Flirt na pracovišti

Anonymní
27.5.13 09:44

Flirt na pracovišti

Mám kolegu, který mě jako chlap nepřitahuje, ale je mi moc sympatický. Mám chuť s ním flirtovat. Nic víc, jsem oba zadaní. Ale nějak nevím, jak na to, aby to nevyznělo trapně. Přeci jen jinak se flirtuje ve volném čase a jinak v práci.
Máte někdo podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rukapane
27.5.13 09:46
@Anonymní píše:
Mám kolegu, který mě jako chlap nepřitahuje, ale je mi moc sympatický. Mám chuť s ním flirtovat. Nic víc, jsem oba zadaní. Ale nějak nevím, jak na to, aby to nevyznělo trapně. Přeci jen jinak se flirtuje ve volném čase a jinak v práci.
Máte někdo podobnou zkušenost?

flirtování je pro sex… Co si představuješ pod výrazem flirtovat, a¨t se trochu pobavíme?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.13 09:51

Aby se ti to nevymklo z rukou…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.13 09:57

Prostě mu chci projevit svoje sympatie, zpříjenit si pracovní dobu, ale nechci to završit sexem ani vztahem.
zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.13 09:59

Takhle jsem na pracoviště flitrovala až to dopadlo tak, že se mnou už moc dlouho nemluví.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.13 10:02

Jste ze stejného města? a pracujete v jedné kanceláři?

• Citovat
  • Upravit
24603
27.5.13 10:04

Jejda anonymy aspoň se podepisujte. :cert:
jinak ja flirtovala taky s kolegou ktery me nepritahovaj ale byl fesak :P a aspon byla v praci sranda a tak jsme to brali aj my dva. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.13 10:04
@Anonymní píše:
Prostě mu chci projevit svoje sympatie, zpříjenit si pracovní dobu, ale nechci to završit sexem ani vztahem.
zakladatelka

a jak myslíš, že to skončí? když se chytně, tak se ho nezbavíš, nebo to chytne tebe a nezbaví se tě on, nebo vás to chytně oba a to bude neštatných lidí. lepší bude, když se na to vykašleš a budeš si flirtovat doma. když máš vztah, i když pochybuju o jeho kvalitě, když máš potřebu flirtovat s cizím chlapem. ale je mi jasné, že ti to nikdo a nic nerozmluví, zakázaný ovoce…vid?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.13 10:10

@pannacotta jo, tak přesně o tohle mi jde. Konečně to někdo pochopil:-)

zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
24603
27.5.13 10:11

Jezis lidi, vy zas berete flirt jako sex :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.13 10:12

Já to fakt nechápu, co je na flirtu špatného. Flirt je právě od toho, že od toho člověk nic nečeká. Jen se chce bavit. Teda aspoň tak to cítím já.
Rozhodně nechci ničit žádný vztah, ani svůj ani nikoho jiného.
zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
1344
27.5.13 10:12
@Anonymní píše:
@pannacotta jo, tak přesně o tohle mi jde. Konečně to někdo pochopil:-)zakladatelka

jo, tak to vysvětluje vše, ty budeš moc inteligentní, tak když víš o co ti jde, tak to prostě udělej a neptej se tu. Myslím, že tu ze sebe nemusíš dělat ještě větší blbku než jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
27.5.13 10:25
@Anonymní píše:
jo, tak to vysvětluje vše, ty budeš moc inteligentní, tak když víš o co ti jde, tak to prostě udělej a neptej se tu. Myslím, že tu ze sebe nemusíš dělat ještě větší blbku než jsi

chytry anonym :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
27.5.13 10:33

Tady je zase mravokárkyň až se mi dělá šoufl :pocitac: Já bych do toho klidně šla, neznamená přece, že když mám doma chlapa s kterým to funguje, tak si dám klapky na oči a nevidím nic jinýho :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
27.5.13 10:39

Holka, jestli potřebuješ na flirtovani návod, tak raděj neflirtuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí