Podvýživa po těżké CPM. Jak zachránit stav?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41534
6.5.26 13:53
@Alishia29 píše: Více

tak vám je hlavně o to, aby pořádně jedl a začal zase přibýrat…může tam za ním někdo každý den dojet a dohlédnout na to, aby jedl, nebo mu něco uvařit/nakoupit? budete ho muset přesvědčit, že je potřeba aby jedl a pil, a to i třeba ty Nutridrinky…chce se uzdravit a chce domů, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107112
6.5.26 14:01
@Keyllah píše: Více

Ty jsi drsná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11097
6.5.26 14:16

On ale nemůže odmítat Nutridrinky, protože mu nechutnají (pil i ty džusové?) 8). Prostě bude muset začít jíst proteiny. Pokud se chce vyléčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
6.5.26 15:20
@Bytsamsebou píše: Více

Nemůže???
Vím jak to myslíš, ale zkus se vcítit do něj…dáváš mu něco co mu nechutná…nemá chuť…tělo neposlouchá, nepracuje jak by mělo…
Jediné o čem si můžu rozhodnout…zda to chci snist, jestli na to mám chuť… :think:
Je to běh na dlouhou trať, je to o člověku a jeho síle, o podpoře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11097
6.5.26 15:41
@bela8 píše: Více

No a právě proto nemá na výběr. Buď se chce uzdravit a bude jíst to, co mu nechutná, nebo ne a prostě umře :nevim:.
Mám osobu blízkou s rakovinou, zahajuje léčbu. Musí přibrat 10 kg, aby ji nějak zvládl (možná). Tudíž musí 3 x denně do sebe ty hnusné Nutridrinky kopnout a za odměnu dostane to, na co má chuť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41534
6.5.26 15:48
@Venetia píše: Více

jak drsná??? :think: pokud nejí, tak bude jen chátrat, pokud se chce dostat domů, musí zesílit…co je na tom drsného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41534
6.5.26 15:51
@bela8 píše: Více

ne, opravdu nemůže…vždyt hrozí že umře!!! tady se na nechutná, fakt nehraje…je to snad dospělý člověk, co dokáže, když musí, vypít i to, co me „jen“ nechutná, pokud je to důležité pro přežití…má to několik příchutí, existuje vícero druhů…žádný „nechutná“?? jakože raději zůstane na LDN? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11097
6.5.26 15:53

Tak hlavně ty Nutridrinky nechutnají ani normálnímu zdravému člověku. To není jídlo na chuť :roll:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
6.5.26 16:07

@Bytsamsebou 58441109 [/citace
Přidavejte Protifar…místo nutridrinku
A opravdu…pokud on se nerozhodne…nebude motivovaný, nemusí nic
Je to teď to jediné, o čem on může rozhodovat…
Myšlenky běží…tělo nemůže…
Těžko se to vysvětluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
6.5.26 16:11

Nutridrink jsem dostala po operaci a je mi z nej blbe jeste dneska, kdyz si na nej vzpomenu. Co nahrazky jidel typu Mana? Mealshake od Vilgainu? To by mu nechutnalo? Existuji i dalsi znacky, ktere vyrabeji podobna jidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42580
6.5.26 16:49
@Keyllah píše: Více

Přibírat nemusí. Spíš zastavit hubnutí. S vyšší váhou by mu šlo všechno hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41534
6.5.26 16:50
@Havlova píše: Více

ano, tak…prostě nehubnout, získat živiny a sílu, aby mohl cvičit a zlepšovat to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
6.5.26 18:14

Uż mám na zítra předběžné domluvené rande s nutriční terapeutkou. Paní mluvila velice rozumně budeme se snažit sestavit vhodnou stravu již pro tento vikend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí