Pohyby 29. týden, slabé vlnění

6257
22.1.14 11:15

pohyby 29 tyden,slabe?

Maminky, to me zajima..jsem 29 tt a citim slabe pohyby.jen vlneni, casteji na prave strane, slabsi kopani do moc mechyre :D a sem tam citim jak prejizdi pod zebrem. proste, nejsou to ty kopance o kterych tady ctu :think: tak tomu nerozumim? co u vas? jsou to cutance? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
22.1.14 11:16

Já měla placentu vpředu, žádné kopance jsem nezažila za celé těhotenství. Já teda nezažila ani poslíčky a tak. Já vlastně ani nezačala rodit, museli vyvolávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.1.14 11:19

@Andy27 dítko je jinak natočeno atd.. neboj, ještě si užiješ.. mi mladý čutal takovým stylem, že jsem buď učůrávala, nebo brečela bolestí, když kopal do žeber.. samé chu´tovky :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
22.1.14 11:20

:mrgreen: ale porod jsi citila ne :lol: jj, jsem cetla ze to muze byt placento, jdu na utz, tak uvidim :) jsem fakt zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
22.1.14 11:22

Já nikdy neměla velke kopance a mala mi pak hodně spala tak ani moc nekopala ja pak cítila aý později jak se třeba otáčí převaluje a nebo mě jako by lehtá…ale kopance ne. kolikrát jsem šla na ultrazvuk a čikam dr.mimi stejně spí a pak jsem viděla že nespi a v bříšku dělá binec a necitila jsem to.
do řeber mě také nikdy holky nekopaly ale dost kamarádek psalo jak je to nepřijemne jak to bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
22.1.14 11:23

Jeejee :potlesk: to byl hotovej fotbalist :lol: fakt bych chtela uzit si ty kopance, zatim to je peknej lenoch.me spis nekdy vadi pod zebry, kdy ho cejtim, takze se pak natacim trochu na bok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
22.1.14 11:24

Já budu v 29. zítra, ale že bych cítila vyloženě kopance, které by bolely, tak nemůžu říct. Prostě kope, během dne, víc večer, a jde to i vidět, jak se mi vlní břicho. Do močáku mě podle mě mimino ještě nekoplo - nebo to nedokážu poznat? Ani do žeber, a nemyslím si, že to je divné, podle mě ty bolestivé kopance přijdou pozděj, až bude mimčo větší a těžší a nebude mít prostor, teď se myslím ještě může pořád celé různě otáčet, pak až bude v jedné poloze, asi to bude jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.1.14 11:26
@Andy27 píše:
Jeejee :potlesk: to byl hotovej fotbalist :lol: fakt bych chtela uzit si ty kopance, zatim to je peknej lenoch.me spis nekdy vadi pod zebry, kdy ho cejtim, takze se pak natacim trochu na bok

jesli dobře vidím, tak jsi 29 tt. Počkej 2-4 týdny a bude fakt veselo.. já fakt kolikrát brečela bolestí.. ale zase byla sranda, když měl nohy u mého pupku, to jsem mohla počítat prsty i přes kůži :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
22.1.14 11:26

První těhotenství - syn kopal jako blázen, druhé těhotenství - měla jsem sto chutí jezdit ob den na gyndu, jestli ta moje malá, ve mě vůbec žije :mrgreen: Zajímavé na tom všem je, že když se pak narodili, tak syn kliďas, pohodář, na všechno dost času, chodit začal až ve 12 měsících a 14 dnech, zato malá strašně zrychlená, živá, malý ďáblík a první krůčky udělala už v 9 měsících. Hezky si to prohodili :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6257
22.1.14 11:27

Trochu jste me tim uklidnily, kamaradka ma opravdu boxera, a neda mi to nesr :oops: ovnavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
22.1.14 11:47

Nic si z toho nedelej, ja taky zacinam zitra 29tt a malou citim, nekdy vic, nekdy min a vylozene kopance to taky nejsou. Spis citim jak se tam vlni a to vetsinou kdyz jsem v klidu. Zacala bych plasit, az kdybych ji necitila cely den. Na posledni kontrole byla hlavickou dolu tak cekam kdy me kopne do zeber :D
Treba to pak bude hodne a spave miminko, aspon doufam :D
Jinak preju krasny porod a zdrave miminko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
22.1.14 12:08

@Andy27 Zrovna jsem si to předevčírem taky říkala, že pohyby jsou nějaké slabší než byly do teď… ale což trochu klidu neuškodí občas se tam zavrtí tak žije a věřím, že ty kopance zase přijdou až se jinak otočí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
22.1.14 12:26

Jj, proto se tesim na ten utz. naposledy jsem byla v listopadu, tak me to taky uklidni :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
22.1.14 13:08

@Andy27 Třeba včera se mohla naše malá zbláznit co dělala, to bolelo..Dneska se tam jen tak povaluje :-D Každej den jinak..někdy rotika, někdy 3 dny klid..neboj se nic :-)Tedka už budou velký a budou mít málo místa, tak už to bude jen taková přetlačovaná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
22.1.14 16:43

Ahooj.
já jsem ve 29tt a kopeme snad 24 hodin denně :mrgreen: nejvíc v noci :pocitac: i když jsme na ultrazvuku tak se malá furt vrtí, pan drse jí dívá na zádíčka, ale slečna se otočí na druhou stranu a obráceně, jen doufám, že takhle hyperkativní nebude až bude na světě :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí