Pohyby v 30. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1950
20.7.10 09:49

Ahoj! Před pár týdny jsem to také řešila :lol: Je to normální, jak psaly holky nahoře, mimi má málo místa. Pokud si chceš ověřit že bude kopat, stačí se natáhnout a zbouchnout něco sladkého, to mě vždy zabralo :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
20.7.10 09:54

Když už jsme u toho, co vyvolá pohyby, u mě je to zaručeně Cola, zaručeně luxování ( malej je asi po mě a taky není na uklid) :mrgreen: , pak když mě přítel hladí třeba po nohou nebo když k malému mluví…Kord když pomlouvá maminku a navádí ho, jak mě má pořádně kopnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
20.7.10 10:43

Blanche třeba budeme mít tak hodné děti i po narození :-)
No já jsem přišla včera na to, že u nás zabírá vana. První začal prcek škytat a potom se pořádně hýbal. Jakmile jsem vylezla z vany, tak byl klid a potom včer okolo desáté se uráčil a asi 5 krát se otočil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
20.7.10 10:44
xangel87 píše:
Když už jsme u toho, co vyvolá pohyby, u mě je to zaručeně Cola, zaručeně luxování ( malej je asi po mě a taky není na uklid) :mrgreen: , pak když mě přítel hladí třeba po nohou nebo když k malému mluví…Kord když pomlouvá maminku a navádí ho, jak mě má pořádně kopnout :mrgreen:

Tak to u ás to je tak, že když kope a dá manžel ruku na břicho, tak přestane :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
20.7.10 11:57

Ahojky neboj mám to samé.....Někdy si taky říkám, že mám lenocha ale hned jak jsem v klidu tak se začne rychle kroutit......Mamča vždycky říká že čekáme auqabelu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
20.7.10 12:13
xangel87 píše:
Ewule0712 píše:
Podle mě v 30. týdnu už je miminko tak veliké, že tam nemá tolik prostoru, aby se hýbalo.
Já teda naopak četla a i potvrzuju, že v tomhle období, myslím od 28.týdne jsou pohyby naopak nejintenzivnější.Moc veliké, aby bylo cítit, je až v posl.měsíci..

Ja jsem ve 32.tydnu s dvojcaty a taky je ted citim vic nez kdykoliv predtim. Maji i vytvoren svuj rezim, kdy jsou vzhuru a kdy spi :) Ale u kazdeho je to samozrejme jinak, jen doufam, ze pak nebudete mit ty spici deti i poporodu a ja nejaky hyperaktivni,to by me svihlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
20.7.10 12:14
rybkabezvody píše:
Ahoj! Před pár týdny jsem to také řešila :lol: Je to normální, jak psaly holky nahoře, mimi má málo místa. Pokud si chceš ověřit že bude kopat, stačí se natáhnout a zbouchnout něco sladkého, to mě vždy zabralo :palec: :dance:

Muzu potvrdit, lezeni na zadech a cokolada, to je zivotabudic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
20.7.10 12:14

Smaiki u nás ještě pomáhá to, že se rozhodnu, že jedu na pohotovost.
My máme od začátku spací dítě, je to asi malý manžel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
20.7.10 12:29
M-a-j-a píše:
xangel87 píše:
Když už jsme u toho, co vyvolá pohyby, u mě je to zaručeně Cola, zaručeně luxování ( malej je asi po mě a taky není na uklid) :mrgreen: , pak když mě přítel hladí třeba po nohou nebo když k malému mluví…Kord když pomlouvá maminku a navádí ho, jak mě má pořádně kopnout :mrgreen:
Tak to u ás to je tak, že když kope a dá manžel ruku na břicho, tak přestane :mrgreen: :mrgreen:

No tak to mi ale zase dělá taky, kdokoliv mi dá ruku na břicho, že chce cejtit kopání, malej se zabejčí a už ani kop :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
20.7.10 12:32
xangel87 píše:
M-a-j-a píše:
xangel87 píše:
Tak to u ás to je tak, že když kope a dá manžel ruku na břicho, tak přestane :mrgreen: :mrgreen:
No tak to mi ale zase dělá taky, kdokoliv mi dá ruku na břicho, že chce cejtit kopání, malej se zabejčí a už ani kop :mrgreen:

Po kom ty děti jsou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
20.7.10 12:37
M-a-j-a píše:
Smaiki u nás ještě pomáhá to, že se rozhodnu, že jedu na pohotovost.
My máme od začátku spací dítě, je to asi malý manžel :-)

Tak to naše mimi je taky celej manžel…hlavně když se dívám na UTZ :lol: Ruku za hlavou a druhou u pusinky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
20.7.10 12:39

tak já už na utz dlouho nebyla, tak ani nevím co tam provádí, ale podle pohybů, je to celý manžel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
20.7.10 13:37

Tak já teď byla u sousedů a mají malou holčinu, co vřeští a je zkrátka hlučná a když začala, tak se začal hýbat jak skoro nikdy … asi to chce více hluku, už i minule u fotbalu, když to měl přítel dost nahlas … a na ruce taky většinou reaguje, ale poslední dobou právě moc ne … dnes je i příjemně, tak ožívá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
20.7.10 16:39

Já jsem 31+1 a taky jsem to před 14 dny řešila, najednou se mi zdálo, že se malý méně hýbe. Jak ho pozoruju, má někdy ospalejší dny, taky celý tatínek :-) Když si dám kafe, nebo s někým mluvím tak se hýbe víc. Anebo jako teď u pc, to se může ukopat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Timea B.
6.2.13 21:38

Tak já to měla ještě poněkud zajímavější, necítila jsem ve 30t pohyby 2celé dny. První den jsem neřešila ale v noci mi to bylo divné že nic ani když ležím…Druhý den jsem už měla trochu strach, neboť jsem byla do toho 30týdne fakt zvyklá na docela intenzivní karate a otočky v břichu a nmajednou 2dny nic tak jsem se rozhdla že počkám ještě do večera a zajdu k dr. Mezitím mi kamarádka poradila hudbu, svítit baterkou do břicha a zalehnout zčásti břicho a nakonec se mrška malá fakt rozhýbala…Ale od té doby už mám pohyby jen večer a to si fakt musím někdy k tomu ještě pomoct…Takže určitě nepanikařit…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky