Pokémon GO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31806
20.7.16 21:56
@Saatine píše:
A jaký lvl? :D

13 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
23.7.16 10:53

Ahoj :) hlasim se, ze i ja jsem tomu propadla :D na prochazkach se psem nedelam noc jineho nwz chytam pokemony :D zatim jsem teda jen level 7 :D
U mas bohuzel na prochazkach potkavam vetsinou cervi a ptaky zbytek si vetsinou musim vychodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31806
24.7.16 00:15

Já už mám všechny vyvinuté Eevee :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
24.7.16 09:27

A ja vcera jak krava jela pomalu na kole kplem rybnika s tim, ze tam treba budou vodni pokemoni (ne :D ) a nebo alespon vylihnu vajicko prd nic se mi nenacetlo (ujela sem asi 7 km grrrr )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31806
24.7.16 09:52
@Bomer píše:
A ja vcera jak krava jela pomalu na kole kplem rybnika s tim, ze tam treba budou vodni pokemoni (ne :D ) a nebo alespon vylihnu vajicko prd nic se mi nenacetlo (ujela sem asi 7 km grrrr )

Tam je limit cca pod 30 km/h a musíš mít chycenou GPS a internet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
24.7.16 10:00

@Nimie GPS A NET sem samozrejme mela :D a jela sem ppmalu jak deb. l :D nevim co se mi tamdelo :D jestli to treba za mestem nefunguje ci co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31806
24.7.16 10:03
@Bomer píše:
@Nimie GPS A NET sem samozrejme mela :D a jela sem ppmalu jak deb. l :D nevim co se mi tamdelo :D jestli to treba za mestem nefunguje ci co :D

to nee, to by mělo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
24.7.16 11:38

Já už taky hraji. :oops: Holky nevíte jak je to s datama?(dnes jsme si kvůli tomu koupila simku od mobile cz.) Kolik toho sežere? Teď jsem v 5 nechápu ty gymy nebo co to je. vybrala jsem si červený ale co dál? Proti komu mám bojovat, Vejdu na svůj stadion. tam jsou dva silný.. a jak dál?? ty mám vyzvat? nebo koho? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
24.7.16 12:37

@Saatine aha…diky.cizi jsem ani nikde nevidela… no mam se co ucit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
24.7.16 12:52

@Saatine ještě otázečka. jak můžu trénovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31806
24.7.16 13:10
@Saatine píše:
No trénuješ na vlastním gymu (své barvy), ale musíš najít takový kde je úroveň pokémona podobná jako toho, co máš ty. Díky tomu zvyšuješ prestiž vašeho gymu, můžeš mu zvýšit úroveň a pokud se ti to povede, tak tam můžeš přidat svého pokemona.
Pokud máš na gymu pokémona 21hod, tak získáš za každého 10 penízků (které musíš překontrolovat a vybrat)No a jinak já vnímám trénink tak, že rozeberu pokémony navíc na bonbony a evolvuji toho nejlepšího ;) Abych získala pokémona s více CP a hlavně za to máš hodně expů. U těch běžných příšerek je to prostě nejlepší.

S tím výběrem - ten výběr se tam umožní hned jak toho Pokémona přidáš, akorát pokud tam zůstane 21 hodin, tak ti tam naběhne nová platba a vybrat to můžeš jednou za tu dobu pro všechny stadiony. Takže my dost často děláme to, že večer zabereme 2 - 3 stadiony a rychle to vybereme, protože během dalšího dne to prostě nevydrží tady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31806
24.7.16 13:23
@Saatine píše:
Cooo? Fakt? Sakra :D Takže jakmile zabereš, hned můžeš vybrat?

Ano :mrgreen: ale jak říkám, pokud máš jistotu, že ten stadion chvilku vydrží a máš jich poblíž víc, tak jich zaber víc najednou a vyber hned :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31806
24.7.16 13:24
@Saatine píše:
Jak se to vybírá? Nezůstala jsem tam 21hod, tak jsem to ještě nezkoumala :D Ale při venčení žluté i modré z gymu pravidelně vytřískám.

Vlez do Shopu a nahoře máš tlačítko „Collect“ nebo tak něco. Když na to klikneš, tak se ti pak zobrazí co si zasloužíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
24.7.16 13:26

@Saatine počkej a to musím opravdu k tomu gymu? (mám to jako nějaký pomník) To nejde z pohodlí domu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31806
24.7.16 13:27
@fifinkaa píše:
@Saatine počkej a to musím opravdu k tomu gymu? (mám to jako nějaký pomník) To nejde z pohodlí domu? :mrgreen:

Nebuď lenoch!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky