Pohlaví dítěte ve 12 tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.12.20 10:55

@Verurizeckova no kazdemu prijde zajimavyho neco jinyho, kdyz tobe to zajimavy neprijde, tak nechapu, proc se s tim zdrzujes… jsou lidi, kteri umi poznat ci odhadnout pohlavi ditete podle tvaru lebky, uhlu panevnich kosti apod. uz ve 12 tt. Coz mi prijde zajimave predevsim pak v porovnani s tim, co se clovek dozvi, kdyz uz to poznat lze. Vzhledem k tomu, ze uz tady to tema je, tak asi nejsem jedina, komu to prijde zajimavy. A neni od tebe hezky hodnotit co by pro me bylo nebo nebylo (cituju) „peklicko“ jen na zaklade toho, ze te nezajima to, co me :roll: klidne se to nemusim dozvedet do porodu, ale do toho ti nic neni. Nemas rozumnou odpoved na muj podnet? Tak se venuj svym zajmum a starostem a ne tem mym. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
19983
22.12.20 10:57

Mne pohlaví řekl doktor hned na prvním screeningu. Prý si je jistý na 85% a vyšlo mu to. Ale ja to poznat neumím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
22.12.20 10:57
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, co byste tiply u teto fotky? 12tt :D

🤦🏼‍♀️ 🤦🏼‍♀️ 🤦🏼‍♀️
Pokud vam to nedokazal rict lekar, tak my to tu pozname asi tezko ze.
Nemyslim si, ze tu ma nekdo tricetiletou praxi a vysetril desetitisice miminek, abychom ti z fotky v 12tt rekly pohlavi.
Tady ty dotazy fakt nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.20 11:05

@janikema90 no vidite, ja zas nechapu proc nekdo takhle nesmyslne komentuje. Nejsem blba, je mi jasny, ze vetsina z toho nic nepozna a s doktorem jsem to ani neresila. Jen jsem narazila na teorii, ze to jde poznat podle ruznych parametru a delam pruzkum co by kdo dle tech parametru odhadl. Z lidi, kteri treba vi, kam se koukat. Ja si klidne pockam, az to bude videt. Pokud vite, ze z toho nic nepoznate, tak to se tomu nemusite vubec venovat

• Citovat
  • Upravit
996
22.12.20 11:09
@Anonymní píše:
@janikema90 no vidite, ja zas nechapu proc nekdo takhle nesmyslne komentuje. Nejsem blba, je mi jasny, ze vetsina z toho nic nepozna a s doktorem jsem to ani neresila. Jen jsem narazila na teorii, ze to jde poznat podle ruznych parametru a delam pruzkum co by kdo dle tech parametru odhadl. Z lidi, kteri treba vi, kam se koukat. Ja si klidne pockam, az to bude videt. Pokud vite, ze z toho nic nepoznate, tak to se tomu nemusite vubec venovat

Ano, poznat to jde podle pohlavniho hrbolku, ktery je v urcite poloze vuci pateri.
Nicmene na vasi fotce zadny pohlavni hrbolek videt neni, tim padem nechapu co zkoumate 🙈 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.20 11:14

Dekuju vsem normalne odpovidajicim osobam za ucast :)

• Citovat
  • Upravit
996
22.12.20 11:17
@Anonymní píše:
Dekuju vsem normalne odpovidajicim osobam za ucast :)

Zaslete mi prosim potom vysledky vaseho pruzkumu a na zaklade ceho tam lide to pohlavi vykoukali 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.20 11:17

@janikema90 zkoumam nakonec asi to, kolik lidi muj podnet vytoci :lol: lze to pry poznat nejen z pohlavniho hrbolku, coz kdybyste vedela, mozna byste muj dotaz chapala snaze

• Citovat
  • Upravit
996
22.12.20 11:24
@Anonymní píše:
@janikema90 zkoumam nakonec asi to, kolik lidi muj podnet vytoci :lol: lze to pry poznat nejen z pohlavniho hrbolku, coz kdybyste vedela, mozna byste muj dotaz chapala snaze

Pry poznat. Jo, urcite. Prosim vas, nevim co vam kdo napovidal, nebo co ste kde cetla za sci-fi o panevni kosti a tvaru lebky.
Ok, i kdyby to tak bylo, tak to pozna odbornik na utz, ktery si muze ruzne natacet a zamerovat.
Ne podle fotky 🙈
Pruzkum muzete delat s lidmi, kteri tomu rozumi, ne s nami, matkami amaterkami, ktere o tom vi uplny prd a budou vam tu hazet nesmyslny odpovedi, ktery vam nereknou vubec nic a vysledek vaseho pruzkumu bude cista nahoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.20 11:26

