Jsem v 16.tt a bolí mě podbříšek

6021
14.5.12 16:06

Jsem v 16tt a bolí mě podbříšek

Ahoj holky,
jsem v 16tt a už pár dní pozoruji bolest uvnitř podbříšku, přijde mi jako bych prosouložila aspoň 3 noci, jsem taková namožená, je to normální?
K dr. jdu až za 10 dní..... :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
muffinka89
14.5.12 16:10

Já si myslím,že jo.Taky sem to měla a doktrka mi řekla,že je to tím jak se mi roztahuje děloha

• Citovat
  • Upravit
4151
14.5.12 16:10

je to normalni, roste ti deloha, natahuji se upony a vsecko se nejak posunuje :)
ale ta bolest by nemela byt porad, spis prije a zas zmizi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
14.5.12 16:11
@muffinka89 píše:
Já si myslím,že jo.Taky sem to měla a doktrka mi řekla,že je to tím jak se mi roztahuje děloha

Tak to jsem ráda, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
14.5.12 16:12
@zelenaprisera píše:
je to normalni, roste ti deloha, natahuji se upony a vsecko se nejak posunuje :)
ale ta bolest by nemela byt porad, spis prije a zas zmizi…

Tak uvidím zda se to nebude zhoršovat :mavam: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
14.5.12 16:12

jestli tě to moc otravuje, tak si pak u doktorky řekni, ať ti napíše hořčík. Mě to pomohlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
14.5.12 16:13
@Suzume píše:
jestli tě to moc otravuje, tak si pak u doktorky řekni, ať ti napíše hořčík. Mě to pomohlo :palec:

spíš je to nepříjemný, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
14.5.12 16:18

Taky mě to bolelo. Jak píšou holky, roztahuje se děloha. Tak přeji ať to brzy přejde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
14.5.12 16:19
@K-a-č-i-k píše:
Taky mě to bolelo. Jak píšou holky, roztahuje se děloha. Tak přeji ať to brzy přejde :kytka:

děkuju :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
14.5.12 16:22
@Eva 13 píše:
Ahoj holky,
jsem v 16tt a už pár dní pozoruji bolest uvnitř podbříšku, přijde mi jako bych prosouložila aspoň 3 noci, jsem taková namožená, je to normální?
K dr. jdu až za 10 dní..... :think:

Může to být roztahování dělohy, ale i něco horšího. Zavolej lékaři a popiš mu svůj problém. Buť tě uklidní, že je to opravdu normální nebo ti řekne, ať přijdeš, že se na tebe raději podívá. Lepší být „otravná“ než pak něco zanedbat a vyčítat si to ;)

• Citovat
  • Upravit
6021
14.5.12 16:25
@hanak píše:
Může to být roztahování dělohy, ale i něco horšího. Zavolej lékaři a popiš mu svůj problém. Buť tě uklidní, že je to opravdu normální nebo ti řekne, ať přijdeš, že se na tebe raději podívá. Lepší být „otravná“ než pak něco zanedbat a vyčítat si to ;)

Asi máš pravdu, zítra zavolám mojí dr. a uvidím co mi řekne, jinak mám doma Angelsounds a srdíčko slyším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
14.5.12 16:29
@Eva 13 píše:
Asi máš pravdu, zítra zavolám mojí dr. a uvidím co mi řekne, jinak mám doma Angelsounds a srdíčko slyším :dance:

Od jakého týdne je to vlastně takhle „soukromě“ slyšet ? Docela také o něm uvažuji ;)

• Citovat
  • Upravit
6021
14.5.12 16:31
@hanak píše:
Od jakého týdne je to vlastně takhle „soukromě“ slyšet ? Docela také o něm uvažuji ;)

Já si ho pořídila v 10+5 a už jsem slyšela :dance: je to super věc :palec:
Mám za sebou 2 ZT a pořád jsem se bála a s ním to opadlo, a po 12tt skoro úplně :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
14.5.12 16:34

Děkuji za typ, zkusím to koupit :) Taky mám za sebou pár negativních zkušeností a myslím, že pro ten klid na duši to za to stojí. Sice když se něco stane, neovlivním to .. ale když to bude v pořádku, budu i já klidnější :andel:

• Citovat
  • Upravit
6021
14.5.12 16:35
@hanak píše:
Děkuji za typ, zkusím to koupit :) Taky mám za sebou pár negativních zkušeností a myslím, že pro ten klid na duši to za to stojí. Sice když se něco stane, neovlivním to .. ale když to bude v pořádku, budu i já klidnější :andel:

přesně tak jsem uvažovala já, do té doby jsem se pořád bála a pak si ho koupila a pohodička, každý den pár vteřin poslechnu :dance: :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí