Pokémon GO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31807
18.7.16 14:48
@AlphaOmega píše:
Dříve, když jste se chtěli pobíhat a hledat magické potvůrky co neexistujou, vzali jste si prostě LSD jako každý normální člověk.
:mrgreen: někdo ani LSD nepotřeboval :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
19.7.16 18:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31807
19.7.16 18:57
@Swift píše:
DTTV

K tomu bych akorát ještě dodala, že to samé samozřejmě neplatí jen pro Google, ale také pro Apple. Že je hra úzce propojená s GApps je veřejným tajemstvím a co se týče výdělku Nintenda - takhle to zní blbě, ale pokud bychom se podívali do historie, na to jak ta společnost vůbec funguje, tak ona nikdy nevydělávala nijak extra na svých výrobcích, vlastně mezi výrobci např. konzolí byla vždycky na tom jako jedna z nejhůře. Akorát ona s tím umí mnohem lépe pracovat, takže pro ní je aktuální úspěch naprosto grandiózní po posledním fiasku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
20.7.16 10:07

@Saatine počítá se to :jazyk:, potom ještě potřebuješ data, v zimě speciální dotykové rukavice, powerbanku a odrazky hodně odrazek, to je minimum.
Kdo nezažil multitouch kapek deště na displeji ten neví co je geolokační hra s rozšířenou realitou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31807
20.7.16 18:53
@Saatine píše:
Přijde mi legrační, že se nad tím lidi pohoršují. (ne tady) Vždyť je to super, když někdo vydělává. Využívá to GPS, takže je jasné že zase někdo jiný bude vydělávat ze znalosti polohy. Ale hlavně, lidi to hrají a prachy do toho vrážet vůbec nemusí, já tedy tu potřebu nemám (počítá se investice 5,5tis do mobilu? :D )

Včera jsem četla komentáře na novinkách. „Magooři musí sedět u počítače a čumět do toho.“ To zase byli experti, kteří prostě věděli o co go :DD

Hraji jen venku, když venčím psy nebo vyřizuji něco v centru a co vy?

My děláme výlety, klidně i noční :pankac: vezmem auto, dojedem do nějaké lokace, která sice možná není ničím jinak moc zajímavá, ale je to prostě nějaká městská lokalita a tam s tím pobíháme. Už jsme takhle prozkoumali hromadu sídlišť, kde jsme v životě nebyli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31807
20.7.16 18:54
@Swift píše:
@Saatine počítá se to :jazyk:, potom ještě potřebuješ data, v zimě speciální dotykové rukavice, powerbanku a odrazky hodně odrazek, to je minimum.
Kdo nezažil multitouch kapek deště na displeji ten neví co je geolokační hra s rozšířenou realitou. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: zmíněné věci jsme měli doma, takže v pohodě :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
20.7.16 18:55

V jakém jste týmu? My ve žlutém :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31807
20.7.16 19:02
@cucik14 píše:
V jakém jste týmu? My ve žlutém :palec:

Modrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
20.7.16 19:04

@Nimie A jaké potkáváš nejastěji Gymy? My teda u nás na dědině máme dva a oba sou červené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31807
20.7.16 20:02
@cucik14 píše:
@Nimie A jaké potkáváš nejastěji Gymy? My teda u nás na dědině máme dva a oba sou červené :mrgreen:

Tady jsou hlavně modré a červené, žlutých je obecně dost málo mi připadá :think: ale zatím tu u nás modří vedou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
20.7.16 21:03
@Saatine píše:
Jsem červená a gymy okolo bydliště jsou obsazené týmy rovnoměrně.

tak, taky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
20.7.16 21:19

@Saatine chybí mi 500 zkušeností na devátý.. a ty?
jo a ty žlutý potvory nám teď na noc obsadily stadiony! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
20.7.16 21:29

@Tamtama Hehe :mrgreen: Nám zase v dědině dnes ukradli jeden červení :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31807
20.7.16 21:56
@Saatine píše:
A jaký lvl? :D

13 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
23.7.16 10:53

Ahoj :) hlasim se, ze i ja jsem tomu propadla :D na prochazkach se psem nedelam noc jineho nwz chytam pokemony :D zatim jsem teda jen level 7 :D
U mas bohuzel na prochazkach potkavam vetsinou cervi a ptaky zbytek si vetsinou musim vychodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí