Pokémon GO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1031
13.7.16 18:07

My jsme jich chytili docela dost do té hodiny tak 6-7 potkali jsme jich více ale ty nám nešli chytit a furt utíkali :D Jinak je to opravdu velký žrout baterky, takže my jsme si už koupili power bank a jsme spokojení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31806
13.7.16 18:16
@fashion_victim83 píše:
Me to taky minulo-kdyz frceli, bylo mi uz nact.Ale tohle se mi libi, pripomina mi to geocaching, akorat na IPhone je to od třetích stran a nerada bych si zavirovala mobil.

Myslím, že je to podobnej mirror jako na Androida, takže by to mělo být v pohodě. Nebo se pletu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
13.7.16 18:19

Jo. Uz mame 3 pokemony a milion pokestopu. Zatim jsem nepochopila jakym zbusobem najit pokemona kdyz neni zrovna primo na ceste, neobjevuji se na mape jako pokestopy. Poradite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31806
13.7.16 18:24
@Ondrášovka.N píše:
Jo. Uz mame 3 pokemony a milion pokestopu. Zatim jsem nepochopila jakym zbusobem najit pokemona kdyz neni zrovna primo na ceste, neobjevuji se na mape jako pokestopy. Poradite?

Pokémoni se normálně objevují pokud projdeš poblíž. Vpravo dole máš výpis kolik pokémonů máš kolem, za každou stopu pod konkrétním pokémonem je to 100m, max. 300m. Pokud projdeš kolem (myslím že to musí být v okolí jak se ti zobrazuje to radarové kolečko kolem tebe), tak se ti Pokémon objeví na mapce pokud tam je a když na něj klikneš, tak v pohodě. Jinak musíš chodit a prohledávat. Ono to koneckonců i o tom je, že bys teoreticky měla chodit a šmejdit v různých místech a telefon má sloužit spíš jako přibližný lokalizátor a ne ti hned ukazovat kde co je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
13.7.16 18:27
@Nimie píše:
Pokémoni se normálně objevují pokud projdeš poblíž. Vpravo dole máš výpis kolik pokémonů máš kolem, za každou stopu pod konkrétním pokémonem je to 100m, max. 300m. Pokud projdeš kolem (myslím že to musí být v okolí jak se ti zobrazuje to radarové kolečko kolem tebe), tak se ti Pokémon objeví na mapce pokud tam je a když na něj klikneš, tak v pohodě. Jinak musíš chodit a prohledávat. Ono to koneckonců i o tom je, že bys teoreticky měla chodit a šmejdit v různých místech a telefon má sloužit spíš jako přibližný lokalizátor a ne ti hned ukazovat kde co je.

Diky. Ted koukam na ty stopy. Toho jsem si doted nevsimla. To mi dost ulehci praci. Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
13.7.16 20:09

Tak jsem si to stahla :lol: holky jak hrat? Vubec nevim jak to ovladat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
13.7.16 20:22

Na android to jde taky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31806
13.7.16 20:59
@bwemy píše:
Na android to jde taky???

Na Android to jde přednostně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.7.16 21:15

V pondělí nainstalovala, včera pochopila, dnes se zamilovala. :mrgreen: Nemůžu se dočkat, až se syn vrátí od babičky a budeme chytat spolu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
13.7.16 21:23

Tak jsme šla na chvíli zkusit. Nechytila jsem žádného, i když k jednomu jsem se dostala…pořád to hlásilo výpadky GPS…a to například google maps mi fungují bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
13.7.16 22:03

@summersun Jo, me se to dnes seklo a uz se o nechce odseknout…Uvidim co s tim zmuze chlap az se vrati z prace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
13.7.16 23:06

Ve chvili kdy ho chytim se mi pokeball zmensi a nejde s tim nic udelat…co s tim? :hu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
14.7.16 01:53

Tak jsem si precetla navod… pisou, ze jakmile vidim pokemona, mam ho zmacknout a prepnu se do rezimu chytani. Jenze me obrazovka vubec nereaguje na dotyk. Delam to spatne nebo mam problem s appkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
14.7.16 07:20

@Luccka81 @claarca Mě to holky taky blbne, já myslím, že to ještě nemaj úplně vychytaný, tak se nějaká ta chyba občas objeví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
14.7.16 08:12

K těm výpadkům, hra je natolik úspěšná, že servry nestíhají, a oficiálně je nejnověji spuštěná v Německu. Snad se taky v google play dočkáme nebo i na tom applu no :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí