Pokles AMH hormonu v čase

4.6.23 21:45

Pokles AMH hormonu v case

Zdravim. Nevite prosim, jak rychle v case klesa hodnota AMH hormonu v seru? Jde mi o to, ze v lednu mi byla v CARu namerena hodnota 5,39 a o dva mesice pozdeji u gynelologa 3,07. Je mozny takto strmy pokles? Predem moc dekuji za zkusenosti. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5629
4.6.23 23:01
@Gemininini píše:
Zdravim. Nevite prosim, jak rychle v case klesa hodnota AMH hormonu v seru? Jde mi o to, ze v lednu mi byla v CARu namerena hodnota 5,39 a o dva mesice pozdeji u gynelologa 3,07. Je mozny takto strmy pokles? Predem moc dekuji za zkusenosti. :srdce:

Nevím, jestli to nemůže být různýma laboratořema. Máš na těch zprávách napsané i referenční meze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.23 23:45

@Polední bouře na jedne mam 3,07 ng/ml, tohle je z laboratore od gynekologa. To prvni mereni bylo ve Fertimedu. Tam mi jen rekli, ze AMH mam vysoke 5,39 a ze je to paradni vysledek. Kdyz jsem to zminila ve Fertimedu, tak mi rekli, ze zalezi, do jake laborky se to posila, ale ze tak jako tak je to dobry vysledek. Chtela jsem jen vedet, jestli nekdo nema obdobnou zkusenost. Je mi 36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
5.6.23 00:36

Já měla 0,7. Za rok 0,16. Za další rok 0,8. Vše stejná laborka. Za další tři roky jsem přirozeně otěhotněla. Bylo mi řečeno, že rozhodně neplatí, že tohle číslo může jenom klesat, klidně i kolísá a nemá až takovou vypovídací hodnotu, jak se dřív věřilo. