Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Crystal-ja si to fakt myslim.Ale to mu vysvetli,ze je to normalni,ze se to zas zmeni.A ze by to v tomto veku mozna delala i holka(proste travi cas s maminkou,tatinek je porad pryc,tak mu to da „sezrat“)
Nas maly to mel opakovane-tuhle fazi,naposled v cerstvych peti(a to byl Oidipac fakt jak vysity-maminka laska a tatinek ten navic,vetrelec)-a to uz pekne zaboli,kdyz si to petilete dite hezky poda argumenty…ted jsou s tatinkem pekelna dvojka,mlady rika,ze ani nechape,proc to tehdy rikal,ze to bylo divne
(pravda,pevne jsem stala na strane manzela a preslo to)
Vim,ze te to zabolelo,ze to rekl-ale i kdyby nerekl,tak by to zas dusil v sobe a ty bys to stejne vedela,je k tobe uprimny..,ale snad se srovna a jak uvidi toho mrnouska tak se roztopi laskou ![]()
TEda farska-ty ses kralovna
! v kterem kralovstvi zijete?
Tolik princezen… ![]()
Crystal ahoj,buď šťastná,že můžeš mít krásné zdravé dítě! Vůbec se takovýma řečma nestresuj! Já děti mít přirozenou cestou nemůžu,teď jsem byla na 3IVF a jen doufám,že mimi poroste tak jak mám a je mi úplně fuk co to bude!
Any píše:
TEda farska-ty ses kralovna! v kterem kralovstvi zijete?
![]()
Tolik princezen…
axino-DRZIM PALCE ![]()
On se s tím určitě srovná, lepší než kdyby se to dověděl až při porodu, takhle má čas se s tím vyrovnat a určitě se s tím vyrovná a pak bude pyšný otec.
já takhle straším manžela 4 holčičkami (nevím tolik dětí asi nebude ale co
) no a on po tom co chtěl první kluka tak mi teď řekl, že by mu to vůbec nevadilo. Malá je totiž děsnej raubíř a tak si myslím,, že už mu toho kluka splnila. Samozřejmě že později to třeba bude jiné ale i kluci můžou mít více holčičí „geny“ ![]()
Farska- já chtěla taky kluka no,ale teď už mám vymyšlený jména pro další holky,no když vidím vás
,tak nebudeme sami
Ale další až tak za dest let
Chceme alespoň 3,spíš víc(oba to chceme) a určitě budou smý holky,ale já se na to těším ![]()
enny3 píše:
Farska- já chtěla taky kluka no,ale teď už mám vymyšlený jména pro další holky,no když vidím vás,tak nebudeme sami
Ale další až tak za dest let
Chceme alespoň 3,spíš víc(oba to chceme) a určitě budou smý holky,ale já se na to těším
Jo a máte i hezký jména,já mám Isabelu,chtěla jsem Jůlinku,neprošla,tak snad příště,manžel chtěl Verunku,lae na druhé jsme se shodliKarla- ta se nám hrozně líbí a hodí k příjmení,pak ta Jůlinka možná,pak asi Gábinka… ![]()
No tak trochu…my ještě přesně nevíme jestli čekáme holčičku nebo chlapečka,mimi se skrývá a tak dr. jen řekl,na co to víc vypadá - zatím na holčičku…No a pokaždý ,když jsem to příteli říkala,tak teda taky nebyl zrovna nadšenej a to je to zatím jen pouhý odhad
…prostě chce mít doma dva kluky ![]()
enny3 píše:Jo a máte i hezký jména,já mám Isabelu,chtěla jsem Jůlinku,neprošla,tak snad příště,manžel chtěl Verunku,lae na druhé jsme se shodliKarla- ta se nám hrozně líbí a hodí k příjmení,pak ta Jůlinka možná,pak asi Gábinka…
Dík-Gabinka je v planu PRISTE
![]()
Jee mi jsme zpřízněný duše
Musím končit,jdu psát seminárku
,já mám zase někdy po Gábince Sofinku,ale mm s tím zásadně nesouhlasí,ale má smůlu,k porodu už nepůjde,tak si to tam napíšu a bude
to
enny3 píše:
Jee mi jsme zpřízněný dušeMusím končit,jdu psát seminárku
,já mám zase někdy po Gábince Sofinku,ale mm s tím zásadně nesouhlasí,ale má smůlu,k porodu už nepůjde,tak si to tam napíšu a bude
to
DOBRY PRISTUP
![]()
A at seminarka ‚odsejpa‘ ![]()