina1 je možné napsat, od koho přesně, nick, firma jste tam mobily kupovala?

Můžu to napsat do SZ, tady to s tím nebudu zahlcovat.Ale je to rok a třeba jsou už výkonější značky.
Kamarád si koupil mobil tady v kamenném obchodě(tu stejnou značku) a co myslíte? Padělek! Když jsme to srovnávali bylo to markantní, barvy, svižnost…
Tam jsou alespoň velké firmy, které si na kvalitě zakládají
Padělky tam jsou také, ale většinou to i uvádějí, někomu to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.10.14 21:12

@jannina1 no jestli tou češtinou myslíš ten chatrný překlad googlu :)) já třeba anglicky umím, takže čtu jen origoš..ale platbu kartou předem spousta lidí nemusí… a co teprve kdyby byla potřeba komunikace s prodejcem. Každý na to odvahu nemá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
20.10.14 21:14
@syselinka píše:
Já na ali koupila jednou přenádherné šatičky hello kitty, líbily se mi na fotce a líbí se mi i v reálu, ted jsem se tam zamilovala do jedné zimní bundy :srdce:
http://i01.i.aliimg.com/…_350x350.jpg

Bundicka krasna, Tva holcicka jeste krasnejsi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
20.10.14 21:15

@jannina1 ok, klidně SZ, moc díky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
@kubikuli píše:
@jannina1 no jestli tou češtinou myslíš ten chatrný překlad googlu :)) já třeba anglicky umím, takže čtu jen origoš..ale platbu kartou předem spousta lidí nemusí… a co teprve kdyby byla potřeba komunikace s prodejcem. Každý na to odvahu nemá :lol:

Jak myslíš :mrgreen: Mě překlad stačí, jinak taky anglicky umím. Komunikace se taky hned překládá. Ale ať si to každý zařídí po svém, od toho jsou tu přeposílatelky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325

Admini dneska asi spí, z téhle diskuze je jasné že uživatelka Lenulka-26 podvádí a její bazarové inzeráty běží na titulní straně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
20.10.14 21:18

@Claire7 děkujeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.10.14 21:20

@jannina1 pravdaže :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
20.10.14 21:22

Do téhle diskuze jsem snad ani chodit neměla :oops:.Nevěděla jsem, že nějaké Aliexpress vůbec existuje…a teď tam mrknu a nestačím se divit, tolik hezkých obrázků a levně…Vyhlídla jsem si tam hezké svatební šaty, ale asi nebudou nic moc kvalitní, co? Je tu některá z Vás, která tam nakupuje a poradila by?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová