Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem,
zajímá mě, jestli nám těhulkám (já 30tt) a hlavně miminkům může ublížit alkohol v cukroví. Peču hodně a snad všechny náplně máme s rumem cca 4 lžíce v náplni-tepelně neupravené.
Jde o to, že když už se u kávy do cukroví pustím, tak se prostě láduju, miluju cukroví. ![]()
díky předem za názor.
Jitka
Rekla bych, ze tehulkam jo, tehotnym ne. O pockat, tehulkam uz zřejmě neco mozek poškodilo a nebyl to alkohol.
@dvojitka Pokud jsi do cukroví nepoužila flašku na kilo, tak ti to nemůže ublížit. Spíš bych se zajímala, jestli není v nepečeném cukroví syrové vejce. Já třeba dělám nepečené bez vajec.
@Rakosnicek1983 píše:
Rekla bych, ze tehulkam jo, tehotnym ne. O pockat, tehulkam uz zřejmě neco mozek poškodilo a nebyl to alkohol.
Příspěvek upraven 20.12.16 v 12:46
..syrové vajíčko jsem nahradila piknikem(slazené zahušť. mléko) ![]()
@dvojitka Tak v tom případě se nemáš čeho bát. Snad leda rybí kosti ![]()
Taky se vyhýbám pouze syrovému vejci, ale rum v cukroví neresim, nesním ho tolik a množství rumu na těch pár kousků je minimální ![]()
@Rakosnicek1983 píše:
Nevim kolik toho snis, nejspis nevadi, ale jestli ti to vrta v hlave, udelej plnku bez rumu…detem taky nebudes davat rumove, ne? Tak zacni uz letos ![]()
@Rakosnicek1983 píše:
@Rakosnicek1983 píše:
Ja bych to neresila, vic by mi vadili treba syrovi vajicka v naplni… ja v tehu vesele mlsala rumovy kulicky, malymu to nic neudelalo. Kdyz vezmu kolik mnozstvu rumu je na davku cukrovi tak je to uplne zanedbatelny mnozstvi ![]()
@Rakosnicek1983 píše:
Ještěže už mám kafe dopité!