Pokémon GO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6323
24.7.16 13:28

@Saatine jediný co mám na mapě je ten co je na něm obluda a má 1083cp to já mám nejvíc 132 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
24.7.16 13:30

@Nimie no já právě ještě nemám data…funguje mě to jen doma :,( jinak bych už lítala i venku :mrgreen: ale pracuju na tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31866
24.7.16 13:56
@Saatine píše:
Díky za tuto informaci tě miluji :*
:kytka: tak hodně zdaru v boji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31866
24.7.16 13:57
@fifinkaa píše:
@Nimie no já právě ještě nemám data…funguje mě to jen doma :,( jinak bych už lítala i venku :mrgreen: ale pracuju na tom

Aha :( tyjo, to je škoda. Ale on snad i nějakej operátor říkal, že speciálně pro Pokemon Go udělá balíček dat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
1.8.16 21:01

Ahoj holky, také jsme to s dětmi začali hrát. Ale nějak se bojím jít do těch gymů. Nerozumím tomu, jak to funguje… Zatím level 7. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
1.8.16 22:24

Ach jo, já mám teď pár dní problém s gps. snad to zmizí. protože mě to pořádně štve :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
2.8.16 07:51

@Saatine jo, já mám Pokémony kolem 500 a včera jsem několikrát neporazila hypna 1300 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
2.8.16 08:39

Včera jsem šla do gymu své barvy. Byl plně obsazený. Šlo tam jen bojovat. Byli tam 2 s CP přes 1000 a jeden s asi 450. Já mám nejvíc CP 200. Samozřejmě mrtvý. V plném gymu nejde trénovat? Tady jsem vyřízená, celý den jsem tu koukala na gymy a byly neustále obsazené pokémony s CP nad 100O, dost často i kolem 2000. Já nemám pokebally a potrebovala bych ty penízky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
2.8.16 08:50

@Saatine Aha, takže spíš člověk přepere cizí, protože jich útočí 6, než aby vyhrál ve vlastním gymu, protože je tam jeden na jednoho? Chápu to dobře? Na pokéstopy chodím, ale tanm mi padne často 1 pokeball a 2 jiné věci a tak jsem je včera vypotřebovala. Dotáhla jsem to na 8. lvl. a ty potvory jdou hůř chytat a hlavně pořád vyskakují. A to je pak spotřeba… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
2.8.16 11:32

Holky vám to jde??? já mám pořád problém s gps… nevím mapy normálně jdou ale u hry mi píší že není nalezen signál teda v lepším případě. v horším mi to nejde se ani přihlásit. kliknu na svůj účet a nic pořád se to protáčí. to jsem přisuzovala k tomu že na tom visí hodně lidí. mě to štve. jednou vyrazím do města protože je tam plno pokestopů a zrovna mi to nejde. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
2.8.16 11:40

@Saatine mne maliny fungujou paradne, jen kdyby padaly vice vetsinou mi vypadnpu micky, nebo prasky (to se opravdu hodi, kdyz gym navstevuji jednou za 100 let :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
2.8.16 12:24

Holky, takový praktický dotaz:
Nebojíte se, že někde zakopnete, případně spadnete pod auto? Já nejsem schopna čumět do telefonu za chůze a např. psát sms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
2.8.16 12:46

@fifinkaa Já to pořád vypínám a znova načítám. Už se mi stalo, že jsme šli na procházku 10 km, vypadalo to, že je aplikace v pohodě zapnutá, jen jsme nic nepotkávali, ale byli jsme uprostřed lesa, tak jsme si říkali, že je to normální. A pak to právě manžel vypnul a znova načetl a zjistili jsme, že jsme prošli kolem pár pokestopu… :-( Od té doby to vypínám a zapínám co pár minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
2.8.16 13:52

@Saatine no prave posle srdicko, ja hodim pokeball a zuatane tam i ta nejvetsi mrcha, co predtim 3× vyskocila :D
@bberundaa ne :) ja dotoho furt necumim :) mam ho normalnr v ruce, a kdyz zavibruje tak zastavim a chytam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
2.8.16 22:25

Ahoj, tak jsem zkusila bojovat. Bylo to :lol: ale nakonec jsem gym napotřetí dobyla a dala si tam svého stováka. :jazyk: Chtěla jsem si to zkusit, no. :oops: @Saatine - díky za tip! Prosímtě, co se teď dělá? V shopu jsem si vybrala 10 mincí a teď čekám - běží odpočet těch 21 hodin. Co se potom stane? Nebo musím tam do té doby jít? Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí