Pokémon GO

31804
13.7.16 17:24

Pokémon GO

Hrajete? Hrajete? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31804
13.7.16 17:30
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
13.7.16 17:38

Hrajeme!!! :mrgreen: Každý večer chodíme na procházky a chytáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31804
13.7.16 17:39
@Saatine píše:
Potkala jsem se dneska s kamarádkou a dělá to samé :D Svůj dává mamce, které dosloužil. Mě je 26 a jí 31 takže žádní puberťáci :D

Heleď podle mě to skoro i víc hrají dospěláci, kteří na Pokémonech vyrostli. Oni tam dali navíc ty původní, takže my se celá parta opravdu s láskou k nim vracíme a hlavně chtě nechtě to člověka fakt vykopne ven :mrgreen: kamarádky rodiče byli taky včera chytat (je jim k 50) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
13.7.16 17:44

Už se nemůžu dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.7.16 17:52

Jak to přesně funguje? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
13.7.16 17:55

Dnes si to přítel stáhl, byli sme venku a pak prohlásil, že tak dobrou procházku se psem a mrňousem už dlouho nezažil :D Taky je nám přes 25 :oops: :mrgreen: Za jak dlohou vzdálenost něco chytíte? My byli cca hodinku a jen jeden :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
13.7.16 17:58

Holky, jsem asi totální mimoň, ale kde se dá stáhnout? Na obchod play (pro android) jsem funkční verzi nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
13.7.16 18:00

Viděla jsem včera ve zprávách, bez urážky, ale podle mě je to neskutečná blbost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31804
13.7.16 18:00
@Bábrdl píše:
Jak to přesně funguje? :think:

Po celém světě jsou rozházení Pokémoni, Pokéstopy a stadiony. Zapneš aplikaci, GPSku a ona ti hlásí pokud poblíž je jedno ze tří věcí. Když tam máš Pokémona, tak k němu můžeš dojít, pak si ho musíš foťákem najít a nabídne ti to Pokéball na chycení. Pokémony pak můžeš vylepšovat, nechat je se vyvinout a na stadionech s nima můžeš bojovat s tím, že se přidáš do nějakého týmu a cílem je, aby ten tým ovládal co nejvíc stadionů. Pokéstopy jsou místa, kde můžeš sbírat různé věci (Pokébally, vajíčka a ták) zadarmo. Čím víc chodíš, tím líp, s autem to má problém trochu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31804
13.7.16 18:02
@Petule030 píše:
Viděla jsem včera ve zprávách, bez urážky, ale podle mě je to neskutečná blbost :roll:

Tak chápu, že člověka, kterého to nikdy nezajímalo, to nebude zajímat ani teď, ale my jsme třeba vyrostli na hrách, i kartičky jsme sbírali. Teď máme tu samou Gameboyovou hru, ale v reálu. V podstatě kešky, ale v Pokémoním provedení s rozšířenými možnostmi no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31804
13.7.16 18:03
@cucik14 píše:
Dnes si to přítel stáhl, byli sme venku a pak prohlásil, že tak dobrou procházku se psem a mrňousem už dlouho nezažil :D Taky je nám přes 25 :oops: :mrgreen: Za jak dlohou vzdálenost něco chytíte? My byli cca hodinku a jen jeden :nevim:

Záleží kde bydlíš. Třeba v centru Prahy je jich hafo, ale kolem nás není nic téměř, tak jsme vyráželi o kus dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31804
13.7.16 18:05
@Saatine píše:
Já jsem pokémony nikdy neprožívala, ale prostě sbírání pohyb, potkávání lidí mi přijde super! :D

Já jsem generace, která na nich vyrostla :) navíc Nintendo jsou naši oblíbenci, takže vítám všemi deseti :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
13.7.16 18:05
@Nimie píše:
Tak chápu, že člověka, kterého to nikdy nezajímalo, to nebude zajímat ani teď, ale my jsme třeba vyrostli na hrách, i kartičky jsme sbírali. Teď máme tu samou Gameboyovou hru, ale v reálu. V podstatě kešky, ale v Pokémoním provedení s rozšířenými možnostmi no :)

Já jsem Pokémony v dětství sledovala, sbírala kartičky, měla jsem i pokebal s pokemonem vevnitř :lol: Ale i přesto mi ta hra nepřijde nijak lákavá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
13.7.16 18:06
@Petule030 píše:
Viděla jsem včera ve zprávách, bez urážky, ale podle mě je to neskutečná blbost :roll:

Pro inteligenty je tu ingress :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky