Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
@Atisia jako já mu dám, ale nevím zda je to dobrý, že je třeba po obědě je dost najedeny..a po 30min chce moje jídlo ochutnat..já nevím zda je to dobré mezi jídlo, aby pořád něco jedlto pak bude jíst 10×
@Anonymní píše:
@Atisia jako já mu dám, ale nevím zda je to dobrý, že je třeba po obědě je dost najedeny..a po 30min chce moje jídlo ochutnat..já nevím zda je to dobré mezi jídlo, aby pořád něco jedlto pak bude jíst 10×
Vhodný nevhodný chlapeňos určitě nedáš. A co že za 30? Mi neříkej že ty sama si po obědě ke kafi nebo čaji nedáš třeba sušenku ![]()
@qazzy píše:
Achjo, vy jste tady fakt jeblý. Nerespektující zapšklý kozy, co si sem chodí zvyšovat ego, protože jen jejich pohled na život je ten správný. Některý už jste fakt trochu k smíchu. A jestli tím @terien myslíš těch pár automatických oprav, tak jo, neprecetla jsem to po sobě, nezkontrolovala jsem, co mi zase mobil přehodil. Tak se z toho teď všichni postavíme na hlavu a začneme psát ptákoviny o mateřské hlavičce. Tak sis po ránu, hvězdo, ulevila a třeba teď budou mít lidi kolem tebe lepší den
Tak zde je přesná ukázka diskuse, která by skutečně potřebovala méně emocí a více zdravého rozumu!!
Jasně, že nikdo racionální nebude cpát batole klobásou (i když z jednoho kolečka by se mu taky nic nestalo), ovšem dávat vše úplně jinam a dělat z návštěvy obřad hodný NASA a korunovačních klenotů je prostě nesmysl! dětem jsme na stůl při četných návštěvách vždy dávali dětské kukuřičné křupky, tvarohovou pomazánku, ovoce a zeleninu na kolečka-kousky a super! prostě ať si vezme! Proč by mělo brečet pod stolem!? a když se nacpe během návštěvy, tak OK, tak se nacpe a bralo se to jako svačina či večeře a vyřešeno! v tomhle věku snese i kousek sýra nebo šunky, takže bych především zklidnila hormon… ![]()
@Lucy75 píše:
Tak zde je přesná ukázka diskuse, která by skutečně potřebovala méně emocí a více zdravého rozumu!!
Jasně, že nikdo racionální nebude cpát batole klobásou (i když z jednoho kolečka by se mu taky nic nestalo), ovšem dávat vše úplně jinam a dělat z návštěvy obřad hodný NASA a korunovačních klenotů je prostě nesmysl! dětem jsme na stůl při četných návštěvách vždy dávali dětské kukuřičné křupky, tvarohovou pomazánku, ovoce a zeleninu na kolečka-kousky a super! prostě ať si vezme! Proč by mělo brečet pod stolem!? a když se nacpe během návštěvy, tak OK, tak se nacpe a bralo se to jako svačina či večeře a vyřešeno! v tomhle věku snese i kousek sýra nebo šunky, takže bych především zklidnila hormon…
@terien píše:to nejsou automatické opravy. Jo, máme krásný den, děkuju za péči
Tím hůř. Protože na můj zcela neutocne podany názor jsi zareagovala jako stračena a to podava obrazek spis o tobe. Já jsem se svými postoji a názory natolik ztotoznena, že mě reakce duševního mrzaka honiciho si triko na emiminu fakt nerozhodi. A tvůj rádoby povyseny postoj plný mavajicich a líbajících smajlíků na tom nic nemění.
@Lucy75 píše:
Jasně, že nikdo racionální nebude cpát batole klobásou (i když z jednoho kolečka by se mu taky nic nestalo), ovšem dávat vše úplně jinam a dělat z návštěvy obřad hodný NASA a korunovačních klenotů je prostě nesmysl! dětem jsme na stůl při četných návštěvách vždy dávali dětské kukuřičné křupky, tvarohovou pomazánku, ovoce a zeleninu na kolečka-kousky a super! prostě ať si vezme! Proč by mělo brečet pod stolem!? a když se nacpe během návštěvy, tak OK, tak se nacpe a bralo se to jako svačina či večeře a vyřešeno! v tomhle věku snese i kousek sýra nebo šunky, takže bych především zklidnila hormon…
Takto nějak jsem to myslela - a vlastně i psala - ve svém prvním příspěvku a zcela s tím souhlasím. Žádné schovani jídla, ale nabídnout vhodnou alternativu.
Jen jsem k tomu pridala jen drobné info, že ještě nesolim a nesladim. Moje věc, můj postoj, nikomu jsem ho nevnucovala. Útočná reakce přišla bohuzel od dvou frustratek, bez nich ta diskuze mohla být úplně klidná a pohodová.
@qazzy píše:
Tím hůř. Protože na můj zcela neutocne podany názor jsi zareagovala jako stračena a to podava obrazek spis o tobe. Já jsem se svými postoji a názory natolik ztotoznena, že mě reakce duševního mrzaka honiciho si triko na emiminu fakt nerozhodi. A tvůj rádoby povyseny postoj plný mavajicich a líbajících smajlíků na tom nic nemění.
Děkuji naší ústředně za rozbor
kdybys měla ještě něco na srdci, klidně se svěř, já tě vyslechnu ![]()