Které šití je horší?

10351
4.10.11 18:12

Které šití je horší?

Ahoj, jedno z dnešních témat mi dalo k zamyšlení, které že to šití je vlastně horší, vnější nebo vnitřní? Z různých příspěvků uživatelek mi přijde, že to vnitřní. Na druhou stranu já mám pouze vnitřní (pár štychů) a dr tehdy říkala, že je to dobrý, že mám jenom ty vnitřní :nevim: Jak to tedy je :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
4.10.11 18:22

Vnitřní pro mě bylo horší, páč tam to prej nešlo tolik umrtvit, tak to bylo docela cejtit, tahalo to i píchalo. Ale jinak jsem teda moc nerozeznala, kde vlastně šije a to se tam v mně vrtala snad hodinu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
4.10.11 19:30

při malý jsem měla vnitřní,při malým vnější,mě to přišlo stejný,ale byla jsem tak šťastna,že mám porod za sebou a prcka u sebe,že jsem se u šití culila…ono asi záleží, jakou jehlu a šitíčko používají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
4.10.11 19:33

Ono jde o to, kde se člověk natrhne - různé místa se dají různě umrtvit. Já jsem cítila část vnitřního a vnější hodně - natrhla jsem se ke konečníku a tam anestezie prostě nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
4.10.11 19:38

Ale zas na druhou stranu, co se následků týče, tak je rozhodně horší to vnější (nástřih), to mně bolelo ještě dlouho po porodu a občas ho „cejtim“ ještě teď (10m po porodu) mám pocit, že je to při určitym počasí, nebo občas když jdu na velkou, tak taky cejtim, že to tam neni tak pružný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
4.10.11 19:39

Rozhodně je horší vnitřní.Malá se rychle drala na svět,tak mě potrhala dost,anestezie tam jaksi nefunguje,cítila jsem každý vpich a skákala tam po stole,pro mě to bylo horší,než samotný porod.Opravdu zlaté šití hráze!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
4.10.11 19:44

U prvního prcka jsem byla hodně potrhaná vevnitř a k tomu nástřih, podle mě bylo horší to vnitřní šití, tam, kde už to nebylo tolik umrtvený. U druhýho mrňouse mi dělali jen nástřih (musel už rychle ven, ale to je na jinou diskuzi :-D ) a já se divila, že už doktor se šitím končí, protože mi říkali, že nástřih dělali docela velkej a já o tom šití v podstatě nevěděla, takže za mě vnější šití je pohoda, vnitřní nic moc, ale člověk to stejně vydržet musí… :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
4.10.11 19:47

Tak já ani nevím, jaké šití jsem měla. Cítila jsem trochu tahání, ale nic hrozného to nebylo. Nástřih jsem měla, tak to asi bylo to vnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
4.10.11 19:48

Já měla přestřihlou i tepnu a přesto mě vnitřní šití bolelo mnohem víc. Zase rychleji se hojí :nevim: . Možná to doktorka myslela tak, že u toho vnějšího šití víc záleží na šikovnosti - kolikrát jsou holky sšité moc a potom jde sex do kytek. Známá takhle přetrpí rychlovku dvakrát ročně, protože plastika nemá cenu, když plánují ještě další mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
4.10.11 20:00
Navli píše:
Ono jde o to, kde se člověk natrhne - různé místa se dají různě umrtvit. Já jsem cítila část vnitřního a vnější hodně - natrhla jsem se ke konečníku a tam anestezie prostě nefunguje.

Aha, Navli, a ja si rikala, proc to tak boli a doktorka na me koukala jako na blbku, ze mam lokalku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
4.10.11 20:09
Navli píše:

Přesně tak. Já měla rupturu II. stupně, pochva, hráz až ke konečníku a museli mě zašívat v narkóze.

• Citovat
  • Upravit
46669
4.10.11 20:23

Já měla obojí šití. Zevnitř jsem byla natržená, zvenku nastřižená. Nástřih byl předtím umrtvený, takže jsem šití necítila, ale uvnitř, to jsem naskakovala prdelí a syčela teda dost. Navíc to vnitřní šití trvalo snad půl hodiny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
4.10.11 20:42

Takže stejně to má každá nakonec jinak :-D Já ty vnitřní stehy cítila, příjemný to nebylo, ale že by to vyloženě bolelo, to taky ne :think: I když teda nemyslela jsem ani tak bolestivost při šití, jako spíš následnou dobu hojení, páč já si pořádně nesedla přes dva týdny.
Kacakaca- vidíš, mně šel taky dlouho sex do kytek a to jsem ty vnější neměla. Vlastně se to srovnalo až teď během dalšího těhotenství a to je zas mykóza sem, mykóza tam, takže zase prd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
4.10.11 20:46

Také jsem si nesedla a to ještě déle než ty,trvalo mi to celé šestinedělí,bez kruhu bych nemohla být,ale spíše jsem ležela.A sex…už jsme mysleli,že si ho nikdy neužijeme,užili jsme si až po dlouhých 8 měsících od porodu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.10.11 20:57
Gábííí píše:
Také jsem si nesedla a to ještě déle než ty,trvalo mi to celé šestinedělí,bez kruhu bych nemohla být,ale spíše jsem ležela.A sex…už jsme mysleli,že si ho nikdy neužijeme,užili jsme si až po dlouhých 8 měsících od porodu :roll:

My též. Po 7,5m :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky