Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No trochu přehnaně napsaný název diskuze „manželství v háji“ určitě nemáš ![]()
jde vidět, že se nudíš a nevíš co roupy dělat, nejlépe si nějak zaměstnat hlavinku a ruce.
druhá možnost je, že si prostě hledáš výmluvy jak jsi nešťastná a nespokojená, aby jsi mohla klidně, bez výčitek svědomí podvést svého manžela ![]()
@Anonymní píše:
Začíná mi vadit všechno, co dělá. Nemá pevný názory, nikdy o ničem nerozhoduje, ve všem souhlasí, ve všem se přizpůsobí… Já mám pocit, že mám doma dvě děti a ne manžela a dítě. Když se na něj naštvu, tak jemu je to jedno, všechno mu je jedno. Neumí se rozčílit, klidně se se mnou pohádat, ale já chci vidět aspoň nějaký emoce. Mám pocit, že mluvim do větru, když mu třeba říkám o tom, co mi řekl např. doktor a on mi na to odpoví, že potřebuje na velkou.![]()
![]()
Ono to třeba zní vtipně, ale když je to dnes a denně…
Dřív mi vyhovovalo, že mám všechno, co chci. A dnes mi to vadí - chci, abysme rozhodovali společně a ne, aby se jen „vezl“
Tak mu to řekni naplno tak, jak to píšeš sem, my ti neporadíme ![]()
Myslím, že zakladatelka nebyla zcela pochopena. Já to chápu tak, že manžel je vybavený, jako žádný jiný, ale neumí použít svoji vybavu. Je laxní. Te společnosti za hvězdu, doma za páprdu. S tím sexem je to jak u nás. Nechybí mu. Aktivní musím být já.
@Anonymní píše:
O tom sexu, o chování, o tom, co bysme měli změnit..o tom jsme mluvili několikrát, ale stejně žádná změna. Je hroznej flegmouš. A o tom, že myslim na jinýho, s manželem mluvit nemůžu, to by byl konec.
a to je flagmouš od začátku ?
@Anonymní píše:
Aha, tak jestli to vyznělo tak, že se málo věnuju manželovi, tak to mi mrzí, já se manželovi a synovi věnuju dnes a denně, nebyl den, kdy bych si nevyrazila s holkama nebo někam sama. Jenže co udělat s těma myšlenkama? Já to ovládnout neumim…
tak si to vem jednoduše. Myslíš že ten druhej je ideál? že by si na něm nenašla nic co ti poleze na nerva? hele určo našla ale žádnej člověk není dokonalej furt (většinou jen v době zamilovaní) a nemá smysl si rozbít rodinu a možná i nějakou jinou jen kvůli přeludu ![]()
Já to chápu, na jednu stranu víš, že máš doma dobrého muže, ale táhne tě to jinam. Proto ti na něm běžné věci vadí, nebo hledáš chybu, aby ses sama před sebou omluvila, proč tě to táhne jinam. Já to tak měla když jsem poznala mého nyní už manžela, tak mi najednou přišel bývalý hrozný, a viděla jsem vše špatně, i když mi to dřív nevadilo
je to tak vždycky
ale už jsou v tom děti, tak bacha na unáhlené rozhodnutí. Ja byla svobodná, bezdětná, tak sem si to mohla dovolit odejít.
Pokud je v posteli dřevo, tak asi byl takový od začátku. Ach ta ženská naivita, kdy doufáme, že chlapa změníme. popravdě řečeno, až na ten sex mi to přijde jako poměrně dost velká idylka, pana nudného bych brala všema deseti. Jsi neuspokojená a tak tě svrbí jinak dobré bydlo, někdo holt chlastá, někdo je magor na pořádek a někdo má nízké libido, všude je něco, člověk si musí vybrat tu pro něj nejméně děsnou variantu a s ní se naučit žít ![]()
Píšeš, že se sportem živí, možná má tolik pohybu přes den, že už mu zkrátka nezbývá energie na ten večerní pohyb? Má vyvážený jídelníček, u sportovce bych řekla dost podstatné.