@janikema90 jsou lidi co to dovedou :nevim: to vite, tady ty lidi byt nemusi, ale treba to v budoucnu bude zajimat i nekoho jineho. Na zahranicnich forech jsou stovky podobnych prispevku a lide se snazi dle tech parametru (treba i tvar lebky) pohlavi urcit a mnohdy se vetsina shodne a trefi. Jsou lide, co na zahranicni fora nechodi a na teto strance je jen tohle vlakno a teda moc ochoty se, koukam, v tyhle komunite nenajde. Me az tak nejde o to pohlavi, uz mam od kazdeho jedno. Jen jsem chtela rozvest a zkoumat teorii poznani pohlavi z prvniho screeningu, nebot jsou lidi, co to proste umi poznat :nevim: tak snad z toho nebudete mit tezky spani :lol:

• Citovat
  • Upravit
Janli
22.12.20 11:33

Máš to poněkud domotaný. Pohlaví podle pánevní kosti a lebky se určuje u mrtvol, které jsou v takovém stádiu rozkladu, že pohlaví jinak určit nelze. U plodu se to určuje podle sklonu pohlavního hrbolku, který na tvé fotce není. Budeš si muset počkat, nejlíp do porodu, protože pak je to skoro stoprocentní… :mrgreen:. Skoro, protože znám člověka, co je podle všeho muž, ale chromozomy má ryze ženské.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.20 11:37
@Janli píše:
Máš to poněkud domotaný. Pohlaví podle pánevní kosti a lebky se určuje u mrtvol, které jsou v takovém stádiu rozkladu, že pohlaví jinak určit nelze. U plodu se to určuje podle sklonu pohlavního hrbolku, který na tvé fotce není. Budeš si muset počkat, nejlíp do porodu, protože pak je to skoro stoprocentní… :mrgreen:. Skoro, protože znám člověka, co je podle všeho muž, ale chromozomy má ryze ženské.
:lol: U mrtvol taky no :lol: nicmene to je zas asi na jiny forum :lol:
  • Citovat
  • Upravit
6061
22.12.20 11:37

Že bude mít velký nos?
Pokud se ptáš na pohlaví, musíš nahrát fotku, kde je vidět pohlavní oblast.
Na tvojí fotce pohlaví vidět není. Tudíž není co tipovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.20 12:05

:lol: Jo velkej nos mit muze, ale kdybych vznesla dotaz „jakej tipujete ze bude mit moje dite nos na zaklade prvniho screeningu“ tak by mozna kdekoho kleplo :D ukazuje se, že ceske forum neni na rozvijeni podobnych teorii uplne pripraveno :nevim: opakuju, ze jde o teorie. Necekala jsem, ze nekdo rekne je to 100% tohle nebo tamto, protoze tohle a tamto. Ale ani jsem necekala ze se tolik zenskejch z toho bude nervovat :lol: jsou mnohe teorie i lekarske prace na urceni pohlavi v prvnim trimestru z jinych parametru nez je panevni oblast, treba pro pripad urceni chlapecku u dedicne hemofilie apod. Jsou lidi co to proste zajima, ale asi nejsou tady. :nevim: taky me fascinuje, ze predchozi tazatelky dostaly vesmes normalni odpovedi a najednou je tady z toho dopoledni drama :D

• Citovat
  • Upravit
4124
22.12.20 12:53
@Anonymní píše: :lol: Jo velkej nos mit muze, ale kdybych vznesla dotaz „jakej tipujete ze bude mit moje dite nos na zaklade prvniho screeningu“ tak by mozna kdekoho kleplo :D ukazuje se, že ceske forum neni na rozvijeni podobnych teorii uplne pripraveno :nevim: opakuju, ze jde o teorie. Necekala jsem, ze nekdo rekne je to 100% tohle nebo tamto, protoze tohle a tamto. Ale ani jsem necekala ze se tolik zenskejch z toho bude nervovat :lol: jsou mnohe teorie i lekarske prace na urceni pohlavi v prvnim trimestru z jinych parametru nez je panevni oblast, treba pro pripad urceni chlapecku u dedicne hemofilie apod. Jsou lidi co to proste zajima, ale asi nejsou tady. :nevim: taky me fascinuje, ze predchozi tazatelky dostaly vesmes normalni odpovedi a najednou je tady z toho dopoledni drama :D

Protože předchozí tazatelka nahrála fotku, kde byl vidět pohlavní hrbolek. Teorie na určení pohlaví podle lebky atd asi budou, ale nejspíš ne úplně spolehlivě, protože se tady v praxi nepoužívají. Navíc to určitě bude chtít více měření než jen jednu fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí