Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
jsem v 16tt a už pár dní pozoruji bolest uvnitř podbříšku, přijde mi jako bych prosouložila aspoň 3 noci, jsem taková namožená, je to normální?
K dr. jdu až za 10 dní..... ![]()
Já si myslím,že jo.Taky sem to měla a doktrka mi řekla,že je to tím jak se mi roztahuje děloha
je to normalni, roste ti deloha, natahuji se upony a vsecko se nejak posunuje ![]()
ale ta bolest by nemela byt porad, spis prije a zas zmizi…
@muffinka89 píše:
Já si myslím,že jo.Taky sem to měla a doktrka mi řekla,že je to tím jak se mi roztahuje děloha
Tak to jsem ráda, díky ![]()
@zelenaprisera píše:
je to normalni, roste ti deloha, natahuji se upony a vsecko se nejak posunuje
ale ta bolest by nemela byt porad, spis prije a zas zmizi…
Tak uvidím zda se to nebude zhoršovat
díky
jestli tě to moc otravuje, tak si pak u doktorky řekni, ať ti napíše hořčík. Mě to pomohlo ![]()
@Suzume píše:
jestli tě to moc otravuje, tak si pak u doktorky řekni, ať ti napíše hořčík. Mě to pomohlo
spíš je to nepříjemný, díky
Taky mě to bolelo. Jak píšou holky, roztahuje se děloha. Tak přeji ať to brzy přejde ![]()
@K-a-č-i-k píše:
Taky mě to bolelo. Jak píšou holky, roztahuje se děloha. Tak přeji ať to brzy přejde
děkuju
![]()
@Eva 13 píše:
Ahoj holky,
jsem v 16tt a už pár dní pozoruji bolest uvnitř podbříšku, přijde mi jako bych prosouložila aspoň 3 noci, jsem taková namožená, je to normální?
K dr. jdu až za 10 dní.....
Může to být roztahování dělohy, ale i něco horšího. Zavolej lékaři a popiš mu svůj problém. Buť tě uklidní, že je to opravdu normální nebo ti řekne, ať přijdeš, že se na tebe raději podívá. Lepší být „otravná“ než pak něco zanedbat a vyčítat si to ![]()
@hanak píše:
Může to být roztahování dělohy, ale i něco horšího. Zavolej lékaři a popiš mu svůj problém. Buť tě uklidní, že je to opravdu normální nebo ti řekne, ať přijdeš, že se na tebe raději podívá. Lepší být „otravná“ než pak něco zanedbat a vyčítat si to
Asi máš pravdu, zítra zavolám mojí dr. a uvidím co mi řekne, jinak mám doma Angelsounds a srdíčko slyším ![]()
@Eva 13 píše:
Asi máš pravdu, zítra zavolám mojí dr. a uvidím co mi řekne, jinak mám doma Angelsounds a srdíčko slyším
Od jakého týdne je to vlastně takhle „soukromě“ slyšet ? Docela také o něm uvažuji ![]()
@hanak píše:
Od jakého týdne je to vlastně takhle „soukromě“ slyšet ? Docela také o něm uvažuji
Já si ho pořídila v 10+5 a už jsem slyšela
je to super věc ![]()
Mám za sebou 2 ZT a pořád jsem se bála a s ním to opadlo, a po 12tt skoro úplně
![]()
Děkuji za typ, zkusím to koupit
Taky mám za sebou pár negativních zkušeností a myslím, že pro ten klid na duši to za to stojí. Sice když se něco stane, neovlivním to .. ale když to bude v pořádku, budu i já klidnější ![]()
@hanak píše:
Děkuji za typ, zkusím to koupitTaky mám za sebou pár negativních zkušeností a myslím, že pro ten klid na duši to za to stojí. Sice když se něco stane, neovlivním to .. ale když to bude v pořádku, budu i já klidnější
přesně tak jsem uvažovala já, do té doby jsem se pořád bála a pak si ho koupila a pohodička, každý den pár vteřin poslechnu
![]()