Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já měla při prvním pohyby od 17tt a u druhé jemné náznaky od 14tt, takže to asi možné je:-)
Ja prvni pohyby citila nejak kolem 20tt a pozdeji, takove bublinky jakoby. Ale mam placentu vepredu a jsem budouci prvomatka, tak to taky muze tim byt ovlivnene.
Ja jsem ted 15.tt, cekam druhe dite a obcas mam pocit jestli neco necitim, ale nevim jestli ano nebo ne.
Taky jsem je tak brzo citila, doktorka mi rekla, ze to mozne je..
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Vím, že je to blbý, ale mám už druhý den takový pocit, že mě dole kope.Jsem zrovna 12+4tt a fakt nevím. Při poslední kontrole mi doktorkla říkala, že je docela dost akční -nemohla udělat ani fotku.V předchozím těhotenství jsem měla pohyby, ale už jasný už od 16tt. Myslite, že je to možné takhle brzo? Děkuji za odpovědi…
Já u prvního těhotenství jsem první pohyby cítila 19-20tt a u druhého 13-14tt. Takže je možné že to jsou pohyby.
Já u třetího cítila už od 13.tt celkem jasně. Doktorka mi nevěřila. Jsem dost štíhlá a byly to úplně jasné kopanecky. Syn se narodil jako petikilovy, takže byl asi od začátku větší. No a divoch je doteď. Takže za mě ano ![]()
Jsem taky 13.tyden, treti tehotenstvi a pohyby teda necitim, na screeningu bylo miminko taky hodne akcni. Tezko rict, ja bych rekla spis streva. pohyby az treba nejdriv za 14dni ![]()
@LennaZS měla jsem to u třetího úplně stejně, doktorka mi také nevěřila a měl 4,8 kg ![]()
Je to možné. Já u prvního asi v 19. tt a u druhého v 13. tt. Myslím, že u druhých a dalších dětí to je celkem běžné. Děti mám drobné.
@vendul.s
to je hezké, náš David měl 4,85 kg a normálně byly vidět i pohyby bříška u těch kopanečků.. to mi žádná doktorka nevyvrátí ![]()
@LennaZS sílu určitě měli
jen já neměla bříško, ale pořádný břich ![]()
@vendul.s to mi chvíli povídej. Já byla jak vorvaň přes břicho a jinak jak opuchlá nit
vypadám jak na trojčata. Dodnes vzpomínám větu u porodu…
" Množství plodové vody a velikost pupečníku…ou…odpovídá velikosti plodu" ![]()
Ale je fakt, že díky genům asi, nemám na břiše jedinou jizvu ani žádné jiné neduhy po třech těhotenství..
Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Vím, že je to blbý, ale mám už druhý den takový pocit, že mě dole kope.Jsem zrovna 12+4tt a fakt nevím. Při poslední kontrole mi doktorkla říkala, že je docela dost akční -nemohla udělat ani fotku
.V předchozím těhotenství jsem měla pohyby, ale už jasný už od 16tt. Myslite, že je to možné takhle brzo? Děkuji za odpovědi…