Radu jako takovou nemám, jen píšu, co mě napadlo, ale teda rozhodně bych se nemučila prohlížením jeho rodinných fotek. A těší mě, že ještě existují ženy, kterým se příčí rozvracet rodiny a nemají morálku zatoulané kočky ![]()
Manželství není o lásce. Je celke normální, že člověk touží po něčem, co nemá a když toho dosáhne, tak začne porovnávat a bud je happy nebo lituje a tak to jde stále dokola. Zkusila bych sex s tím druhým a uvidíš…
osobně si myslím, že popisujuješ vysněného manžela a ne reálného. Máš doma standard a měla si předtím růžové brýle. Sex mimo manželství není nic nenormálního v podobných případech.
@Anonymní píše:
Začíná mi vadit všechno, co dělá. Nemá pevný názory, nikdy o ničem nerozhoduje, ve všem souhlasí, ve všem se přizpůsobí… Já mám pocit, že mám doma dvě děti a ne manžela a dítě. Když se na něj naštvu, tak jemu je to jedno, všechno mu je jedno. Neumí se rozčílit, klidně se se mnou pohádat, ale já chci vidět aspoň nějaký emoce. Mám pocit, že mluvim do větru, když mu třeba říkám o tom, co mi řekl např. doktor a on mi na to odpoví, že potřebuje na velkou.![]()
![]()
Dřív mi vyhovovalo, že mám všechno, co chci. A dnes mi to vadí - chci, abysme rozhodovali společně a ne, aby se jen „vezl“
mě dle tohohle popisu prostě příjde že ses změnila Ty a on je furt stejnej a Tobě tzo leze na nerva ![]()
@EvičkaNov píše:
No už vaše přezdívka je taky hrozně duchaplná
nápodobně ![]()
@Anonymní píše:
![]()
Nezlob se, ale musím se smát
Vzpomněla jsem si na tu slavnou scénu Janžurové a Peterky TO není ZELENÁ, to je ZELENKAVÁ.
To bys asi potřebovala ![]()
@Anonymní píše:
![]()
V tom případě vysvětli ten úvod tvého textu…
**Jsem šťastně vdaná za svoji životní lásku. Máme krásného syna. Okolí nám závidí, přišla jsem i o spoustu kamarádek, kvůli tomu, co všechno mám.
Manžel má krásné sportovní tělo a je „vybaven“ tak, že jsem nikdy neměla lepšího.
Ale v posteli je úplný dřevo.
A že je nudný? Tak si najda chlapa co tě bude mlátit, chceš li vzrůšo
**
Příspěvek upraven 25.05.13 v 12:53
Hele a já Tě i docela chápu…ale musíš to brát tak, že každý vztah časem zevšední, lidi si na sebe zvyknou, nestydí se před sebou atd…ten můj mě taky někdy už solidně leze na nervy, kolikrát mám chut sebrat malou a na chvíli vypadnout a taky to tak udělám, v létě jedu se ségrou a dětma na chalupu, jen my bez chlapů..myslím, že bys to taky měla zkusit, jinak ti z toho stereotypu jebne! ![]()
@Aldab píše:
Manželství není o lásce. Je celke normální, že člověk touží po něčem, co nemá a když toho dosáhne, tak začne porovnávat a bud je happy nebo lituje a tak to jde stále dokola. Zkusila bych sex s tím druhým a uvidíš…osobně si myslím, že popisujuješ vysněného manžela a ne reálného. Máš doma standard a měla si předtím růžové brýle. Sex mimo manželství není nic nenormálního v podobných případech.
@Anonymní píše:
Myslím, že zakladatelka nebyla zcela pochopena. Já to chápu tak, že manžel je vybavený, jako žádný jiný, ale neumí použít svoji vybavu. Je laxní. Te společnosti za hvězdu, doma za páprdu. S tím sexem je to jak u nás. Nechybí mu. Aktivní musím být já.
Přesně tak! Smířila jste se s tím? Já vím, že jsou daleko horší věci. Ale pro mě je sex prostě důležitej, řeší spoustu problémů, zlepšuje náladu, udobřuje.. já nevim, co ještě. A proto, když není, tak jsou špatně i věci kolem…
Pořád si říkám, že každej chlap má svoje negativa, ten druhej určitě taky a možná daleko horší. Nikdy bych manžela nepodvedla a nikdy bych neničila druhým rodinu, to bych radši zůstala celý život sama. Jde o to, co mám v hlavě, ty představy. Když už je sex, tak si představuju druhého. A pak mám deprese z toho, že je to vůči manželovi hnusný, jak by mi bylo, kdyby to dělal i on a tak…