Pohlaví dítěte ve 12 tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.12.20 13:04

Holka asi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
23.12.20 09:35

Nechapu tohle tipovani.
Stejne kazdy napise neco jineho.
Nejlepsi je zeptat se doktora.
nam 3× ve 12tt rekli pohlavi. Pokazde spravne.
Vkladat sem fotky, ze kterych by ani gynekolog nic nevycetl a dotazovat se je tak trochu divne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
2.3.21 08:11

Pohlavi podle pohlavniho hrbolku

Dobry den, chtela bych se zeptat.. vim, ze je brzo, ale jsem strasne nedockava.. pani doktorka mi vcera rekla, ze mi to rekne za tyden, ale ten tyden se hrozne pomalu tahne. Je videt pohlavni hrbolek? A pozna nekdo, jestli je to holcicka nebo chlapecek? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
2.3.21 08:12

Vzdyt to z toho nejde poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
2.3.21 08:17

@Lily Evans ja se v tom prave nevyznam, ale dala jsem fotku do skupinky na FB, pohlavi jsem vubec neresila a jedna pani mi tam napsala, ze vidi pohlavni hrbolek a mysli si i pohlavi a od te doby mi to lezi hrozne v hlave :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
2.3.21 08:19

To by mu muselo jit vidět mezi nožky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
2.3.21 08:23

@Elma1715 když ti to nebyla schopná říct ani doktorka, tak my ani FB to těžko vyvěštíme. Ale je asi tak 50% šance že je to kluk. Nebo holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
2.3.21 08:30

@Lily Evans ja po ni ani nic vedet nechtela, neptala jsem se, co tam je.. ale za tyden jdu na screeneng, tak mi rekla, ze si mam vzit manzela a ze nam rekne pohlavi.. to vim, ze je to na 50%, jinak to ani nejde :D nastesti mam doma chlapecka i holcicku uz, ale stejne jsem hrozne zvedava.. no nic, stejne mi nezbyde nic jinyho nez vydrzet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
2.3.21 10:02

@JOHNDENVER tak kdyby mi to ta pani na fb nenapsala sama od sebe, neresila jsem to, ale jak uz to nacla, tak mi to proste lezi v hlave..! Zase ja nechapu, proc mi odepisujes, kdyz mi nemas na to co rict

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
2.3.21 10:16

@JOHNDENVER jezis, ona mi prave napsala co si mysli, priste cti poradne, abys lip pochopila ;) tak jsem chtela vedet jestli to tak vidi jeste nekdo stejne.. a uz se do toho laskave neplet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
2.3.21 10:22

@Elma1715 nejde vidět a nejde poznat. Kdyby to poznala doktorka, jistě vám to řekne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
2.3.21 10:27

@JOHNDENVER ale ja dala na zacatku dotaz, na ten mi bylo odpovezeno a dal jsem to neresila, to ty to tady zbytecne resis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
2.3.21 10:42

@JOHNDENVER hele jsi jedina, kdo to tu resi.. a ted uz spamujes ty me temahle kecama, uz nemam naladu ti odpovidat na blbosti.. mej se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
2.3.21 12:21

@Elma1715 z této strany nejde poznat, obě děti vím pohlaví z druhé genetiky, dřív to nešlo. Sama píšeš, že máš už obojí doma, tak se soustřeď na pohodu ducha a ať jste všeci zdraví ⚘

• Citovat
  • Upravit
1352
9.3.21 15:31

Ahoj holky. Dnes jsem byla na kontrolním UZ, kde mi ještě před screeningem měřili miminko a já se nemůžu zbavit dojmu, že jsem viděla kluka. Pohlaví jsem nechtěla vědět do porodu, tak mě to teď dost mrzí (netušila jsem, že už by to bylo takto vidět). Jsem 11+3tt a na UZ jsem viděla v oblasti rozkroku svítit čárku směrem nahoru. Je možné, že se pletu? Bylo to hodně výrazný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí