Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Když jsem čekala kluka, mohla bych i 3× denně. Z holky Sahara ![]()
První byl kluk a mohla jsem pořád, druhý taky kluk a chuť jsem neměla vůbec. Řekla bych, že pohlaví dítěte v tom žádnou roli nehraje.
To by mě zajímalo, jestli napíše čekatelka dvojčat kluka a holky. Nechápu, jak libido souvisí s pohlavím dítěte. Spíš má co do činění s tím, jak se celkově cítíme.
U prvního kluka jsem musela aspoň 3× denně, u druhého nic a teď třetí zase nemyslím na nic jiného, akorát pohlaví ještě teda nevím ![]()
Mám dva kluky. U obou jsem chuť neměla, ale manžel byl jak utrzenej. Čím víc tehotnejsi, tím min se ovladal. S pohlavím to podle mě nesouvisí.
Právě že mám dva kluky a teď taky zatím nevíme 😄 😄 kluky jsem věděla po prvním screeningu teď sem se to nedozvěděla 😃 a u mě teda taky sahara 😆 😆 😆
Mám dva kluky a holku a žádný rozdíl jsem nezaznamenala. Snížené libido jsem měla u všech třech a to ze 2 důvodů: dost mi tvrdlo břicho už od začátku druhého trimestru a taky jsem měla ke konci těhotentsví ke své drobné postavě poměrně velké břicho. No a s tvrdým bolavým balvanem na břiše se jaksi špatně tentononc.
Cekam dvojcata, pohlavi zatim nevime, ale chut je stejna jako kdyz jsem cekala kluka v prvnim tehotenstvi, i holku v tom druhem.
Co snížené libido? V předchozích dvou těhotenství v pohodě. Teď tragédie. Vůbec nemám na nic chuť… Měli ste to taky tak někdo? Co ste měli v bříšku?