Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,sem ve 26.tt a pohyby cítím docela hezky,ale od včerejška od odpoledne sem žádnej pohyb nezaznamenala a mám strach.Je to teda cca 24 hodin bez pohybu…Máte s tím některá prosím nějakou zkušenost???Prosím moc napište
A od kolikátého týdne jsi začala pohyby cítit? Jestli teprve někdy teď, tak to může být normální, že bys to třeba ještě tak dobře nevnímala…? Přece jen to mimčo ještě není tak velké.
Ale jestli se Ti to jen trošku nezdá, zajela bych si do porodnice na kontrolu ultrazvukem.
od 22.tt,ale dříve jsem je asi nepoznala…Ted ve 26.týdnu je cejtím silně,ale právě od včerejška nic ![]()
Romanko, tak to si tam fakt radši hned zajeď… Ono to bude určitě v pořádku, ale znáš to, radši 3× zbytečně.....
Já jsem v 25tt a od středy od rána až do čtvrtka do večera nic. Na prošťouchávání dítě nereagovalo. Až proste večer ťuknutí. Ale mě nekope nijak výrazně ani normálně.
Jj asi si tam určitě zajedu…děkuju,že jsi mi napsala.Jéé,mám strašnej strach…Tak drž palce,doufám,že je vše v pořádku.
Taky sem mrnouse zkoušela poštuchovat a nic…Mě ale kope výrazně a ted ani tuknutí…
taky jsem měla období kdy jsem malou třeba celý den necítila ale většinou když už jsem si říkala, že je to divný tak mě nakopla. Ale pro jistotu zajeď za to nic nedáš. Nevyhodí tě. ![]()
Nevyhodí???Tak to je fajn,vždycky sem tam jezdila se žádankou od doktorky a ted jí mýt nebudu,tak doufám,že mě teda vemou…Bože at se ten náš mrnousek nejcenější v pořádku!!!
romano - dej si kousek čokolády,lehni na zem na tvrdý na záda a zastrč břicho, prcka zmáčkni. měl ba se ozvat. pokud ne opravdu bych zajela no kontrolní utz ![]()
jak píše Lacenka, také mi pomáhala čokoláda ( nebo něco hodně sladkého ) a být v klidu, po chvilce se fazolka rozkopala
Na UTZ si ale dojdi, ať máš klid! Držím pěsti ![]()
Romano já svou zkušenost nemám, ale nedávno to tu jedna maminka taky řešila, že mimi nekope a zda ji nevynadají v nemocnici, že otravuje. A měla pravdu dostala vynadáno, že jede až po takové době, že měla přijet dřív. U ní mimi naštěstí jen spinkalo, ale ani se nehnulo.
Děkuji všem za názory…Byla sem na ultrazvuku a mimi má vše co potřebuje,jen je asi trošku línej mrnousek náš milovanej.Takže sem ráda,že sem si tam dojela,hned jsem klidnější…Děkuji moc a všem maminám držím palečky ![]()