Pokémon GO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31807
16.7.16 16:15

Servery jsou spadlé, jak psala @Tamtama, oznámilo se ofiko uvedení do Evropy a servery to odrovnalo úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
17.7.16 20:49

Holky, prosím, poradíte? Jak jde toho potvoru Pokemona vycvičit, aby vůbec měl šanci vyhrát nějaký souboj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.7.16 10:02

@summersun počkej, až budeš mít vyšší level, pak budeš chytat pokémony s víc cp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.7.16 10:17

Zatím nehraji, ale přijde mi to fajn. Líbí se mi takové hry, spojené trošku i s „reálným světem“. Alespoň se děcka dostanou od počítačů ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31807
18.7.16 12:14
@summersun píše:
Holky, prosím, poradíte? Jak jde toho potvoru Pokemona vycvičit, aby vůbec měl šanci vyhrát nějaký souboj?

Musíš chytat, zvedat svůj level a zvedat jeho level. Za chytání, evoluci a myslím, že snad i za ponechání Pokémona ve stadionu, aby bránil, dostáváš Stardust. Za chytání navíc dostáváš „bonbonky“ daného druhu. Když si toho Pokémona rozklikneš, tak zjistíš kolik čeho je potřeba na Power Up (posílení) a kolik z nich je potřeba na Evolve (Vývin na vyšší stupeň). Pokémona i sebe (sebe určitě, pokémonem si nejsem jistá, ale možná taky) navíc posiluješ tréninkem. Když příjdeš k přátelskému stadionu a klikneš trénovat, tak s nimi bojuješ. Pokud porazíš aspoň jednoho z protivníků, je to přínos pro tebe i pro stadion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31807
18.7.16 12:17
@Tamtama píše:
@summersun počkej, až budeš mít vyšší level, pak budeš chytat pokémony s víc cp

No ale nemusí mít lepší útoky. Vysoké CP je super, ale budeš potřebovat hodně vysoké CP na to, abys vyrovnala třeba Pokémona se základním útokem 5 a special útokem 10 na úroveň Pokémona se základním útokem 10 a special útokem 50. I na to je dobré koukat. Jasně, že pokud máš CP 40 a útoky 10, 20 a chytíš CP 300 útoky 10, 15, tak je ten druhý možná slabší, ale už je to v zásadě příliš velký rozdíl v CP a příliš malý v útocích, takže se vyplatí vylepšovat toho CP 300, ale vždycky tomu tak není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.7.16 12:55

@Nimie no včera jsem vyvinula zubata s cp asi 100 a útokem 50, je z něj golbat s cp 300 a útokem 20 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
18.7.16 13:00

Muzu mit prosim dotaz? jak vypada vase mapa? ja ji mam kreslenou a kdyz nekde ukazujou jak ta hra vypada tak maj normalne realnou mapu.To se da nejak nastavit? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31807
18.7.16 13:02
@Tamtama píše:
@Nimie no včera jsem vyvinula zubata s cp asi 100 a útokem 50, je z něj golbat s cp 300 a útokem 20 :zed:

Jo to je možné no, ale mám za to, že ty vyšší stádia mají ještě nějaký bonus, jinak by se asi až tolik nevyplácelo je vyvíjet :think: ale tak cílem hlavně je catch 'em all ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31807
18.7.16 13:03
@Ivana 85 píše:
Muzu mit prosim dotaz? jak vypada vase mapa? ja ji mam kreslenou a kdyz nekde ukazujou jak ta hra vypada tak maj normalne realnou mapu.To se da nejak nastavit? Dekuju

Ne, všichni mají mapu kreslenou ;) kde jsi viděla reálnou mapku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
18.7.16 13:27

@Nimie treba kdyz jsem si to stahovala, tak jak tam je par obrazku o ty hre tak tjm byla realna mapa, vcera v nejakym clanku taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31807
18.7.16 13:46
@Ivana 85 píše:
@Nimie treba kdyz jsem si to stahovala, tak jak tam je par obrazku o ty hre tak tjm byla realna mapa, vcera v nejakym clanku taky

Teď jsem koukala na PlayStore a žádnou reálnou mapu tam nevidím :nevim: nemyslíš třeba jen tu virtuální realitu? Ta se spouští přímo při chytání Pokémona a pouze pokud telefon má potřebné senzory (myslím že kompas a gyroskop). Nicméně lze si to vypnout účelově (lépe se pak chytá a méně to pojídá baterky). Mapa samotná je kreslená celá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
18.7.16 13:51
@Nimie píše:
Hrajete? Hrajete? :mrgreen:

Dříve, když jste se chtěli pobíhat a hledat magické potvůrky co neexistujou, vzali jste si prostě LSD jako každý normální člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
18.7.16 13:52

Holky, kdyz uz chodite, tak si k tomu stahnete Charity Miles, jeste udelate neco pro dobrou vec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31807
18.7.16 14:48
@iva f píše:
Holky, kdyz uz chodite, tak si k tomu stahnete Charity Miles, jeste udelate neco pro dobrou vec ;)

Jak to funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky