Pohyby v 30. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
1.9.13 21:12

U nas zase prcina reaguje na pocasi nejspis :lol: Vcera tam litala jako splasena a dneska - ani zadek nevystrci… Takze ji jdu trochu postouchnout at muzu „v klidu“ spat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
26.3.14 22:44

Ahoj holky, jsem 30.tt a už druhý den cítím ty pohyby jinak. Mám placentu na přední stěně, takže celou dobu jsem je cítíla spíš při poloze na boku, ale byly to teda pořádné kopance a bříško se mi celé vlnilo. Teď za ty dva dny jsou ty pohyby ale jen uvnitř, zvenčí necítím skoro nic, a taky mi přijdou slabší. Jako kope, ale méně intenzivně a jen uvnitř. Zkoušela jsem různé triky na probuzení plodu a nic se po nich nezměnilo, takže spánkem to asi není. Myslíte, že je to normální, nebo mám letět k doktorce? Napadlo mě, jestli se třeba už neotočila hlavičkou dolů a v této poloze se jí třeba kope hůř. Manžel zas někde četl, že už je mimčo tak velké, že nemá moc místa na nějaké šermování. :nevim: Jaké máte zkušenosti vy, prosím?

• Citovat
  • Upravit
5.4.14 22:35

Luca10: Ahoj, zrovna řeším to stejné. Jsem 30tt a taky cítím najednou pohyby jinak, uvnitř, zvenku skoro nic a to před tím kopalo jako o závod a zvenku to bylo krásně cítit. Jak jsi to nakonec vyřešila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
6.4.14 08:44
@Sára Slunečnice píše:
Luca10: Ahoj, zrovna řeším to stejné. Jsem 30tt a taky cítím najednou pohyby jinak, uvnitř, zvenku skoro nic a to před tím kopalo jako o závod a zvenku to bylo krásně cítit. Jak jsi to nakonec vyřešila?

Chvili jsem pockala a ted zase radi, rostanda. Asi byla spane natocena.

• Citovat
  • Upravit
6.4.14 13:34

:)) Tak to je dobře. Taky už to mám dneska lepší. Začala jsem si dělat čárky i při sebemenším pohybu a uklidnilo mě, že jich během hodiny bylo přes dvacet. Takže to je asi vpohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
15.5.17 17:20

Ahoj, jsem ve 30tt a od začátku těhotenství jsem necítila žádné extra pohyby. Jen občas večer a možná tak pár dní.. ale nikdy žádný velký kopanec nebo něco takového… Teď ve 30 tt jsou pohyby ještě méně znatelnější než před tím… Minulý týden jsem byla na kontrole a mimčo prý v pořádku… Dnes od rána necítím nic a doufám, že se večer zase nějak probere… Fakt závidím všem, co mají pravidelné pohyby a co je cítí, protože já se musím každou chvíli bát :roll: Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
15.5.17 17:25

Ja tohle neznam, malej lital od rana do vecera az se mi bricho vlnilo. Zavisi to taky na vaze, ja ve 30tt mela asi 57 kg takze sem videla kazdy pohyb, v leze na zadech sem videla i obrys miminka. Pokud mas porad strach muzes si koupit nebo od nekoho pujcit angelsounds (poslouchas srdecni aktivitu). Jinak se pohyby daj vyvolat, treba horkou koupeli, palivim jidlem, cokoladou, kazdymu zabira neco jinyho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
15.5.17 17:38

@Sofi87 zalezi kde mas umistenou i. placentu ;) kolik mas vody atd…kdyz dele necitis pohyby zkus si lehnout na.levy bok pripadne si dej sladke…oni ty pohyby pry slabnou nebo spise mimco uz nema tolik prostoru. Ja jsem teda opak citim ho dost i ted, ale to uz je jak se prevaluje jsem dnes 38+5tt pokud ale necitis vubec neboj se zajet do porodnice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
15.5.17 17:52

@Sofi87 když jsem čekala syna, cítila jsem 2 kopance denně, kolikrát ani to ne. Ale měla jsem placentu na přední straně.
Tentokrát mám placentu vzadu a občas mi připadá, že mám v břiše vetřelce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
15.5.17 17:59

@Sofi87 malá byla do minulého týdne napříč, takže jsem necítila skoro nic. Teď už je otocena a teprve něco cítím, i když nic extra to není. Dneska se ozvala až po 5 když jsem si lehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
25.4.18 14:06

@Blanche-V omluva za příspěvek do staré diskuze jsem 30tt kope teď jak blázen 4 hodiny Verunka nic a pak zase šílené až nepříjemné, ale jsem ráda potřebujeme otočit jelikož se otvíram už k porodu a ona je nohama v pánevním dnu a budou dělat akupunkturu na otočení aby rodila hlavou napřed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí