Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holka, jestli potřebuješ na flirtovani návod, tak raděj neflirtuj.
Taky jsem takhle jednou flirtovala na pracovišti, nakonec se z toho vyklubal tříletý vztah, za který bych se kopla dopr..le ![]()
Píšu jen z vlastní zkušenosti, zažila jsem to, manžel takhle flirtoval, přesně mi pak řekl, že neplánoval sex natož vztah. Rozpadla se naše i její rodina. Nejen spolu měli sex ale dokonce spolu začali i chodit, po rozpadu našeho a jejich manželství to ukončili a spolu nejsou. Opravdu drahý flirt a zkušenost, kterou bych raději neměla. Proto za sebe říkám ne a nelíbí se mi to. Proč potom takový lidé mají rodiny a nějaký vztah??? K čemu??
No záleží co od flirtu očekáváš - a taky záleží kde máš ty hranice flirtu - já si pod flirtem představuji úsměvy, dvojsmyslní věty, pochvaly že to sluší a pod - zdvořilý nevtíravý flirt, kterým si zvedneš sebevědomí a udělá na egu dobře.
Flirtujeme všichni, já nedávno flirtovala s pošťákem - je to pěknej mladej kluk - posteskl si že už mě dlouho neviděl - to se člověk chytit musel. Ale toť vše ![]()
Problém bude když budeš chtít flirtovat už i třeba přes telefon - to já už bych brala jako formu „nevěry“, kdybych si já/manžel psala s někým SMS. Musíš mít své hranice, ale vzhledem k tomu, že se jedná už i konkrétní osobu, bála bych se že jen u lehkého flirtu to neskončí…
@Raduš.ka44 píše:
Holka, jestli potřebuješ na flirtovani návod, tak raděj neflirtuj.
Flirtování do práce nepatří. A taky se ti to může pěkně vymstít a vymknout z rukou.
@rukapane píše:
@Luciak82 smyslem flirtu je budoucí sex, tak jaké vymykání![]()
@rukapane píše:
Prd velebnosti. kdyby to tak bylo tak snad šukám z každým druhým chlapem ![]()
@rukapane píše:
. Jj, většinou to tak bývá. To raději, ať si zakladatelka zaflirtuje někde v baru nebo diskotéce. Chlap zblbne a bude to třeba brát vážně. Co pak bude zakladatelka dělat, že? Ona se chtěla jen pobavit. ![]()
Flirtovani v praci je dle meho normalni, zlepsuje to naladu, nic vic ![]()
Záleží co si od toho kdo slibuje. Někdo nic, jen je rád, že mu vyšel dvojsmysl a je sranda. Někdo čeká víc. Měla jsem kolegu, který byl svým neustálým flirtováním trapný a ženské se mu vyhýbaly.
@Taao podle me, pokud by to melo spojitost s praci, tak by to bylo idealni. V pripade nezajmu se to da uhrat do autu. Nevim, jakou praci delas, ale treba neco jako „byl jste spokojen s nasi praci, sluzbou? Kdyby neco, rada vam budu napomocna…“ ![]()
Já jsem se v práci takhke seznámila se svým manželem. Přišel jako „klient“ a po vyřízení záležitosti me pozval na kafe a bylo.Jsou to už 4roky jsme rok po svatbě a čekáme za měsíc prcka.Byt tebou se mu ozvu nikdy Nevis třeba jr to ten pravý… Hodně štěstí
A nebylo by jednoduší s ním normálně, přátelsky vycházet? Je potřeba flirtovat? Protože jaksi drtivá většina lidstva bere flirt jako vyjádření sexuálního zájmu.
Takže pokud začnete, a bude to opětováno, tak pak patrně dojde k situaci, kdy jaksi on zcela logicky bude chtít pokračovat a vy budete v pozici, kdy mu budete muset říct - sorry, jen jsem si potřebovala potvrdit že na mně zabereš, ale nic nebude.