Pohyby v 13. týdnu těhotenství u druhorodičky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2527
22.12.16 20:51

Ale je fakt, že díky genům asi, nemám na břiše jedinou jizvu ani žádné jiné neduhy po třech těhotenství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.12.16 10:15

@LennaZS Jj u nas to citil i manzel.. ale ja jsem byla v tehotenstvi fakt stihla, hodne jsem zhubla. (a dr. rikala, ze je to tim)

• Citovat
  • Upravit
2527
23.12.16 18:28

@Any11 je to tak, já měla u třetího prcka v tomto týdnu 174 cm a 56 kg :-) takže to bylo asi i tím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.21 17:37

Pohyby

Dobrý zajímá mě jestli je možné u třetího dítěte cítit pohyby od 12+5tt.

• Citovat
  • Upravit
782
22.6.21 17:42
@Anonymní píše:

Já jsem přesvědčená že jo. Protože čekám třetí a prcka jsem už cítila takhle brzy. Furt jsem si říkala, že jsem cvok, ale na prvním screeningu mi jasně ukázal, že to fakt je on. V tomhle období to teda nebylo denně. Třeba jednou za dva dny šťouchnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
12.7.21 22:26
@Anonymní píše:

No já jsem si teda myslela že jsem blázen. Čekám druhé, dneska jsem byla na NT screeningu (12+3) a mimino se pořád točilo, bouchalo, kopalo, doktor nemohl ani pořádně vyšetřit. :D A pak po screenigu doma si jsem jistá že jsem cítila kopanec přesně v tom místě kde mimino momentálně je (vlevo dole), dokonce se mi udělal i hrbolek. A pohyb jsem cítila už minulý týden, říkala jsem si že je brzo, ale očividně nejsem sama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
4.8.21 17:53

Holky, jsem podruhé těhotná, v 17. týdnu a stále nic necítím :-( Začínám být z toho nervózní, do kontroly daleko (až ve 20. týdnu). Měly jste to taky takhle? Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
4.8.21 20:31
@Lojzísek píše:
Holky, jsem podruhé těhotná, v 17. týdnu a stále nic necítím :-( Začínám být z toho nervózní, do kontroly daleko (až ve 20. týdnu). Měly jste to taky takhle? Děkuju!

U druhýho asi jo. Tam to přišlo někdy v 18. až 20. týdnu. (Přesně už to nevím, už je to skoro deset let.) Placenta byla vepředu. Ono je to fakt pokaždý jiný. Teď u třetího zase placenta vzadu a ejhle začalo to na konci prvního trimestru. Klid. Ono to přijde. Mimochodem jsem teď ve 34. tt a dcera domů dotáhla střevní chřipku. Takže mě synáček kopal několik dnů do bolavýho žaludku a fakt bych byla radši, kdyby si dal těch pár dnů pauzu. Už ti to začne každým dnem, tak přeju, ať se brzy dočkáš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí