Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Servery jsou spadlé, jak psala @Tamtama, oznámilo se ofiko uvedení do Evropy a servery to odrovnalo úplně.
Holky, prosím, poradíte? Jak jde toho potvoru Pokemona vycvičit, aby vůbec měl šanci vyhrát nějaký souboj?
@summersun počkej, až budeš mít vyšší level, pak budeš chytat pokémony s víc cp
Zatím nehraji, ale přijde mi to fajn. Líbí se mi takové hry, spojené trošku i s „reálným světem“. Alespoň se děcka dostanou od počítačů ven ![]()
@summersun píše:
Holky, prosím, poradíte? Jak jde toho potvoru Pokemona vycvičit, aby vůbec měl šanci vyhrát nějaký souboj?
Musíš chytat, zvedat svůj level a zvedat jeho level. Za chytání, evoluci a myslím, že snad i za ponechání Pokémona ve stadionu, aby bránil, dostáváš Stardust. Za chytání navíc dostáváš „bonbonky“ daného druhu. Když si toho Pokémona rozklikneš, tak zjistíš kolik čeho je potřeba na Power Up (posílení) a kolik z nich je potřeba na Evolve (Vývin na vyšší stupeň). Pokémona i sebe (sebe určitě, pokémonem si nejsem jistá, ale možná taky) navíc posiluješ tréninkem. Když příjdeš k přátelskému stadionu a klikneš trénovat, tak s nimi bojuješ. Pokud porazíš aspoň jednoho z protivníků, je to přínos pro tebe i pro stadion.
@Tamtama píše:
@summersun počkej, až budeš mít vyšší level, pak budeš chytat pokémony s víc cp
No ale nemusí mít lepší útoky. Vysoké CP je super, ale budeš potřebovat hodně vysoké CP na to, abys vyrovnala třeba Pokémona se základním útokem 5 a special útokem 10 na úroveň Pokémona se základním útokem 10 a special útokem 50. I na to je dobré koukat. Jasně, že pokud máš CP 40 a útoky 10, 20 a chytíš CP 300 útoky 10, 15, tak je ten druhý možná slabší, ale už je to v zásadě příliš velký rozdíl v CP a příliš malý v útocích, takže se vyplatí vylepšovat toho CP 300, ale vždycky tomu tak není.
@Nimie no včera jsem vyvinula zubata s cp asi 100 a útokem 50, je z něj golbat s cp 300 a útokem 20 ![]()
Muzu mit prosim dotaz? jak vypada vase mapa? ja ji mam kreslenou a kdyz nekde ukazujou jak ta hra vypada tak maj normalne realnou mapu.To se da nejak nastavit? Dekuju
@Tamtama píše:
@Nimie no včera jsem vyvinula zubata s cp asi 100 a útokem 50, je z něj golbat s cp 300 a útokem 20
Jo to je možné no, ale mám za to, že ty vyšší stádia mají ještě nějaký bonus, jinak by se asi až tolik nevyplácelo je vyvíjet
ale tak cílem hlavně je catch 'em all ne? ![]()
@Ivana 85 píše:
Muzu mit prosim dotaz? jak vypada vase mapa? ja ji mam kreslenou a kdyz nekde ukazujou jak ta hra vypada tak maj normalne realnou mapu.To se da nejak nastavit? Dekuju
Ne, všichni mají mapu kreslenou
kde jsi viděla reálnou mapku?
@Nimie treba kdyz jsem si to stahovala, tak jak tam je par obrazku o ty hre tak tjm byla realna mapa, vcera v nejakym clanku taky
@Ivana 85 píše:
@Nimie treba kdyz jsem si to stahovala, tak jak tam je par obrazku o ty hre tak tjm byla realna mapa, vcera v nejakym clanku taky
Teď jsem koukala na PlayStore a žádnou reálnou mapu tam nevidím
nemyslíš třeba jen tu virtuální realitu? Ta se spouští přímo při chytání Pokémona a pouze pokud telefon má potřebné senzory (myslím že kompas a gyroskop). Nicméně lze si to vypnout účelově (lépe se pak chytá a méně to pojídá baterky). Mapa samotná je kreslená celá.
@Nimie píše:
Hrajete? Hrajete?
Dříve, když jste se chtěli pobíhat a hledat magické potvůrky co neexistujou, vzali jste si prostě LSD jako každý normální člověk.
Holky, kdyz uz chodite, tak si k tomu stahnete Charity Miles, jeste udelate neco pro dobrou vec ![]()
@iva f píše:
Holky, kdyz uz chodite, tak si k tomu stahnete Charity Miles, jeste udelate neco pro dobrou vec
Jak to funguje?