Pohlaví dvojčátek - v jakém týdnu se dá určit?

11
14.5.12 21:33

Pohlaví dvojčátek

Zdravím všechny maminky, případně i tatínky :) .
Jsem tady na emiminu nová, protože jsme se dozvěděli, že budeme mít dvě miminka, což byl docela šok, ale těšíme se :). Ráda bych tedy nasbírala nějaké zkušenosti, něco málo jsem si s miminkama odpracovala, ale přeci jen dvě zaráz to bude mazec :P . Hlavně by mě zajímalo, v kolikítém tt lze přibližně určit pohlaví dvojčátek? Nám teda řekli, že budeme mít asi páreček, ale že to ještě není na 100%. Vzhledem k tomu, že bych chtěla pomalu začít shánět výbavičku, zajímalo by mě, jak to u těch dvojčátek je :palec: . Všem moc děkuji a přeji pěkný den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3905
14.5.12 21:40

Nam to rekli ve 12. tydnu a trefili se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.5.12 21:42

@joanee
Nám to řekl pan doktor už 2×, ale pokaždé, že si je na 100% jistý jen jednou holčičkou a to druhé je tak na 90% chlapeček, ale že to není moc dobře vidět :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13766
14.5.12 21:45

Pohlaví se odhalí normálně jako u jednoho dítěte, tj. okolo 20.tt, otázka je, jestli se obě ukážou tak, aby to bylo dobře poznat. Taky se to úplně poznat nemusí a budete mít třeba jedno překvapení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
14.5.12 21:47
@Dendra píše:
@joanee
Nám to řekl pan doktor už 2×, ale pokaždé, že si je na 100% jistý jen jednou holčičkou a to druhé je tak na 90% chlapeček, ale že to není moc dobře vidět :roll: :lol:

Nech se prekvapit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
14.5.12 21:48

Ahoj,nám to řekli také ve 12.týdnu a ve 20.už jen potvrdili,jinak já jsem ze začátku kupovala hlavně neutrální hadříky,po potvrzení už modré,v tom 12.týdnu jsem tomu ještě 100% nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.5.12 22:06

Tak já co koukala tak taky zatím po neutrálním, ale ty vyloženě holčičí nebo klučičí oblečky jsou tak krááásné :P . Také jsme se dívali po kočárku a zatím to vyhrál asi tenhle http://www.kocarky.cz/…mo-team.html - co myslíte, bude dobrý :nevim: ? Známá měla na dvojčátka tento http://www.babyandmeboutique.com/…latonDuo.htm že prý je výborný, ale mě se teda nezdá :think: co myslíte :nevim: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
14.5.12 22:15

Já zkušenost nemám, ale švagrovka dvojčátka má a tak si dovolím přidat její zkušenost. Ona měla kočár jako ten, co se ti líbí a nevešla se do spousty obchodů. Pak dost litovala, že nemá děti za sebou. Tak to zkus promyslet, případně obejít obchody, kam budeš nejspíš hodně chodit a vysonduj, jestli se vejdeš přes ty detektory a do uliček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
14.5.12 22:15

Na 99 procent to meli byt dva kluci a na sale prekvapeni.. takze bych nakupovala neutralne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
14.5.12 22:23

ahoj, my pohlaví znát nechtěli, v 16 tt na ko dr. se podřekl a říká, že to vidí, že šatník obměňovat nebudu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a pak dodal, Vy vlastně pohlaví znát nechcete …tak hnedka dodal, že si stejně není vůbec jistej, ikdyž já vím, že byl a pak ve 23 když jsem byla u druhého, tak ten se ptal naší dcery co by raději a pak se nás ptal jaký máme jmena, říkám, že klučičí víme, horší to bude na holky a on, že by se zaměřil na holčičí jména a já mu říkám, no my pohlaví vědět nechceme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
14.5.12 22:24

U nás bylo pohlaví jasně vidět v 19tt , mám dvojvaječné kluky :palec:
teutonia nemá nafukovací kola :? jinak většina kočárků se teď dělá v šířce do 80cm, takže projedeš standard dveřma 80tkama ;) mám Easy Walker a jsem spokojená, ještě je určitě fajn Bumbleride

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
14.5.12 22:31

u nás v 16.tt ve 13 to sice viděli, ale nechtli to říct :mrgreen: ve 20.tt na screeningu se to potvrdilo ..máme páreček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
14.5.12 22:44

http://www.abc-design.de/…-black_2.jpg my jsme mely tenhle a nebyl problem ani ve vlaku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
14.5.12 22:47

http://www.detskydum.cz/…ller-345401/#…
Neco malo po roce jsme kupovaly tyhle golfky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
14.5.12 22:51

@joanee já jsem s klukama jela poprvý vlakem před pár dny a s Easy Walkerem nebyl taky problém (sedačky vedle sebe). Dostanu se všude, i do vesnických busů, i na eskalátory v metru :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí