Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Saatine píše:
Potkala jsem se dneska s kamarádkou a dělá to saméSvůj dává mamce, které dosloužil. Mě je 26 a jí 31 takže žádní puberťáci
Heleď podle mě to skoro i víc hrají dospěláci, kteří na Pokémonech vyrostli. Oni tam dali navíc ty původní, takže my se celá parta opravdu s láskou k nim vracíme a hlavně chtě nechtě to člověka fakt vykopne ven
kamarádky rodiče byli taky včera chytat (je jim k 50) ![]()
Dnes si to přítel stáhl, byli sme venku a pak prohlásil, že tak dobrou procházku se psem a mrňousem už dlouho nezažil
Taky je nám přes 25
Za jak dlohou vzdálenost něco chytíte? My byli cca hodinku a jen jeden ![]()
Holky, jsem asi totální mimoň, ale kde se dá stáhnout? Na obchod play (pro android) jsem funkční verzi nenašla.
Viděla jsem včera ve zprávách, bez urážky, ale podle mě je to neskutečná blbost ![]()
@Bábrdl píše:
Jak to přesně funguje?
Po celém světě jsou rozházení Pokémoni, Pokéstopy a stadiony. Zapneš aplikaci, GPSku a ona ti hlásí pokud poblíž je jedno ze tří věcí. Když tam máš Pokémona, tak k němu můžeš dojít, pak si ho musíš foťákem najít a nabídne ti to Pokéball na chycení. Pokémony pak můžeš vylepšovat, nechat je se vyvinout a na stadionech s nima můžeš bojovat s tím, že se přidáš do nějakého týmu a cílem je, aby ten tým ovládal co nejvíc stadionů. Pokéstopy jsou místa, kde můžeš sbírat různé věci (Pokébally, vajíčka a ták) zadarmo. Čím víc chodíš, tím líp, s autem to má problém trochu ![]()
@Petule030 píše:
Viděla jsem včera ve zprávách, bez urážky, ale podle mě je to neskutečná blbost
Tak chápu, že člověka, kterého to nikdy nezajímalo, to nebude zajímat ani teď, ale my jsme třeba vyrostli na hrách, i kartičky jsme sbírali. Teď máme tu samou Gameboyovou hru, ale v reálu. V podstatě kešky, ale v Pokémoním provedení s rozšířenými možnostmi no ![]()
@cucik14 píše:
Dnes si to přítel stáhl, byli sme venku a pak prohlásil, že tak dobrou procházku se psem a mrňousem už dlouho nezažilTaky je nám přes 25
![]()
Za jak dlohou vzdálenost něco chytíte? My byli cca hodinku a jen jeden
Záleží kde bydlíš. Třeba v centru Prahy je jich hafo, ale kolem nás není nic téměř, tak jsme vyráželi o kus dál.
@Saatine píše:
Já jsem pokémony nikdy neprožívala, ale prostě sbírání pohyb, potkávání lidí mi přijde super!
Já jsem generace, která na nich vyrostla
navíc Nintendo jsou naši oblíbenci, takže vítám všemi deseti ![]()
@Nimie píše:
Tak chápu, že člověka, kterého to nikdy nezajímalo, to nebude zajímat ani teď, ale my jsme třeba vyrostli na hrách, i kartičky jsme sbírali. Teď máme tu samou Gameboyovou hru, ale v reálu. V podstatě kešky, ale v Pokémoním provedení s rozšířenými možnostmi no
Já jsem Pokémony v dětství sledovala, sbírala kartičky, měla jsem i pokebal s pokemonem vevnitř
Ale i přesto mi ta hra nepřijde nijak lákavá ![]()
@Petule030 píše:
Viděla jsem včera ve zprávách, bez urážky, ale podle mě je to neskutečná blbost
Pro inteligenty je tu ingress ![]()