Pohoštění pro návštěvu

1223
24.10.15 09:23

Pohoštění pro návštěvu

Maminky, prosím poradte nejakou mnamku pro navstevu… uz jsme vsichni prejezeni chlebicku, jednohubek, bagetek s pomazankou… cim je pohostit? a tak necoco muze tchyne se špatnym zlucnikem… děkujii :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21603
24.10.15 09:29

Co nějaké slané pečivo/šneky z listového těsta? jinak u nás náveštěva dostane maximálně kafe a sušenky, ale to jsi asi jako radu nechtěla, že? a nebo ještě dělám studené obložené mísy - nakrájená zelenina, nakrájené salány, klobásy sýry a k tomu celozrnné bagetky. případně nějaký dip. to když se mi hodně chce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
24.10.15 09:39

Přemýšlela jsemnad kuřecími kousky s nejakým dipem po studenu, ale nikde zadny recept

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
24.10.15 09:39

Dělám mini tortily, palačinky na slano

• Citovat
  • Upravit
9374
24.10.15 09:51

Nakrájet studené klobásky, různé sýry, zeleninu. Každý si vybere podle své chuti ;) Já osobně ale spíš upeču nějakou buchtu, to podle závažnosti návtěvy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
24.10.15 10:02

@Nafrněná muzu postup a ingredience na ty mini tortily prosim?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
24.10.15 10:13
@Sabuliin píše:
@Nafrněná muzu postup a ingredience na ty mini tortily prosim?:)
;) většinou dělám maso na nudličky s kořením a rajčetem na pánvi a pak plním do tortil ještě se zakysanou smetanou s česnekem, můžeš přidat sýr, zeleninu :) pak zavineš a můžeš ještě na chvili dát na pánev nebo do mikrovlnky
wrapy nebo tortily koupíš skoro všude
  • Citovat
  • Upravit
Bebuu
24.10.15 10:22

Ja obcas napichan na paratka male kulate mozzarely rozpulene s cherry rajcatky a mezi to bazalku a pokapu oliv. olejem. Je to jednodussi salat capresse.

• Citovat
  • Upravit
1223
24.10.15 10:26

@Nafrněná a jak to zabalit a naplnit tak, aby se to pri krajeni nevysypalo vsecko? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
24.10.15 10:37

Ahoj, já třeba dělám pizzu na plech, kterou pak nakrájím, nebo můžeš udělat třeba slané tyčky, nebo slaný závin, výborný je se špenátem nebo s kyselým zelím, ideální jsou ty obložené mísy nebo talíře, listoví šneci. Ze sladkého třeba listové taštičky s tvarohem, závin…
jo a mám výborný recept na domácí sušenky, skořicové, koka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21903
24.10.15 10:45

@Sabuliin tak proste nakrajej kureci na maly kousky, okoren, orestuj. K tomu dip treba z jogurtu nebo zakysanky, do nej nastrouhat balkan, pridat cesnek.Lze to i k rizeckum.
Nebo kureci kousky v kari testicku-jogurt, vejce, trochu mouky, kari. Hodit do toho ty kousky, napatlat, osmazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21903
24.10.15 10:46

Nebo kulicky z mleteho, k tomu dip z jogurtu, cesneku, strouhane Nivy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
24.10.15 11:40
@Sabuliin píše:
Přemýšlela jsemnad kuřecími kousky s nejakým dipem po studenu, ale nikde zadny recept

Já dělám: kuřecí nakrájíš na menší kousky, nugetky, naložíš do nějaké marinády, pak obalíš v rozemletých kukuřičných lupíncích a dáš péct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.23 21:23

Pohoštění

Dobrý den, mám asi trošku jiný dotaz
Mám 15mesicniho a ji 5× denně a když si já dám jídlo v jiný čas než on, tak sedí pod stolem jako pejsek a pláče..O víkendu má přijít návštěva a ráda bych jim něco nabídla, jenže nevím co aby pod nima zas neseděl a nebrečel. Moc nepreferují jíst s ním zároveň, protože ho musím krmit a jeste mu kolikrát ukazovat knížku, aby otevřel pusu…Ale když jim já, tak všechno chce…a je pod tím stolem..pod židli a takový..někdy si ho vezmu na klín a jsem smutná. Co mám dělat, čím mám pohostit návštěvu, jak se tomu vyvarovat, aby neplakal :roll:

• Citovat
  • Upravit
7221
23.3.23 21:32

8o. Nene. Mě by nenapadlo dítěti něco nedat když má zájem.
V 15M může skoro všechno. Ovoce, zeleninu, pomazánky, lucinu, chleba, kukuřičný, cockove, brambůrky. Různý křupky. Zaručeně by se nešli nějaké vhodné dezerty.
Je to honička všechno ohlídat to jo. Většinou všechno co nechceme aby měla se dává na komodu. Kafe třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí