Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Předevčírem si muž celý natěšený stáhl aplikaci, ihned chtěl nainstalovat… a nešlo mu potvrdit instalaci
připomínal mi dítě, kterému uletěl balonek z pouti, prostě mu ta obrazovka nereagovala, ač ji otáčel, vypínal, přemlouval… ![]()
@Tamtama Jo, s mým nevalným připojením u toho taky občas zuřím ![]()
Holky a co všechno už ste chytli? My máme snad jen toho Charmandera, pak sme chytli Caterpie, Weedle, Pidgey, Parase a Ratata nám zdrhla. Jo a vajicko se nám líhne
![]()
Ahojte holky, jak se ziskavaji penize??to jsou opravdove penize nebo je nekde na ceste najdu? ![]()
@poiuz píše:
Předevčírem si muž celý natěšený stáhl aplikaci, ihned chtěl nainstalovat… a nešlo mu potvrdit instalacipřipomínal mi dítě, kterému uletěl balonek z pouti, prostě mu ta obrazovka nereagovala, ač ji otáčel, vypínal, přemlouval…
Pokud má čip od intelu, byla na to speciální aktualizace. Jinak starší bráška od Nianticu hra Ingress není sice tak graficky líbivá, ale pro dospěláky myslím víc propracovaná a plus pro některé nejsou tam Pokemoni. ![]()
Jako za mě totální volovina. Vůbec nic na tom nevidím.
Ale!!! Starší synkové to hrají a když někam jdou, tak jim přibalím mrně v kočáru, takže SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR.
![]()
@Martiinna píše:
Holky v Obchodě Play to není? Nikde to nevidím
Není, zatím se to stahuje neofiko ![]()
Prosim holky. Vypadlo mi s pokestopu vajicko a ted ho chci dat do inkubatoru a nejde to, jakto? ![]()
@Ondrášovka.N píše:
Prosim holky. Vypadlo mi s pokestopu vajicko a ted ho chci dat do inkubatoru a nejde to, jakto?
Najedeš si na vajíčko v Pokémon listu, klikneš, dáš Start incubation ![]()
@Ondrášovka.N ale do určitého levelu můžeš klubat jen jedno vejce
Padá a padat prý bude asi až do pondělí, hra už u nás ofiko vyšla, ale polský server ještě není spuštěný