Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bývalého teď vnímám jako nevyspělého blbečka, kterému bych dělala matku a ne partnerku. Pohled na něj mě vůbec nerajcuje, spíš naopak. A to mě dřív dokázal pěkně vzrušit třeba jen pohledem ![]()
A to, že je vidíte v nejhorších barvách bohužel i vypovídá něco o vás, minimálně tedy o úplně špatném výběru.
Ex se mi po rozchodu zhnusil, ale myslím že to má tak skoro každý ![]()
Hlavně vidím pak spíš ty nedostatky ![]()
Příspěvek upraven 27.05.13 v 10:52
Mně se moji ex líbí pořád, co se týče zevnějšku
holt mám stále stejný vkus…ale je mi na blití z toho vnitřku
čim hezčí, tim větší hajzl.
@zivo3ka píše:
My svůj vztah máme dávno vyřešený jsme rodiči dětí a to je jediný co nás spojuje…mě to taky přišlo hodně blbý kvůli mému muži taky by mi asi nebylo milé slyšet jaká jeho ex kočka…ikdyby to třeba byla pravda.-)
No když je ti to blbý vůči tvému současnému, tak můžeš situcaci zachránit tím, že ho v tu chvíli pochválíš. Řekla bych před ním kamarádce „jo, možná je hezkej, ale já mám teď nejlepšího(nehodnějšího…) chlapa na světě“.
A můžu tě ujistit, že můj ex se v mých očích taky propadl z božského obdivu na úplné dno, když se ukázalo jaký je. A ani to, že je pohlednej, navenek téměř dokonalej, nápaditej, svalnatej, manažer s dobrým platem… mi nedokáže smazat to co teď vidím já… studenej čumák, chladnokrevnej lhář a chlap, který mě dokákal hnusně využívat… ![]()
@nepř.G12 píše:
A to, že je vidíte v nejhorších barvách bohužel i vypovídá něco o vás, minimálně tedy o úplně špatném výběru.
Tak to by mě zajímalo jak teda vybrat správně chlapa
. Já měla spoustu let pocit, že jsem vybrala správně a až když přišly skutečné problémy, tak se ukázalo jaký doopravdy je. To se dá taky nějak předvídat? I když celé roky všechno klape jak má… Nechám se ráda poučit… ![]()
@Dafné
Stačí si přečíst příběhy tady.„dělal to už předtím, ale myslela jsem, že se změní atd.“
@Acinore píše:
Mně se moji ex líbí pořád, co se týče zevnějškuholt mám stále stejný vkus…ale je mi na blití z toho vnitřku
čim hezčí, tim větší hajzl.
@nepř.G12 píše:
@Dafné
Stačí si přečíst příběhy tady.„dělal to už předtím, ale myslela jsem, že se změní atd.“
No tak to samozřejmě chápu. Představ si, ten můj to nikdy předtím neudělal… a přesto jsem si o něj rozbila ústa a to hodně
. Takže zase nelze zevšeobecňovat o špatném výběru…
@nepř.G12 píše:
Sorry, ale nikde tam slovo „často“ nevidím. Proto mi ta věta zní tak tvrdě.
Hele nemá smysl tu slovíčkařit, to je prostě chyba internetové komunikace. Neslyším tě, takže pro mě tahle věta vyzněla jako zevšeobecňujcí a odsuzující všechny holky co si blbě vybraly. Tys to tak nejspíš nemyslela… ![]()
@Dafné
však píšu, že ho tam příště dám
A já vždycky píšu tvrdě, to je moje povaha, ne snaha někoho urazit.
Ja mela fakt krasnyho kluka - cizince. ale kdyz jsem s nim bydlela a poznala ho, tak se mi tak zosklivil, ze bych na nej uz ani nesahla. neznat ho a videt ho, tak z nej silim.
@nepř.G12 píše:
Souhlasím s tím špatným výběrem
Taky proto už spolu nejsme že
A že to vypovídá i něco o mě? To dost možná jo, já jsem docela dominantní typ člověka a asi podvědomě jsem si vybrala právě opačného chlapa. Proto jsem časem nabyla dojmu, že není můj partner, ale že bych mu mohla dělat matku. Vztah je vždycky o dvou stranách a rozchod taky (nepočítám násilí, závislosti apod., tam je problematika zase trošku jiná)… No a stejně nakonec vztah ukončil on, protože jsem tomu chtěla dát šanci.. Nepatřili jsme k sobě ![]()
Jo a taky to asi neplatí o všech partnerech.. Jeden bývalej, se kterým jsem byla ale jen krátce pár měsíců, mě určitým způsobem přitahuje i dnes (hlavně fyzicky) a přesto vím, že by nám vztah nemohl klapat ![]()
Vůbec nad takovýma blbostma nepřemýšlím