Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Rakosnicek1983 píše:
Rekla bych, ze tehulkam jo, tehotnym ne. O pockat, tehulkam uz zřejmě neco mozek poškodilo a nebyl to alkohol.
@Rakosnicek1983 píše:
Rekla bych, ze tehulkam jo, tehotnym ne. O pockat, tehulkam uz zřejmě neco mozek poškodilo a nebyl to alkohol.
Ja bych to neresila, vic by mi vadili treba syrovi vajicka v naplni… ja v tehu vesele mlsala rumovy kulicky, malymu to nic neudelalo. Kdyz vezmu kolik mnozstvu rumu je na davku cukrovi tak je to uplne zanedbatelny mnozstvi ![]()
@Rakosnicek1983 píše:
Ještěže už mám kafe dopité!
Určitě neublíží. Spíš bych se obávala uzenin a podobných srá..gor. Jinak kvůli dětem dávám rumové aroma ![]()
@Rakosnicek1983 píše:
Rumu je v cukroví taková špetka, že bych to vůbec neřešila a i dětem normálně dávám všechno, co jíme my.
Teda, takovy úspěch jsem ani nečekala. Obvykle můj humor nebývá ani pochopen, natoz oceněn ![]()
Já dávala minulé těhu jen rumové aroma a dávám ho i tohle těhu. Ale u nás spíše proto že rumu by hodně zbylo a co pak s ním? Nikdo ho nepije, takže zbytečná koupě. Jinak si myslím, e to malinké množství miminku opravdu neublíží ![]()
@Rakosnicek1983 píše:
Rum lze nahradit trestí? v té tresti je tolik emulgátorů a hnusů, že kdyby si dala panáka rumu, tak jí to uškodí míň…některý dotazy mi fakt přijdou vtipný
za mě v těhotenství všechno, ale s mírou ![]()
@KKatka23 píše:
Rum lze nahradit trestí? v té tresti je tolik emulgátorů a hnusů, že kdyby si dala panáka rumu, tak jí to uškodí míň…některý dotazy mi fakt přijdou vtipný![]()
![]()
za mě v těhotenství všechno, ale s mírou
Nejdřív trochu myslet, pak zakládat téma. A vynechat mateřský slovník pipin. Ženský, pak se nedivte, že jste pro smích.