Pohled na expartnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
715
5.8.14 13:03

@zivo3ka ahoj ;) tak to úplně chápu, protože se mi to podobné stalo taky :potlesk: Než jsem odešla od manžela, sedím takhle na terase u sousedky a popíjíme a ona mi povídá, že po něm celou dobu co tam bydlím pokukuje (10 let) takovej krásnej chlap a… Jen jsem čučela a neměla slov. Protože jako „chlapa“ jsem ho už dlouho nevnímala a ostatní věci jsem už prostě neviděla, vyprchalo to. Ale samozřejmě tam muselo být něco, když i já jsem se do něj tak bláznivě zamilovala a vzala si ho :mrgreen: Jen to vyprchalo a člověk za ta léta má na druhého jiný pohled :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
5.8.14 13:06
@Dafné píše:A můžu tě ujistit, že můj ex se v mých očích taky propadl z božského obdivu na úplné dno, když se ukázalo jaký je. A ani to, že je pohlednej, navenek téměř dokonalej, nápaditej, svalnatej, manažer s dobrým platem… mi nedokáže smazat to co teď vidím já… studenej čumák, chladnokrevnej lhář a chlap, který mě dokákal hnusně využívat… ;)

nenapsala bych to líp, přesně jak to cítím vůči svému ex :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
5.8.14 13:08
@chatwenna píše:
Ja mela docela frajery a je mi na bliti ze vsech :-D
:mrgreen: :mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.14 13:11

Tak narovinu… svého ex jsem chtěla x-krát zpátky, teda né jako že bych dolejzala, ale najednou ztloustl a přišel mi vícn sexy i na to špatné jsem zapomněla. Taky to tak mám…dokonce když jsme se rozváděli, tak jsem stejně milovala mého nového partnera jako manžela. Asi divný, ale prostě jsme to tak měla. :(
Občas když ho potkám, tak jsem si říkám, že jsem neměla odcházet, ale stejně by to nebylo k ničemu si zas říkám. Vadila mi spousta věcí, které jsem nedokázala překousnout.

• Citovat
  • Upravit
74
5.8.14 22:04

@zivo3ka úplně ti rozumím. Vnímám takhle svého expřítele.

Příspěvek upraven 31.08.14 v 20:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
6.8.14 18:09

@anorganička :potlesk: :palec: :potlesk: :palec: přesně jako já, samej frajer a :poblion: :poblion: :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí