Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Weru píše:
Taky jsem 6-ty den po terminu, zitra a v patek mam naplanovanyho Hamiltona, ovsem pokud nejsem ani trosinku otevrena, tak mi ho neudelaji.
Jsem zvedava, kdy ja uz porodim. Snad mi v pondeli porod vyvolaji, pokud nic nepomuze.
Teda weru, prcek si dává taky pěkně na čas.
Tak ti přeji, ať se ti porod konečně rozjede - nejlépe sám. ![]()
lovesmile píše:Weru píše:Teda weru, prcek si dává taky pěkně na čas.
Taky jsem 6-ty den po terminu, zitra a v patek mam naplanovanyho Hamiltona, ovsem pokud nejsem ani trosinku otevrena, tak mi ho neudelaji.
Jsem zvedava, kdy ja uz porodim. Snad mi v pondeli porod vyvolaji, pokud nic nepomuze.Tak ti přeji, ať se ti porod konečně rozjede - nejlépe sám.
No to teda, dela si make up, ci dredy, kdo vi ![]()
A dekuji, snad uz to bude, prijde mi to nekonecny a uz si rikam, z emi to bricho fakt narostlo z jidla ![]()
tak přesně takovej pocit mám taky…prostě tady budu do vánoc a hotovo…dnes jsem zase slyšela snad 1000× a kdy už to bude, už rodíte…juu, já myslela, že už mi voláš z porodnice.........já budu vraždit, ještě jeden a už fakt bouchnu
![]()
Me nestve, ze se me lidi ptaji , me nebavi odpovidat
.
Jinak jsem po KO, jsem zamcena na 100 zapadu, hlavicka naleha, cipek neni . Hamiltona udelat MUDr nemohl, takze dalsi KO v patek, pak v pondeli a kdyz nic, tak ve stredu vyvolavacka. Takz eto vidim na tu stredu.
Ahoj Holky, ja teda jeste neprenasim…jsem 39 plus tri…ale mam takovy obavy, ze tomu tak bude:/ na monitoru ani prd, zavrena jsem na dvacet zamku, bricho nahore…NIC, ani posliky…a ke vsemu vypadam spis na sedmy mesic, nez devaty:/. Malinik piju od 33tt, sem tam decka cerveneho, horke sprchy…uklid, nic nepomaha a na sex muzu zapomenout.Po priteli lezu jak nadrzena stepni koza a on nechce…pry si prijde jak pedofil. Aby se nepos…:/