Manželství v háji? :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
25.5.13 13:12
@Prcek88 píše:
@Jasněnkaa Jo slunce seno :)

no počkej 8o já za něj zaplatila stravenkama, prý byl vytvořen na míru :think: asi jsem se stala obětí podvodu 8o @tamata tak jak to tedy je?

• Citovat
  • Upravit
88
@Aldab píše:
Je rozhodně to zkusit vedle než pak v 50ti litovat, že „jsem vydržela“. Když tě manžel nebaví a nezmění se, utíkej od něj co ti dech stačí. Na tvém místě bych se ale nejprve zeptala nějaké kamarádky na toho druhého, proč evidentně o chlapech nic nevíš stejně jako zdejší panenská smečka.

Potom se divíme, že se u nás rozvádí každý druhý pár… Místo aby se problémy nějak člověk snažil vyřešit tak tu padají hned rady „utíkej od něj co ti dech stačí“… Myslím, že pokud si zakladatelka v manželství vyřeší problémy se sexem, bude všechno v pořádku.

Příspěvek upraven 25.05.13 v 13:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565

Většina chlapů, když už maj ženskou jistou, že doma chovají jako chlapi - prdí, konverzují ze záchoda, nebo na něm vysedávají dvě hodiny a blokují pro ostatní členy rodiny, hrabou se v rozkroku…prostě chlapi. (my ženy jsme andělské bytosti a žádné ošklivé zvyky nemáme :andel: )

Pochopila jsem, že tvůj muž se vždycky choval stejně, ale až teď ti to začalo vadit. To by sis ale měla vyřešit ty sama se sebou, přijde mi nefér chtít po něm, aby se začal chovat jinak, když doteď se choval „správně“ :nevim:

Nasmíš chtít mít doma dokonalého chlapa - protože on by pak chtěl mít nejspíš dokonalou ženu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř:G12
@Aldab píše:
Je rozhodně to zkusit vedle než pak v 50ti litovat, že „jsem vydržela“. Když tě manžel nebaví a nezmění se, utíkej od něj co ti dech stačí. Na tvém místě bych se ale nejprve zeptala nějaké kamarádky na toho druhého, proč evidentně o chlapech nic nevíš stejně jako zdejší panenská smečka.

Tož tak to taky jde zkusit to vedle, je otázka, jestli na to zakladatelka má :-)

• Citovat
  • Upravit
12505
25.5.13 13:13
@Anonymní píše:
Děkuju za příspěvky, já si jen asi potřebovala přečíst od ženskejch, že je to fakt normální a pomohlo mi to. Třeba je to jen takový období, třeba to je dlouho stereotip a potřebuje to změnu…já nevim, uvidim. Ale opakuju, že je to jen v hlavě a tam to zůstane, příspěvky o tom, že hledám důvod k nevěře a že bych jí měla snad i zkusit - že je to normální, to ne, taková nejsem. Raději budu tady za blbku, co má chvíli času a napsala sem, než abych udělala něco, čehu bych litovala. Nebo se někomu „svěřila“ a dostalo se to až k manželovi, znám lidi. Ale i tak díky za názory ;)

Prostě ho zkus vymazat z hlavy, nekoukej mu na profil..Tohle se stává, není to nic špatného..
A s manželem si promluv, hezky v klidu žádné hádky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
25.5.13 13:14
@Jasněnkaa píše:
no počkej 8o já za něj zaplatila stravenkama, prý byl vytvořen na míru :think: asi jsem se stala obětí podvodu 8o @tamata tak jak to tedy je?

to je v pořádku, truhlář když ti udělá postel na míru, taky vypadá dost stejně, jako nějaká, která už tu někdy byla. Jedinečnost a mírovost tvého podpisu není nijak ohrožena :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
25.5.13 13:15
@Jasněnkaa píše:
no počkej 8o já za něj zaplatila stravenkama, prý byl vytvořen na míru :think: asi jsem se stala obětí podvodu 8o @tamata tak jak to tedy je?

Založ si diskuzi, že tě podvedli..Kolik stravenek jsi za to dala??To se musí řešit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Panenská smečka :lol: tak třeba víš víc, ono to tak i vypadá, ale já budu radši vědet míň, než podvádět manžela nebo tahat chlapa od rodiny

• Citovat
  • Upravit
26833

Zakladatelko, jeden čas jsem si taky našla člověka, kterej byl prostě dokonalej, byl ke mně pozornej, milej…a doma jsem měla chlapa bez zájmu, u PC, sexuálně neaktivního atd… Dlouho jsem se v tom vezla, pak se mi ale rozsvítilo a začala jsem i přemýšlet - nikdo není dokonalý, to znamená, že ani pan vysněný ne, co když taky doma krká a prdí před ženou? Co kdyby ti ty jeho pozitiva, která ti teď imponují začala jednou lézt na nervy? No, došla jsem k tomu, že kdybych odešla k panu božskému, budu jednou litovat, protože vztah by došel tam, kam s partnerem. Vypustila jsem tedy pana B. z hlavy a začala se věnovat našemu vztahu. Nevím, to že manžel sedí na záchodě, dveře dokořán a mluví na mě…nojo, co nadělám, prostě mu řeknu, že se tu nemusí vystavovat a pouštět smrady do celýho bytu :P :mrgreen: A že krká a prdí? To můj sice ne…ale za to jsem měla naprosto originální žádost o ruku, večer u televize jen v trenkách se sloníkem :lol: Prostě, buď si ochotná si uvědomit, že svět a lidi nejsou jen ideální a najdeš si na manželovi i pozitiva, která se pokusíš vnímat víc než ty špatný věci, nebo to dopadne špatně. Pokud budeš hledat jen ta negativa a utvrzovat se v nich, tak manželství půjde opravdu do háje :nevim: Myslím, že by sis měla v první řadě urovnat v hlavě, co chceš a pak si promuvit s manželem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
25.5.13 13:16
@Aldab píše:

a říká ti něco v dobrém i zlém, v nemoci i ve zdraví atd.? zakladatelky muž není žádný idiot, stará se o ni i syna, chová se k ní hezky, je svým způsobem šťastná, jen to teď holt zamrzlo, ale to neznamená že se situace nezlepší. A dokonalý muž neexistuje, jako neexistuje dokonalá žena. Takže když nás partner začne po pár letech nudit, je čas na výměnu jo? 8o

• Citovat
  • Upravit
7257
25.5.13 13:16

Podle mě, pokud by Tě uspojil v posteli a byl dostatečně aktivní, prominula by jsi mu i to krkání a prdění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aldab
25.5.13 13:17

Tiger : I tak to může dopadnout. Ale představa, že změníš chlapa v manželství, je nanejvýš komická. Většina manželek jen sníží nároky… také řešení pro někoho.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
25.5.13 13:18

@Etcetera78 jo tobě se to říká, já si přijdu zneužitá a ponížená :,( :,(

@Prcek88 tři, 2× 80kč a jednu 40kč.

• Citovat
  • Upravit
Aldab

Jasněnka : slušné chování může a finanční podporu s dětmi považuje za minimum. Stavět se na tom ale nedá..

• Citovat
  • Upravit
12505
@Aldab píše:
Tiger : I tak to může dopadnout. Ale představa, že změníš chlapa v manželství, je nanejvýš komická. Většina manželek jen sníží nároky… také řešení pro někoho.

A nebo je sníží chlap, říká ti něco tolerance??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí