Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AlphaOmega píše:
Dříve, když jste se chtěli pobíhat a hledat magické potvůrky co neexistujou, vzali jste si prostě LSD jako každý normální člověk.
@Swift píše:
DTTV
K tomu bych akorát ještě dodala, že to samé samozřejmě neplatí jen pro Google, ale také pro Apple. Že je hra úzce propojená s GApps je veřejným tajemstvím a co se týče výdělku Nintenda - takhle to zní blbě, ale pokud bychom se podívali do historie, na to jak ta společnost vůbec funguje, tak ona nikdy nevydělávala nijak extra na svých výrobcích, vlastně mezi výrobci např. konzolí byla vždycky na tom jako jedna z nejhůře. Akorát ona s tím umí mnohem lépe pracovat, takže pro ní je aktuální úspěch naprosto grandiózní po posledním fiasku.
@Saatine počítá se to
, potom ještě potřebuješ data, v zimě speciální dotykové rukavice, powerbanku a odrazky hodně odrazek, to je minimum.
Kdo nezažil multitouch kapek deště na displeji ten neví co je geolokační hra s rozšířenou realitou. ![]()
@Saatine píše:
Přijde mi legrační, že se nad tím lidi pohoršují. (ne tady) Vždyť je to super, když někdo vydělává. Využívá to GPS, takže je jasné že zase někdo jiný bude vydělávat ze znalosti polohy. Ale hlavně, lidi to hrají a prachy do toho vrážet vůbec nemusí, já tedy tu potřebu nemám (počítá se investice 5,5tis do mobilu?)
Včera jsem četla komentáře na novinkách. „Magooři musí sedět u počítače a čumět do toho.“ To zase byli experti, kteří prostě věděli o co go
Hraji jen venku, když venčím psy nebo vyřizuji něco v centru a co vy?
My děláme výlety, klidně i noční
vezmem auto, dojedem do nějaké lokace, která sice možná není ničím jinak moc zajímavá, ale je to prostě nějaká městská lokalita a tam s tím pobíháme. Už jsme takhle prozkoumali hromadu sídlišť, kde jsme v životě nebyli ![]()
@Swift píše:
@Saatine počítá se to, potom ještě potřebuješ data, v zimě speciální dotykové rukavice, powerbanku a odrazky hodně odrazek, to je minimum.
Kdo nezažil multitouch kapek deště na displeji ten neví co je geolokační hra s rozšířenou realitou.
@Nimie A jaké potkáváš nejastěji Gymy? My teda u nás na dědině máme dva a oba sou červené ![]()
@cucik14 píše:
@Nimie A jaké potkáváš nejastěji Gymy? My teda u nás na dědině máme dva a oba sou červené
Tady jsou hlavně modré a červené, žlutých je obecně dost málo mi připadá
ale zatím tu u nás modří vedou ![]()
@Saatine píše:
Jsem červená a gymy okolo bydliště jsou obsazené týmy rovnoměrně.
tak, taky ![]()
@Saatine chybí mi 500 zkušeností na devátý.. a ty?
jo a ty žlutý potvory nám teď na noc obsadily stadiony!
![]()
Ahoj
hlasim se, ze i ja jsem tomu propadla
na prochazkach se psem nedelam noc jineho nwz chytam pokemony
zatim jsem teda jen level 7 ![]()
U mas bohuzel na prochazkach potkavam vetsinou cervi a ptaky zbytek si vetsinou musim vychodit ![]()