Manželství v háji? :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
88
25.5.13 12:54

Souhlasím s Tiger-lily Já si myslím, že by sis spíš měla promluvit se svým manželem o tom co cítíš, co ti vadí a zkusit to spolu nějak vyřešit. Z každého vztahu časem opadne zamilovanost a dostane se do nějakých kolejí - tebe teď láká zažít znova tu fázi zamilovanosti, která je na začátku vztahu, ale časem by se proměnil možná v to co máš nyní… Myslím si, že každý chlap dříve či pozdději sklouzne k prdění a grkání před partnerkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
25.5.13 12:55

Podle mě se chová manžel pořád stejně, jen tobě spadly růžové brýle a vyprchala zamilovanost :think:
Začal tě prostě nudit a ty jsi potkala někoho kdo ti imponuje, jenomže nemůžeš vědět jak se ten druhý chová doma v soukromí..
Nevim co poradit, to si musíš srovnat sama v hlavě, ale líbi se mi, že nechceš ničit jejich rodinu, tak snad se dokážeš ovládat i nadále :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
25.5.13 12:55
@Aldab píše:
Manželství není o lásce. Je celke normální, že člověk touží po něčem, co nemá a když toho dosáhne, tak začne porovnávat a bud je happy nebo lituje a tak to jde stále dokola. Zkusila bych sex s tím druhým a uvidíš…osobně si myslím, že popisujuješ vysněného manžela a ne reálného. Máš doma standard a měla si předtím růžové brýle. Sex mimo manželství není nic nenormálního v podobných případech.

no tak sex mimo manželství je nevěra, ono se pak není čemu divit že je to samý rozvod a rozvrácená rodina, pokud to většina bere jako ty :roll:

• Citovat
  • Upravit
nepř:G12
25.5.13 12:57

@ivana-domca
Podle mě se chová manžel pořád stejně, jen tobě spadly růžové brýle a vyprchala zamilovanost
Taky mi to tak připadá

• Citovat
  • Upravit
K-Black
25.5.13 12:57
@Anonymní píše:
Přesně tak! Smířila jste se s tím? Já vím, že jsou daleko horší věci. Ale pro mě je sex prostě důležitej, řeší spoustu problémů, zlepšuje náladu, udobřuje.. já nevim, co ještě. A proto, když není, tak jsou špatně i věci kolem…Pořád si říkám, že každej chlap má svoje negativa, ten druhej určitě taky a možná daleko horší. Nikdy bych manžela nepodvedla a nikdy bych neničila druhým rodinu, to bych radši zůstala celý život sama. Jde o to, co mám v hlavě, ty představy. Když už je sex, tak si představuju druhého. A pak mám deprese z toho, že je to vůči manželovi hnusný, jak by mi bylo, kdyby to dělal i on a tak…

pokud to máš jen v hlavě tak to není nic špatného, myslím že každý´á žena i muž občas sní o někom jiném, na ulici se taky ráda podíváš na cizího chlapa ne? nebo v televizi ;)

• Citovat
  • Upravit
12505
25.5.13 12:59

@Jasněnkaa Kde sem slyšela ten tvůj podpis?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
25.5.13 13:00

@Jasněnkaa Jo slunce seno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
25.5.13 13:01
@Aldab píše:
Manželství není o lásce. Je celke normální, že člověk touží po něčem, co nemá a když toho dosáhne, tak začne porovnávat a bud je happy nebo lituje a tak to jde stále dokola. Zkusila bych sex s tím druhým a uvidíš…osobně si myslím, že popisujuješ vysněného manžela a ne reálného. Máš doma standard a měla si předtím růžové brýle. Sex mimo manželství není nic nenormálního v podobných případech.

:lol: to je sranda, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.5.13 13:02
@Anonymní píše:
Přesně tak! Smířila jste se s tím? Já vím, že jsou daleko horší věci. Ale pro mě je sex prostě důležitej, řeší spoustu problémů, zlepšuje náladu, udobřuje.. já nevim, co ještě. A proto, když není, tak jsou špatně i věci kolem…Pořád si říkám, že každej chlap má svoje negativa, ten druhej určitě taky a možná daleko horší. Nikdy bych manžela nepodvedla a nikdy bych neničila druhým rodinu, to bych radši zůstala celý život sama. Jde o to, co mám v hlavě, ty představy. Když už je sex, tak si představuju druhého. A pak mám deprese z toho, že je to vůči manželovi hnusný, jak by mi bylo, kdyby to dělal i on a tak…

