Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky viděli jste tento film někdo? co na něj říkáte?
Jo viděla. není špatnej, ale knížka je nejlepší. hlavně mi vadí, že tam usekli ten konec, ten přechod přes hory..prý zrovna nebylo vhodný počasí, když to natáčeli ![]()
Knížka se mi moc líbila, film už tak ne. Je to velmi silný a pravdivý příběh.
Pokud tě to oslovilo a líbilo se, mohly by se ti líbit i tyto filmy:
Ukamenování Sorayi M. (The Stoning of Soraya M.) - film nutno hledat pod ang. názvem
Před bouří
Čas opilých koní
Květ pouště
Božské děti
ale též Dům k pověšení (režie: Emir Kusturica)
Příspěvek upraven 12.07.16 v 08:57
Pěkný film, i když trochu pro pamětníky, zachycuje události kolem roku 1979
Už je to sice nějaký pátek, ale také jsem viděla… Mě se teda film líbil, ale samotná tématika, při představě, že je podle skutečné události je teda hnus ![]()
Též jsem viděla film, mrazí mne při představě, že je podle skutečné události
Taky oboje, knizka i film, navic i volne pokracovani knizka Z lasky k diteti a tohle by povinne mely cist vsechny holky ktere se tuli k ********… Vesmes v civilizovanem prostredi se chovaji normalne ale u nich doma se radikalne zmeni…,
edit adminem- rasismus
Četla jsem knížku i viděla film…je mi nedobře při představě, že je to podle skutečný události…
potom se mi hodně líbila knížka Bílá Masajka a její pokračování ![]()
@Swami Harashimi diky za tipy
Ukamenovani Sorayi M.je taky videla a teda to bylo maso
Z toho mi fskt nebylo dobre.
Co se tyce filmu, jako vetsina jsem ctla i knizku a muzu rict, ze knizka lepsi.
Pak jeste z knih bych doporucila: Panenky z raje, Arabska zena, Arabska dcera, Utek z africkeho pekla, Navrst do ceskeho pekla, Na rozcesti (posl.tri jsou trilogie o cesce, podle skut. udalosti),Za zlatými mrizemi, Provdana proti sve vuli, Imamova dcera, Serin a Amar ![]()
Kniha má i druhý díl, o tom jakou to mělo dohru. Taky zajímavé.
Viděla kdysi a bylo to zajímavé. Jak píšou holky, obecně platí, že knížky jsou lepší, já teda tuhle nečetla a zrovna jsem v rozpoložení, že bych ji ani přečíst nedokázala. Možná někdy…
@hofka píše:Četla jsem na ni rezence a prý je strašně zdlouhavá, hrozně natahovaná. No jak píšu výše, jestli se někdy dám na čtení té první, tak druhou taky zkusím.
Kniha má i druhý díl, o tom jakou to mělo dohru. Taky zajímavé.
@Swami Harashimi píše:
Knížka se mi moc líbila, film už tak ne. Je to velmi silný a pravdivý příběh.
Pokud tě to oslovilo a líbilo se, mohly by se ti líbit i tyto filmy:Ukamenování Sorayi M. (The Stoning of Soraya M.) - film nutno hledat pod ang. názvem
Před bouří
Čas opilých koní
Květ pouště
Božské děti
ale též Dům k pověšení (režie: Emir Kusturica)
Příspěvek upraven 12.07.16 v 08:57
jéé moc děkuji, třeba časem to projedu ![]()