Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ondrášovka.N ve městě, 5000 obyvatel.. chytala jsem několikrát i v Praze, ale tam ani ťuk.. a teď charmander z vajíčka
už mám ty základní všechny ![]()
@Tamtama charmadra uz mam z vejce dyl. Bulbika na zacatku hry jako prvniho a ted po dlouhe dobe druheho. Po tom eventu se mi namnozili vsichni bubaci ale sila nic moc. Nejvic mam ted Eevee. Takze vyslechteni Vaporeoni. Jinak bida. A vecne mi chybi pokebaly. Jsem zas na nule
@Ondrášovka.N Já jsem také věčně bez pokeballů.
Jakou máš kapacitu batohu? Já mám 400. Včera jsem jela do centra Prahy a během cesty tramvají tam a zase zpátky jsem si je doplnila. Ale upřímně řečeno zdá se mi, že je to blbě vyřešeno. Když je někde 1 pokestop nebo i 4, které mám já tady v okolí, nestačí to. Než pokestopy obejdu, stejně nic nemám, protože po cestě je tak jako tak vyházím.
To je výhoda našeho prdelákova, hodně pokéstopů, málo pokémonů
ale z Prahy taky vždycky přijedu s prázdným batohem..
@Tamtama Já se právě včera projela tramvají a brala jsem jen pokestopy (pokemony jsem většinou ignorovala). A doplnila jsem si. Ale měla jsem tam cestu. Jinak by to nešlo, trvalo to 1,5 hoďky… ![]()
@Levandule121 mam ten zaklad. Ale ted uz vybirani pokestopu kdyz jedes rychleji moc nefunguje. Navic se v centru moc nepohybuju. A tady nakraji mam cestou do skolky pokestopy 3
@Ondrášovka. Hele, v té tramvaji to kupodivu docela jde. I když v autě už ne. Občas to chce vyzkoušet víckrát a nakonec se někdy ten pokestop umoudřil a fungoval.
Ale chce si to ten batoh zvětšit. Mám teď kapacitu batohu 400 items a když se takhle jednorázově doplní, tak pak vydrží dlouho.
Bohužel penízky z gymů jsou teď zoufalství - hned mě všude vyhodí a to už tam nechávám běžně pokemeny s minimálním CP 1500, ale i přes 2000. ![]()
@Levandule121 shodit je to po aktualizaci lehci. Nizsim levelum se snizujou cp na jejich uroven. Zato vylevlovani je tezsi ![]()
Poslušně hlásím, že je u nás v prdelákově teď tolik pokémonů, že jsem bez pokéballů ![]()
Holky, asi omdlím…! Chytila jsem Pigiho a on to byl Ditto! Teda jen 26. Takže je pravda, co se psalo, že ho teď uvolní. Do konce měsíce je zas akce, že se dostává dvojnásobek bodů, tak vyražte na lov!
![]()
Též jsem si dnes naexpila
po dlouhé době jsem byla u kamarádky, má pokéstop před barákem, tak jsem si i lurko dala ![]()