Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zajímalo by mě, jestli se Vám někomu stalo, že jste se svému manželovi nebo přítelovi líbily, něco mezi Vámi bylo a i Vám řekl, že se mu líbíte atd., ale o vztah se nepokoušel a až pak jste se dali dohromady po nějaké době a funguje Vám to? No a co jeho názor změnilo? Myslím
, tím, podobný vztah jako mezi sebou mají Agáta a Jakub Prachařovi, že nejdřív byli dlouho jen přátelé a i když to vypadalo, že nemají naději, nakonec jim to vyšlo. Děkuju
Tak mého přítele jsem poznala na diskotéce a jízdou busem do školy. Byl mi představen mým kámošem. on v té době i přítelkyni měl a já si jen říkala že je docela hezkej a takovej frajírek
žádný opojení se nekonalo, prostě když jsme se potkali, tak si pokecali. až asi za dva nebo tři roky jsme byli spolu více a více na těch diskotékách, pak za mnou začal jezdit i mimo a teprve pak přišlo to zamilování
Jsme spolu skoro 8 let, máme 15m dceru a v létě bude svatba ![]()
Manžele znám 15let a byl to můj nejlepší kamarád. Pak se to začínalo zvrtávat a on chtěl víc a já nechtěla kdyby to nevyšlo ztratit nejlepšího kamaráda trvalo to asi rok takový vztah-přátelství divný stav
. Spolu jako pár jseme šestý rok a manželé třetí, máme dvě princezny, nakonec to dopadlo ![]()
Příspěvek upraven 26.05.13 v 15:37
@sabuskasabka píše:
Ahoj, zajímalo by mě, jestli se Vám někomu stalo, že jste se svému manželovi nebo přítelovi líbily, něco mezi Vámi bylo a i Vám řekl, že se mu líbíte atd., ale o vztah se nepokoušel a až pak jste se dali dohromady po nějaké době a funguje Vám to? No a co jeho názor změnilo? Myslím, tím, podobný vztah jako mezi sebou mají Agáta a Jakub Prachařovi, že nejdřív byli dlouho jen přátelé a i když to vypadalo, že nemají naději, nakonec jim to vyšlo. Děkuju
No vyšlo…
v jejím případě bych nepoužívala tak silná slova
to je zase jen na chvíli..
za chvíli jí zase omrzí a potáhne o dům dál. ![]()
Myslím, že takové vztahy, kde jsou lidé nejdřív přátelé, mají větší šanci na úspěch než bláznivá láska, která tak rychle, jak vzplane, tak i zhasne.
I když souhlasím, že u Prachařových to není úplně dobrý příklad. Víme, jak to chodí v showbusinessu
No ty dva bych zrovna jako vzor nedávala
ale my jsme třeba byli spolužáci ze střední a pak kamarádi a teprve potom se to nějak vyvinulo. Ale ani jeden toho druhýho neuháněl jakože nešťastná láska, to by mě asi odradilo.
Haha zrovna v Prásku byla reportáž o jejich svatbě a Žilková tam říká tomu jejímu synovi „počkej, neumaž si to sako, to ještě budeš mít na další máminu svatbu“
![]()
My byli s manželem nejprve kamarádi, měli jsme společný okruh přátel, vídali se ve škole každý den. Snažil se mě získat, ale já jako sedmnáctiletá holka si z toho dělala jen legraci a brala ho jako dobrého kámoše do nepohody
na rok se naše cesty rozešli, až jsme se jednoho dne sešli „jen tak na kafe“ a už jsme spolu zůstali a byla z toho láska jako trám. No jinak viz metřík ![]()
Myslím si že pro nás byla výhoda že jsme se předtím znali už 3 roky jako přátelé, věděli jsme o sobě hodně věcí takže ani začátek vztahu nebyl tak neohrabaný jako to většinou bývá když se lidi oťukávají a vzájemně se neznají ![]()
Já se svým chlapem chodila už ve školce, pak dlouhý roky nic, pak kámoši a teď spolu už nějakou dobu,,válčímeˇˇ:)
Omlouvám se za anonymitu, mám k tomu své důvody.