Pojďme se pochlubit/poradit :P

Anonymní
24.8.14 14:34

Pojďme se pochlubit/poradit :P

Ahoooj holky,

mám dlouhou neděli, odpočíváme po včerejším menším tahu :D
Napadlo mě se s Vámi podělit a třeba si nechat i poradit, jak to máte doma vy.
Mám ohromnou radost z mého bylinkového parapetu a koupila jsem si nový velký fíkus :) a momentálně jsem vyhodila odkapávač na nádobí - to byl hřích!!! Držák špíny.

:)
  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26270
24.8.14 14:38
@Anonymní píše:
Ahoooj holky,

mám dlouhou neděli, odpočíváme po včerejším menším tahu :D
Napadlo mě se s Vámi podělit a třeba si nechat i poradit, jak to máte doma vy.
Mám ohromnou radost z mého bylinkového parapetu a koupila jsem si nový velký fíkus :) a momentálně jsem vyhodila odkapávač na nádobí - to byl hřích!!! Držák špíny.

:)

tak to já dávám umýt odkapávač na nádobí do myčky…když nebyla myčka, poctivě jsem drbala cifem a savem ve sprcháči, nesnáším bakterie ;).
Jaké bylinky máš? a používáš je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
24.8.14 14:39

A proc anonymne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
24.8.14 14:42

@Busy Bee asi protože včera byli pařit a na veřejnosti jsou vegani a zapřísáhlí odpůrci alkoholu? :mrgreen:… jen žertuji, ale taky mě napadlo, proč anonymně…nicméně je mi to fuk, asi paní nějaký důvod má ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.8.14 14:42

@Malaga já myju v myčce kde co - poličky z ledničky, víko z koše, šuplíček z pračky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
24.8.14 14:43

@omites a paráda viď? :) a nesnáším staré houbičky na nádobí, ty kupuju ve velkém neb často měním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
24.8.14 14:45

Tak anonymně ne :)

My máme myčku od začátku, co tu bydlíme (2012), ale popravdě jsem ji moc nepoužívala.. :( Vždy jsem to vydrbala, aby to bylo rychle umyté a uklizené, ale hotovo, prdim na to a myčkuju ode dneška. :)
Jinak bylinky mám mátu, rozmarýn, petrželku, pažitku. Ještě si chci dokoupit libeček a meduňku bych chtěla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
24.8.14 14:46
@Malaga píše:
@omites a paráda viď? :) a nesnáším staré houbičky na nádobí, ty kupuju ve velkém neb často měním…

Houbičky jsou ošklivý :) Já mám ty větší s držátkama :D zase nesnáším ty malinkatý úplně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.8.14 14:47
@Malaga píše:
@omites a paráda viď? :) a nesnáším staré houbičky na nádobí, ty kupuju ve velkém neb často měním…

ty tam myju/peru taky :D
jj paráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.8.14 14:49
@Zirafka11 píše:
Tak anonymně ne :)My máme myčku od začátku, co tu bydlíme (2012), ale popravdě jsem ji moc nepoužívala.. :( Vždy jsem to vydrbala, aby to bylo rychle umyté a uklizené, ale hotovo, prdim na to a myčkuju ode dneška. :)
Jinak bylinky mám mátu, rozmarýn, petrželku, pažitku. Ještě si chci dokoupit libeček a meduňku bych chtěla :P

njn ale mě to přijde, že v ruce to tak neumyješ, jak v té myčce. Kor třeba hrnce, skleničky a tak… Zas když to blbě nastavíš nebo máš špatné sklo, tak ti skleničky zmléční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
@omites píše:
ty tam myju/peru taky :D
jj paráda

néééé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163

Ja mam konecne kuchyn jakou jsem vzdy chtela… Vzdusnou..prostornou da se rict.. Ke tri jednicce bytu :)
Mam z ni ohromnou radost. Az zjisti chlap ze odkapavac zmizel :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
24.8.14 14:51
@omites píše:
njn ale mě to přijde, že v ruce to tak neumyješ, jak v té myčce. Kor třeba hrnce, skleničky a tak… Zas když to blbě nastavíš nebo máš špatné sklo, tak ti skleničky zmléční.

Tak hrnce a plechy apod. jsem občas umyčkovala, ale to byla třeba jednou týdně..
No už jsem se rozhodla, nemeju růčo nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.8.14 14:52

@Zirafka11 já odkapávač dala mamce. Hromadila jsem tam plastové věci z myčky, které byly ještě mokré. Pak byl akorát na lince bordel.
Teď buď po domytí myčku otevřu, šuplíčky vytáhnu a nechám proschnout nebo to holt zrovna utírám a ukládám. Ať už to udělám jakkoliv, tak už nemám skládku na lince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
24.8.14 14:53

Taky se Vam pochlubim oknem… Musim Vam, holky :-)
Ten doma to neoceni :D ‚nejakou travu‘ :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný