Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky mám v břiše přísavku obecnou, co si navíc hoví většinou s nohami u sebe, ale zázrakem mi pohlaví potvrdili už dvakrát. Ale víš jak, jistotu ti stejnak dá až porod. Pokud to nevydržíš do třetího trimestru, zaplať si extra ultrazvuk v nemocnici.
Zrovna nedavno jsem cetla, ze 3× rekli holka a narodil se kluk, a takhle vim z okoli o 3 miminkach. To bych byla radsi, kdyby mi rekli ze to nejde poznat a ja cekala pripadne az do porodu, nez rict pohlavi a pri porodu sok ze to je jinak.
Pripadne si zaplatit ten ultrazvuk navic, 3D je na to pry dobry, ale ja na nem nebyla ani jednou takze nevim urcite jak to funguje
Ja se to (nechte) dozvedela na pohotovosti ve 40tt. Predtim si „to“ zakryvala nohama. Bylo mi to uplne sumak, vse jsem nachystala tyrkysovo-sede.
Mě to řekli ve 21tt. Dokonce nám to i vyfotila zespod, přímo pipinku, tak jsem zvědavá ????Ale na 80% prý, tak uvidíme no. Ale jinak se taky moc nechce ukazovat, ani fotky nemáme moc hezké, protože je zaborena v placentě, nebo otočená zadkem, tak uvidíme. Za měsíc jdu na 3D fotky zvlášť, tak jim řeknu ať to ještě prekontroluji radši 😁
U nás se taky schovávalo a schovávalo, a pan mudr byl strašně zvědavý takže deset minut naháněl mimino po břiše, prý bylo tak rychlý že to nestíhal, ale byl šíleně štastný když pohlaví zjistil ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, je někdo kdo nezjistil pohlaví ani ve 20tt? Můj gyn má výborný utz, probíhají u něj i screeningy. A teď ve 20tt jsem se ptala co to bude, a mimino bylo hodně namackane takže to vidět moc nešlo
říkal že moooooozna to vypadá na kluka
ale že to jako není vůbec jistota. Měl to někdo podobně?
Jinak říkal že je to cvalda a má 330g
Další utz prý okolo 32 tt
Já. Zjistila jsem ho až v den porodu. Nachystáno jsem měla v neutrálních barvách.
Nooo to nevím jestli do porodu vydrzime
my máme většinu věcí zdedenych, po neteri a svagroj.. Takze je v celku jedno co to bude, máme od kazdyho něco..
ale prostě ta zvědavost tam je ![]()
Já se to tentokrát dozvěděla už v 16 tt
pindík byl dost zřetelný ![]()
Ve 22tt, predtim se schovavala
na 3D jsem to poznala i ja a ve 30tt potvrzeno potreti. Mame holcicku ![]()
Ahoj, je někdo kdo nezjistil pohlaví ani ve 20tt? Můj gyn má výborný utz, probíhají u něj i screeningy. A teď ve 20tt jsem se ptala co to bude
, a mimino bylo hodně namackane takže to vidět moc nešlo
říkal že moooooozna to vypadá na kluka
ale že to jako není vůbec jistota. Měl to někdo podobně?
Jinak říkal že je to cvalda a má 330g
Další utz prý okolo 32 tt