Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sorry, ale píšeš že si šťastně vdaná, tak kde je problém když dál píšeš že nejsi šťastná?
Ahojky a ze začatku byl Váš vstah ok?? pokuď ano co si o tom s mužem skusit promluvit?? zjistit proč se tak změnil atd? ![]()
Být tebou, tak se začnu víc věnovat svému manželovi a nebudu hledat štěstí v nějakých neexistujících jiných chlapech.
@Skytafka píše:
A mluvíš s ním o tom?
O tom sexu, o chování, o tom, co bysme měli změnit..o tom jsme mluvili několikrát, ale stejně žádná změna. Je hroznej flegmouš. A o tom, že myslim na jinýho, s manželem mluvit nemůžu, to by byl konec.
@Anonymní píše:
O tom sexu, o chování, o tom, co bysme měli změnit..o tom jsme mluvili několikrát, ale stejně žádná změna. Je hroznej flegmouš. A o tom, že myslim na jinýho, s manželem mluvit nemůžu, to by byl konec.
A on nebyl flegmouš už dřív? Pochybuju, že by se takový povahový rys mohl změnit. Máš prostě takového chlapa, jinak má samé klady, tak bych se s tím smířila. Tu jiskru musíš holt z větší části obstarávat ty.
@Tiger-lily píše:
Být tebou, tak se začnu víc věnovat svému manželovi a nebudu hledat štěstí v nějakých neexistujících jiných chlapech.
Aha, tak jestli to vyznělo tak, že se málo věnuju manželovi, tak to mi mrzí, já se manželovi a synovi věnuju dnes a denně, nebyl den, kdy bych si nevyrazila s holkama nebo někam sama. Jenže co udělat s těma myšlenkama? Já to ovládnout neumim…
Jsi asi zmatená, nebo jsi to jen zmateně napsala..
Píšeš, že jsi v posteli neměla lepšího pak že je dřevo.. Že ti vyhovuje sním nespat, pak si stěžuješ, že spolu nespíte.. Že, jsi štastně vdaná..
Jak dlouho jste spolu?
Jinak to co dělá mi nepřijde nějaké špatné..Můj chlap taky prdí, krká, drbe se v rozkroku..Chodí občas s kámošema na pivo..
Nechtěla bych mít doma někoho dokonalého..
Chápu, že jsi se asi zakoukala ze stereotypu do jiného a proto asi vidíš na svém mužu ty negativa..
@Anonymní píše:
Aha, tak jestli to vyznělo tak, že se málo věnuju manželovi, tak to mi mrzí, já se manželovi a synovi věnuju dnes a denně, nebyl den, kdy bych si nevyrazila s holkama nebo někam sama. Jenže co udělat s těma myšlenkama? Já to ovládnout neumim…
Na tom ale zase není nic špatného, to si snad skoro každá ženská prohlídne pěkného chlapa a má nějaké představy. Kvůli tomu jako má být manželství v háji? ![]()
@Anonymní píše:
Přestan koukat na jejich fb..Prostě přestan si ho připomínat..
Začíná mi vadit všechno, co dělá. Nemá pevný názory, nikdy o ničem nerozhoduje, ve všem souhlasí, ve všem se přizpůsobí… Já mám pocit, že mám doma dvě děti a ne manžela a dítě. Když se na něj naštvu, tak jemu je to jedno, všechno mu je jedno. Neumí se rozčílit, klidně se se mnou pohádat, ale já chci vidět aspoň nějaký emoce. Mám pocit, že mluvim do větru, když mu třeba říkám o tom, co mi řekl např. doktor a on mi na to odpoví, že potřebuje na velkou.
Ono to třeba zní vtipně, ale když je to dnes a denně…
Dřív mi vyhovovalo, že mám všechno, co chci. A dnes mi to vadí - chci, abysme rozhodovali společně a ne, aby se jen „vezl“
@Jasněnkaa píše:
Bože, to je zase slátanina jak od náctky
No už vaše přezdívka je taky hrozně duchaplná ![]()
@Anonymní píše:
Začíná mi vadit všechno, co dělá. Nemá pevný názory, nikdy o ničem nerozhoduje, ve všem souhlasí, ve všem se přizpůsobí… Já mám pocit, že mám doma dvě děti a ne manžela a dítě. Když se na něj naštvu, tak jemu je to jedno, všechno mu je jedno. Neumí se rozčílit, klidně se se mnou pohádat, ale já chci vidět aspoň nějaký emoce. Mám pocit, že mluvim do větru, když mu třeba říkám o tom, co mi řekl např. doktor a on mi na to odpoví, že potřebuje na velkou.![]()
![]()
Ono to třeba zní vtipně, ale když je to dnes a denně…
Dřív mi vyhovovalo, že mám všechno, co chci. A dnes mi to vadí - chci, abysme rozhodovali společně a ne, aby se jen „vezl“
Asi se už prostě nudí no..Chyba je na obou stranách ne jenom na jeho..
Dobrý den.
Chci, aby to bylo jako dřív, ta jiskra je už úplně pryč…
Ani vlastně nevím, jestli je dobré to sem psát, ale třeba se mi alespoň uleví, že to ze sebe dostanu. Jsem šťastně vdaná za svoji životní lásku. Máme krásného syna. Okolí nám závidí, přišla jsem i o spoustu kamarádek, kvůli tomu, co všechno mám. A já jsem tak blbá a myslím na jiného! Na jiného, který se to NIKDY nedozví, má rodinu, děti a já bych nikdy nikomu rodinu nezničila. Ale denně mu i jeho manželce projíždím profily na internetu, koukám na jejich děti, jsem jak posedlá. Manžel to samozřejmě neví. Skoro spolu nespíme, nevyhovuje mi. Několikrát jsem mu říkala, že nemám ráda, když si pořád musím o sex říkat sama, že nikdy nezačne on. No a když já nezačnu, tak sex není třeba čtvrt roku. Ještě to většinou musím oddřít já. Manžel má krásné sportovní tělo a je „vybaven“ tak, že jsem nikdy neměla lepšího. Ale proč toho neumí využít? Živí se sportem, je sportovní typ od pohledu, když tančí, tak ženský otáčí a líbí se jim to, mě se to taky moc líbí, sám mě na to „sbalil“. Ale v posteli je úplný dřevo. Dřív jsem v něm viděla sexy chlapa, co je rád středem pozornosti a umí sbalit snad každou, na kterou jen podívá a teď mám doma chlapa, kterej mi ani nepochválí jídlo, co uvařim, prdí a krká nahlas, volá na mě ze záchodu, do sexu se nemá, sedí u televize a hrabe se mezi nohama. A pak pravidelně potkávám chlapa, kterej nemá tak krásné tělo ani tak sexy pohled a mě STRAŠNĚ přitahuje. Pořád si říkám, že aspoň mám doma chlapa, co mi nechodí za ženskýma, je pořád se mnou a synem, jezdíme na výlety a podobně. Nechodí ani na pivo s kámošema, je pořád s náma. Nosí mi domů peníze, mám vše, co chci. Když slyšim, co říkají kámošky o chlapech, tak si vždycky v duchu říkám, jaký mám štěstí na toho mýho. Je na mě hrozně hodnej. Ale je takovej „nudnej“. No, nikdo mi asi nepomůže, ale třeba se mi uleví…