Pohyby 29. týden, slabé vlnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.7.20 20:34

Slabé pohyby ve 29 tt

Ahoj, zkusím oživit diskusi… Jsem čerstvé v 29tt a dneska má malý nějaký slabší den. Ráno, kolem oběda a po obědě slabě zakopal, vlastně spíš tak nějak ťuknul. Teď večer čekám, jestli to rozjede a nic. Ležím na levém boku a možná! jsem párkrát cítila kopnutí někam dozadu. :zed: Nevím, zda mám jet do nemocnice, nebo se malý jen otočil… Podle angelsound srdíčko bije, ale nechci nic podcenit.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3032
3.7.20 20:45
@Anonymní píše:
Ahoj, zkusím oživit diskusi… Jsem čerstvé v 29tt a dneska má malý nějaký slabší den. Ráno, kolem oběda a po obědě slabě zakopal, vlastně spíš tak nějak ťuknul. Teď večer čekám, jestli to rozjede a nic. Ležím na levém boku a možná! jsem párkrát cítila kopnutí někam dozadu. :zed: Nevím, zda mám jet do nemocnice, nebo se malý jen otočil… Podle angelsound srdíčko bije, ale nechci nic podcenit.. :nevim:

To je úplně normální, měla jsem to samé vlastně i teď mám. Jeden den kope malá jak fotbalistka a druhý den je klidná, kopne a škytne párkrát za den. Každopádně může být otočená k zádům, takže pohyby jdou cítit méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
3.7.20 20:47
@Anonymní píše:
Ahoj, zkusím oživit diskusi… Jsem čerstvé v 29tt a dneska má malý nějaký slabší den. Ráno, kolem oběda a po obědě slabě zakopal, vlastně spíš tak nějak ťuknul. Teď večer čekám, jestli to rozjede a nic. Ležím na levém boku a možná! jsem párkrát cítila kopnutí někam dozadu. :zed: Nevím, zda mám jet do nemocnice, nebo se malý jen otočil… Podle angelsound srdíčko bije, ale nechci nic podcenit.. :nevim:

Pokud bije srdíčko je to určitě ok. Nemusí delat rodeo každý den.. Me dcera nekopala nijak závratne celé tehotenstvi.. Zkus ho trošku popichnout, dát si sladký, kyselý, trochu sebou zahybat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.20 20:55

@EvieK @mackA159 Díky za reakci, taky věřím, že je to normální… Zkoušela jsem už ležet na zádech, cítím jen nějaké slaboučké rytmické pohyby, asi škytavka. Mám o malého strach, ale zároveň si říkám, že mám „silnější břišní stěnu“, tak třeba proto ho cítím slabě… Pardon za chaos, ale nějak mi to nemyslí…

• Citovat
  • Upravit
mackA159
3.7.20 20:58
@Anonymní píše:
@EvieK @mackA159 Díky za reakci, taky věřím, že je to normální… Zkoušela jsem už ležet na zádech, cítím jen nějaké slaboučké rytmické pohyby, asi škytavka. Mám o malého strach, ale zároveň si říkám, že mám „silnější břišní stěnu“, tak třeba proto ho cítím slabě… Pardon za chaos, ale nějak mi to nemyslí…

Určitě to může být i tím. Buď v klidu jestli slyšíš srdíčko, sem tam se zavlni :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.20 21:04

@mackA159 Díky!

• Citovat
  • Upravit
21.8.23 19:51

Ahoj holky chci se zeptat 🙃
Ještě ve 27 týdnu jsem cítila jak se miminko hýbe, točí a dělá, kraviny,, ale teď jsem ve 28+6 tt a pohyby slábnou a celkem hodně 🥺 mám malé bříško a malý je hodně vepředu. A mám obavy aby byl v pořádku, protože do 27 týdne mi dával hodně zabrat ale teď už je to minimální a také mi ob den tvrde bříško😊 🥺 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí