Pohlaví miminka a postoj partnera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17026
19.4.10 19:40

Crystal-ja si to fakt myslim.Ale to mu vysvetli,ze je to normalni,ze se to zas zmeni.A ze by to v tomto veku mozna delala i holka(proste travi cas s maminkou,tatinek je porad pryc,tak mu to da „sezrat“)
Nas maly to mel opakovane-tuhle fazi,naposled v cerstvych peti(a to byl Oidipac fakt jak vysity-maminka laska a tatinek ten navic,vetrelec)-a to uz pekne zaboli,kdyz si to petilete dite hezky poda argumenty…ted jsou s tatinkem pekelna dvojka,mlady rika,ze ani nechape,proc to tehdy rikal,ze to bylo divne :-P (pravda,pevne jsem stala na strane manzela a preslo to)
Vim,ze te to zabolelo,ze to rekl-ale i kdyby nerekl,tak by to zas dusil v sobe a ty bys to stejne vedela,je k tobe uprimny..,ale snad se srovna a jak uvidi toho mrnouska tak se roztopi laskou 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
19.4.10 19:44

TEda farska-ty ses kralovna :wink: ! v kterem kralovstvi zijete? :lol: :lol: Tolik princezen… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8516
19.4.10 19:52

Crystal ahoj,buď šťastná,že můžeš mít krásné zdravé dítě! Vůbec se takovýma řečma nestresuj! Já děti mít přirozenou cestou nemůžu,teď jsem byla na 3IVF a jen doufám,že mimi poroste tak jak mám a je mi úplně fuk co to bude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.4.10 19:57
Any píše:
TEda farska-ty ses kralovna :wink: ! v kterem kralovstvi zijete? :lol: :lol: Tolik princezen… :palec:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kdyz uz-tak uz :lol:

axino-DRZIM PALCE :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
19.4.10 20:00

On se s tím určitě srovná, lepší než kdyby se to dověděl až při porodu, takhle má čas se s tím vyrovnat a určitě se s tím vyrovná a pak bude pyšný otec.

já takhle straším manžela 4 holčičkami (nevím tolik dětí asi nebude ale co :lol: ) no a on po tom co chtěl první kluka tak mi teď řekl, že by mu to vůbec nevadilo. Malá je totiž děsnej raubíř a tak si myslím,, že už mu toho kluka splnila. Samozřejmě že později to třeba bude jiné ale i kluci můžou mít více holčičí „geny“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.4.10 20:09

Panuško,

4 holky jsou náhodou BEZVA PARTA :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
19.4.10 20:12

Farska- já chtěla taky kluka no,ale teď už mám vymyšlený jména pro další holky,no když vidím vás :mrgreen: ,tak nebudeme sami :lol: Ale další až tak za dest let :-D Chceme alespoň 3,spíš víc(oba to chceme) a určitě budou smý holky,ale já se na to těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.4.10 20:16
enny3 píše:
Farska- já chtěla taky kluka no,ale teď už mám vymyšlený jména pro další holky,no když vidím vás :mrgreen: ,tak nebudeme sami :lol: Ale další až tak za dest let :-D Chceme alespoň 3,spíš víc(oba to chceme) a určitě budou smý holky,ale já se na to těším :dance:
:palec: :palec: :palec: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
19.4.10 20:30
:srdce: :srdce: :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.4.10 20:35
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jeste ze tady mame k dispozici tak krasne smajly,cooo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
19.4.10 20:41

:potlesk: Jo a máte i hezký jména,já mám Isabelu,chtěla jsem Jůlinku,neprošla,tak snad příště,manžel chtěl Verunku,lae na druhé jsme se shodliKarla- ta se nám hrozně líbí a hodí k příjmení,pak ta Jůlinka možná,pak asi Gábinka… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
19.4.10 20:51

No tak trochu…my ještě přesně nevíme jestli čekáme holčičku nebo chlapečka,mimi se skrývá a tak dr. jen řekl,na co to víc vypadá - zatím na holčičku…No a pokaždý ,když jsem to příteli říkala,tak teda taky nebyl zrovna nadšenej a to je to zatím jen pouhý odhad :roll: …prostě chce mít doma dva kluky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.4.10 21:11
enny3 píše: :potlesk: Jo a máte i hezký jména,já mám Isabelu,chtěla jsem Jůlinku,neprošla,tak snad příště,manžel chtěl Verunku,lae na druhé jsme se shodliKarla- ta se nám hrozně líbí a hodí k příjmení,pak ta Jůlinka možná,pak asi Gábinka… :huban:

Dík-Gabinka je v planu PRISTE :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
19.4.10 21:17

Jee mi jsme zpřízněný duše :huban: Musím končit,jdu psát seminárku :mavam: ,já mám zase někdy po Gábince Sofinku,ale mm s tím zásadně nesouhlasí,ale má smůlu,k porodu už nepůjde,tak si to tam napíšu a bude :lol: to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.4.10 21:29
enny3 píše:
Jee mi jsme zpřízněný duše :huban: Musím končit,jdu psát seminárku :mavam: ,já mám zase někdy po Gábince Sofinku,ale mm s tím zásadně nesouhlasí,ale má smůlu,k porodu už nepůjde,tak si to tam napíšu a bude :lol: to

DOBRY PRISTUP :lol: :lol: :lol: :lol:

A at seminarka ‚odsejpa‘ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí