Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nám byl na 1. screeningu na 90% potvrzený kluk. Tak jsme začali kupovat do modra.
No a čekáme holčičku ![]()
A z UTZ fotek nepoznám nic. Na jednu naši fotku jsem celou dobu koukala špatně a strašně jsem se divila kde všichni vidí chodidlo miminka ![]()
@MarketaC4 taky v těch fotkách vidím prdlajs
tak já doufám, že kluk už klukem zůstane. Sice ty naše šedý, bílý a žlutý kombinace může mít i holčička, ale už jsme si tak nějak na kluka zvykli
![]()
@riskdreamexpect Myslím, že ve 20tt už je to jasný
My toho neměli naštěstí tolik nakoupeného, ale taky už jsme tak nějak byli naladění na chlapečka.
Nakonec jistota bude až u porodu
ale hlavní je zdraví ![]()
@riskdreamexpect jenže ani kluk tam ve 12tt ještě nic nemá
to se určuje podle sklonu toho pohlavního hrbolku
ale je fakt, že když řeknou kluka tal to bývá kluk, když holku, tak se to kolikrát ještě mění…
Jj miminko ve 12tt žádný pohlavní orgán ještě nemá, jen ten hrbolek. Podle návodu na netu je to podle mě prostě jasná holka…když si člověk představí i ten zadeček, který bohužel na fotce není
paní doktorka mi vypočítala i špatný den těhotenství podle ms a tak ji moc nevěřím
![]()
@Anonymní píše:
Holky a co toto miminko? Holčička?
U vás není hrbolek videt ![]()
@Anonymní píše:
Holky a co toto miminko? Holčička?
Z téhle fotky to nepoznáš
Ahoj ženy, co byste tiply u teto fotky? 12tt ![]()
Nevím co je na te tipovacce zajímavého, mě nepřijde zajímavého vůbec nic. Sama musíš vědět, ze vidět tady není vůbec nic. Takže 50:50. U mě se druhy syn ukázal až ve 27. týdnu, to by bylo pro tebe peklicko viď?
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, co byste tiply u teto fotky? 12tt
50% kluk, 50% holka
Co tam chceš jako vidět v 12tt? Max. hrbolek, který z tohoto profilu vidět není. V 12 TT se i doktor kolikrát sekne.
Nám tvrdili na I. Screeningu nejspíš že to bude holka, prý na 70 %. Na druhém už říkali kluka. Nám to ale bylo jedno, jestli to bude holka nebo kluk. Jisté na 100 % to bude stejně až se narodí
@Anonymní - Z fotky poznat nic není.