Pojďte "přenášet" společně :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10052
6.10.11 12:46

terkamo no přenáší :mrgreen:

dopoledne chodíme s dcerou ven, odpo taky, tak sem chodím jen přes oběd a pak večer

mě hamiltona měly dělat včera a nějak to nedopadlo, docela sem se těšila že se začně něco dít

já zátku nemám už 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
6.10.11 12:53

Tos mě teda nepotěšila s tou zátkou…ale aspoň nějaká změna :dance:
Ale i tak mi je dneska divně, uvidíme
Jestli se nenarodil doteď, tak by mohl ještě vydržet do soboty do večera, potřebovala bych ještě v sobotu něco zařídit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
6.10.11 13:04

já chodím každý večer spát s tím že dneska v noci to určitě klapne a furt nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
6.10.11 13:38
zuzka.mamka píše:
já chodím každý večer spát s tím že dneska v noci to určitě klapne a furt nic :-(

Přesně jak já! :mrgreen: No, ale u mě to musí dnes v noci už klapnout určitě, jinak zítra ráno na 7:00 mám nástup v porodce a bude se vyvolávat. :cry: Začínám být celkem nervózní… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.10.11 15:14

Teda koukám že máme každá strach z vyvolávačky… já měla termín včera a furt nic miminko se vrti a šponuje ale že by chtělo ven to říct teda nedá :-D tak uvidime sice mi včera nebylo dobře a dnes taky ne tak snad by už mohlo něco přijít jinak zítra na monitor…:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
6.10.11 15:30

a máte aspoň nějaký příznaky? Já teda kromě té zátky nic…občas poslíčci a bolení, ale nic extra
Jiank už jsem vyzkoušela vanu, sex, masáž bradavek, skákání na míči, dřepy, kořeněný nápoj, skořici do aromalampy, masáž, … ricinový nápoj a svařák nechci. Napadá vás ještě něco co zkusit? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
6.10.11 15:31

budu na tebe myslet, třeba se to strachy v noci rozjede :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.10.11 16:15

myslim na vás holky… já se taky modlim aby dnes už něco začlo akorát se nic neděje.. to je šílené :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
6.10.11 16:27
terkamo píše:
a máte aspoň nějaký příznaky? Já teda kromě té zátky nic…občas poslíčci a bolení, ale nic extra
Jiank už jsem vyzkoušela vanu, sex, masáž bradavek, skákání na míči, dřepy, kořeněný nápoj, skořici do aromalampy, masáž, … ricinový nápoj a svařák nechci. Napadá vás ještě něco co zkusit? :lol:

Taky jsem zkoušela už všelicos, ale já nemám ani žádné příznaky. Nebolí mě vůbec nic! :mrgreen: Ani s tou zátkou si nejsem jistá, ale pokud to bylo ono, tak už ji mám pryč tak týden… :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
6.10.11 18:01

lovesmile, zítra na tebe budeme myslet, aspoň už máš nějakou „jistotu“
já myslela, že taky zátku nepoznám, ale po tom co jsem dnes viděla, tak se to fakt nedá s ničím zaměnit, jsem z toho v šoku ještě teď :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
6.10.11 19:58
terkamo píše:
lovesmile, zítra na tebe budeme myslet, aspoň už máš nějakou „jistotu“
já myslela, že taky zátku nepoznám, ale po tom co jsem dnes viděla, tak se to fakt nedá s ničím zaměnit, jsem z toho v šoku ještě teď :oops: :mrgreen:

Moc děkuji, snad to nějak zvládnu. :nevim: Jsem zvědavá, jestli dnes vůbec usnu… Jak se vrátím, tak vám napíšu co a jak. :mavam:
Tak to mi asi ještě neodešla ani ta zátka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
6.10.11 21:06

lovesmile na jednu stránku ti závidím, už to budeš mít za sebou, držím ti palce

jinak my taky vyzkoušely všechno, sex, bradavky, lítám do schodů denodenně, decku červeného jsem si dala, pokojík děckám jsem vymalovala, prostě nic, malej se drží zuby nehty.-D

poslíky nemám vůbec, akorát to břicho mi tvrdne snad milionkrát denně, ale monitory totálně bez akce

taky jsem se ptala všude možně po kamoškách, jestli měly nějaký předvoj porodu, a všem to začlo z ničeho nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
7.10.11 14:17

Tak dnešní kontrola za mnou, zítra znova na monitor a když nic, tak v úterý nástup :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.10.11 14:33

Tak dnes monitor a dvakrát a když nic tak ve středu nástup :-D chjo at mě to chytne do tý doby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
7.10.11 15:07

tak tak :mrgreen:
ať mě to chytne během víkendu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...