Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj! Před pár týdny jsem to také řešila
Je to normální, jak psaly holky nahoře, mimi má málo místa. Pokud si chceš ověřit že bude kopat, stačí se natáhnout a zbouchnout něco sladkého, to mě vždy zabralo
![]()
Když už jsme u toho, co vyvolá pohyby, u mě je to zaručeně Cola, zaručeně luxování ( malej je asi po mě a taky není na uklid)
, pak když mě přítel hladí třeba po nohou nebo když k malému mluví…Kord když pomlouvá maminku a navádí ho, jak mě má pořádně kopnout ![]()
Blanche třeba budeme mít tak hodné děti i po narození ![]()
No já jsem přišla včera na to, že u nás zabírá vana. První začal prcek škytat a potom se pořádně hýbal. Jakmile jsem vylezla z vany, tak byl klid a potom včer okolo desáté se uráčil a asi 5 krát se otočil.
xangel87 píše:
Když už jsme u toho, co vyvolá pohyby, u mě je to zaručeně Cola, zaručeně luxování ( malej je asi po mě a taky není na uklid), pak když mě přítel hladí třeba po nohou nebo když k malému mluví…Kord když pomlouvá maminku a navádí ho, jak mě má pořádně kopnout
Tak to u ás to je tak, že když kope a dá manžel ruku na břicho, tak přestane
![]()
Ahojky neboj mám to samé.....Někdy si taky říkám, že mám lenocha ale hned jak jsem v klidu tak se začne rychle kroutit......Mamča vždycky říká že čekáme auqabelu… ![]()
xangel87 píše:Ewule0712 píše:Já teda naopak četla a i potvrzuju, že v tomhle období, myslím od 28.týdne jsou pohyby naopak nejintenzivnější.Moc veliké, aby bylo cítit, je až v posl.měsíci..
Podle mě v 30. týdnu už je miminko tak veliké, že tam nemá tolik prostoru, aby se hýbalo.
Ja jsem ve 32.tydnu s dvojcaty a taky je ted citim vic nez kdykoliv predtim. Maji i vytvoren svuj rezim, kdy jsou vzhuru a kdy spi
Ale u kazdeho je to samozrejme jinak, jen doufam, ze pak nebudete mit ty spici deti i poporodu a ja nejaky hyperaktivni,to by me svihlo ![]()
rybkabezvody píše:
Ahoj! Před pár týdny jsem to také řešilaJe to normální, jak psaly holky nahoře, mimi má málo místa. Pokud si chceš ověřit že bude kopat, stačí se natáhnout a zbouchnout něco sladkého, to mě vždy zabralo
![]()
Muzu potvrdit, lezeni na zadech a cokolada, to je zivotabudic ![]()
Smaiki u nás ještě pomáhá to, že se rozhodnu, že jedu na pohotovost.
My máme od začátku spací dítě, je to asi malý manžel ![]()
M-a-j-a píše:xangel87 píše:Tak to u ás to je tak, že když kope a dá manžel ruku na břicho, tak přestane
Když už jsme u toho, co vyvolá pohyby, u mě je to zaručeně Cola, zaručeně luxování ( malej je asi po mě a taky není na uklid), pak když mě přítel hladí třeba po nohou nebo když k malému mluví…Kord když pomlouvá maminku a navádí ho, jak mě má pořádně kopnout
![]()
No tak to mi ale zase dělá taky, kdokoliv mi dá ruku na břicho, že chce cejtit kopání, malej se zabejčí a už ani kop ![]()
xangel87 píše:M-a-j-a píše:No tak to mi ale zase dělá taky, kdokoliv mi dá ruku na břicho, že chce cejtit kopání, malej se zabejčí a už ani kopxangel87 píše:Tak to u ás to je tak, že když kope a dá manžel ruku na břicho, tak přestane
![]()
Po kom ty děti jsou
![]()
M-a-j-a píše:
Smaiki u nás ještě pomáhá to, že se rozhodnu, že jedu na pohotovost.
My máme od začátku spací dítě, je to asi malý manžel
Tak to naše mimi je taky celej manžel…hlavně když se dívám na UTZ
Ruku za hlavou a druhou u pusinky ![]()
tak já už na utz dlouho nebyla, tak ani nevím co tam provádí, ale podle pohybů, je to celý manžel ![]()
Tak já teď byla u sousedů a mají malou holčinu, co vřeští a je zkrátka hlučná a když začala, tak se začal hýbat jak skoro nikdy … asi to chce více hluku, už i minule u fotbalu, když to měl přítel dost nahlas … a na ruce taky většinou reaguje, ale poslední dobou právě moc ne … dnes je i příjemně, tak ožívá ![]()
Já jsem 31+1 a taky jsem to před 14 dny řešila, najednou se mi zdálo, že se malý méně hýbe. Jak ho pozoruju, má někdy ospalejší dny, taky celý tatínek
Když si dám kafe, nebo s někým mluvím tak se hýbe víc. Anebo jako teď u pc, to se může ukopat.
Tak já to měla ještě poněkud zajímavější, necítila jsem ve 30t pohyby 2celé dny. První den jsem neřešila ale v noci mi to bylo divné že nic ani když ležím…Druhý den jsem už měla trochu strach, neboť jsem byla do toho 30týdne fakt zvyklá na docela intenzivní karate a otočky v břichu a nmajednou 2dny nic tak jsem se rozhdla že počkám ještě do večera a zajdu k dr. Mezitím mi kamarádka poradila hudbu, svítit baterkou do břicha a zalehnout zčásti břicho a nakonec se mrška malá fakt rozhýbala…Ale od té doby už mám pohyby jen večer a to si fakt musím někdy k tomu ještě pomoct…Takže určitě nepanikařit…