Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mně to řekl na NT screeningu v 13.tt Dr. Vlašín, měl pravdu ![]()
@Dojcanis no ja právě i u prvniho tvrdila hned od začátku co jsem zjistila ze jsem tehu že to bude holčička a měla jsem pravdu.. tak nevim nevím
Teoreticky od cca 12 tt, ale moje nám ukazovala zadeček… podle toho, jaká je, bych řekla, že spíš než stydlivost, to byl názor
a jak jsem kdysi chtěla chlapečky, tak uz tak dva roky před těhotenstvím jsem se viděla s holčičkou a klaplo to ![]()
Ahojky
ve 12 tt v centru genetiky a nic jsem neplatila
ve 20 tt potvrzení na 100 procent holka
jestli z toho vyleze kluk, tak mě raní =D mám toho dost růžového ![]()
@An Dy píše:
@Dojcanis no ja právě i u prvniho tvrdila hned od začátku co jsem zjistila ze jsem tehu že to bude holčička a měla jsem pravdu.. tak nevim nevím
Nebo se nech prekvapit na porodnim sale ![]()
Všechny 4 děti najisto ve 21tt. A u toho posledního to byla docela kovbojka. Ve 12tt to vypadalo na holčičku, v 16tt na kluka a v 21tt byla potvrzená na 100% holka. Takže já bych to asi dřív ani vědět nechtěla. ![]()
Ve 12.tt na NT screeningu si ještě doktor nebyl jistý a říkal mi, že by se rád vyjádřil, až to uvidí jasněji a v 17.tt říkal, že to cítí na holčičku a zatím je to stále holčička ![]()
Mi zatím na každém ultrazvuku říkali, že neví jistě, spíš holčička, ale ruku do ohně by za to nedali
Mrně drží kolínka co nejvíc u sebe
jsem v 31. týdnu a mám už za sebou i screening v 30.
takže si nebudu jista, dokud neporodím
Na prvotrimestrální screeningu nám MUDr. dvojčata celkem suverénně odhalila (trefila se), 6 dětí ve 20tt a jedno dítko až kolem 30.tt, protože si z nás dcerka dělala šprťouchlata ![]()
Na NT screeningu nám doktorka řekla, že to vidí spíš na kluka, ale nebyla si moc jistá. V 16.tt nám řekla, že je to holčička, že teď už to vidí jasně. Jsem v 37.tt a celou dobu mi na každém utz různí doktoři říkali, že je to holčička, tak snad to vyjde ![]()
Ve 12. týdnu. Pan doktor se nesekl. Ale takto brzy to poznají jen opravdoví odborníci.
Ve 13tt na tom screningu mi bylo řečeno, že se jedná ma 70% o chlapečka v 16tt mi na genetice podle uz bylo řečeno, že to bude holčička, to potvrdila i Mudra na UZ ve 20tt. A holka taky vykoukla na svět ![]()
První se ukázal ve 30tt, durhý ve 24tt, třetí se až do porodu neukázal vůbec, a to bylo asi 8 pokusů, včetně 4D ![]()