třeba kdyby si představoval někoho jiného, tak by to bylo s ním pak mnohem lepší :lol:
Já bych hlavně oddělila představy a reálný život. Daydreaming, nějak se mi teď nevybavuje adekvátnější český výraz, provozuju odmalička, momentálně vede „co bych udělala, kdybych vyhrála ve sportce“, což ale neznamená, že utrácím prachy za losy 8) Zkrátka si jen představuju, pouštím si fantazii na procházku, třeba jaké by bylo moje nové auto a pak naprosto spokojeně jedu mhd a nemám z toho depky :mrgreen:
Tebe to akorát dostihlo fyzicky, žádný sex, na obzoru atraktivní protějšek a ty by sis dala říct.
Mmch muž si to dělá sám? Může být „v přechodu“, někteří chlapi si i píchaj testosteron, aby normálně fungovali, co jsem četla, tak snad Brad Pitt taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
25.5.13 13:05
@nepř:G12 píše:
@ivana-domca
Podle mě se chová manžel pořád stejně, jen tobě spadly růžové brýle a vyprchala zamilovanost
Taky mi to tak připadá

ono to tak většinou bývá, mě chlap taky kolikrat leze na nervy, ale beru to s rezervou a vážím si toho, že je hodný, vydělá peníze, má rád děti a nechlasta, po jiných nepokukuju, nemám na to čas a venku se každý snaží udělat dojem, kdežto doma to může být úplně někdo jiný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aldab
25.5.13 13:07

Je rozhodně to zkusit vedle než pak v 50ti litovat, že „jsem vydržela“. Když tě manžel nebaví a nezmění se, utíkej od něj co ti dech stačí. Na tvém místě bych se ale nejprve zeptala nějaké kamarádky na toho druhého, proč evidentně o chlapech nic nevíš stejně jako zdejší panenská smečka.

• Citovat
  • Upravit
12505
25.5.13 13:10
@Aldab píše:
Je rozhodně to zkusit vedle než pak v 50ti litovat, že „jsem vydržela“. Když tě manžel nebaví a nezmění se, utíkej od něj co ti dech stačí. Na tvém místě bych se ale nejprve zeptala nějaké kamarádky na toho druhého, proč evidentně o chlapech nic nevíš stejně jako zdejší panenská smečka.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ty seš taky panenská smečka :mrgreen: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Děkuju za příspěvky, já si jen asi potřebovala přečíst od ženskejch, že je to fakt normální a pomohlo mi to. Třeba je to jen takový období, třeba to je dlouho stereotip a potřebuje to změnu…já nevim, uvidim. Ale opakuju, že je to jen v hlavě a tam to zůstane, příspěvky o tom, že hledám důvod k nevěře a že bych jí měla snad i zkusit - že je to normální, to ne, taková nejsem. Raději budu tady za blbku, co má chvíli času a napsala sem, než abych udělala něco, čehu bych litovala. Nebo se někomu „svěřila“ a dostalo se to až k manželovi, znám lidi. Ale i tak díky za názory ;)

• Citovat
  • Upravit
7257

Někde jsem četla, že krásní muži jsou v převaze v posteli dřeva a v rozhovorech nudní. Nikdy se totiž nemuseli snažit ženu zaujmout nebo v posteli předvést pěkný výkon. Ženy jim skáčou do postele samy :) Za to muž ne tak atraktivní se musí snažit ženu ukecat, zaujmout v posteli, takže pro ženu je daleko zajímavější. Neříkám, že to platí vždy, ale něco na tom určitě bude.
Zakladatelko, chápu Tě. Zamilovala jsi se do krásnýho chlapa, který je tak někam na výstavu :) Teď si musíš vybrat do budoucna, co dále zvolíš, jestli pohodlnost a zajištění pro dítě nebo se poohlídneš po nějakém normálním chlapovi, která bude eroticky založen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
25.5.13 13:12
@Aldab píše:

8o To je podle mě opravdu dětinské řešení vztahů - něco se mi nelíbí, tak utíkám. Jako manželé s dětmi toho mají hodně k řešení, nemyslíš? Za prvé by oba měli na vztahu pracovat. Můžu ti to napsat stejně - nakonec v 50 zjistí, že jen utíkala a utíkala a nakonec je sama a má houno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí