Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahojky jsem 23 tyden do ted jsem citila pravidelne minimalne kazdy vecer kdyz jsem lehla jak miminko řádí.. ale dnes vubec nic.. jsem docela nervozni ale zas si rikam ze se mi opravdu z niceho nic vylouplo brisko.. nemuze to ovlivnit ze tam ma trebas vic mista? Nebo mam plasit
v tomhle tt bych neplašila, dítko se mohlo otočit.. ale pokud váháš, zajeď na KO
@martina.se píše:
v tomhle tt bych neplašila, dítko se mohlo otočit.. ale pokud váháš, zajeď na KO
Jak píše Martina mimi se mohlo otočit a kope dovnitř mě to občas taky stane a to jsem 24tt ale pokud máš pochyby tak dojdi na kontrolu.
No a myslite te velikost briska ktere se opravdu zvetsilo pres noc muze mit vliv? ze najednou pohyby mimca necitim nebo o neco mene?
@Anonymní píše:
No a myslite te velikost briska ktere se opravdu zvetsilo pres noc muze mit vliv? ze najednou pohyby mimca necitim nebo o neco mene?
Mela jsem to hodne podobne..kolem 22-23 tt jsem najednou jakoby prestala citit pohyby…plasila sem samo, kazdej si tukal na celo…vecer se miminko vzdy aspon na chvilku ozvalo, pak celej den opet nic a ja na prasky
je to asi tim, ze se skokove zvetsi deloha, mimi se otoci a kope dovnitr…jedno s druhym
ja nikam nejela…ted jsem 28tt a citim temer porad, uz i jen jak se tam otaci
pokud se ale chces uklidnit, tak si radsi zajed
lepsi kontrolni utz nez se nervovat, to je pro toho mrnouska horsi
tak se drz
ale uplne, jako bych se v tom videla ![]()
@Anonymní píše:
mrně se mohlo jinak uložit, to bude celé ![]()
Ahojky jsem 23 tyden do ted jsem citila pravidelne minimalne kazdy vecer kdyz jsem lehla jak miminko řádí.. ale dnes vubec nic.. jsem docela nervozni ale zas si rikam ze se mi opravdu z niceho nic vylouplo brisko.. nemuze to ovlivnit ze tam ma trebas vic mista? Nebo mam plasit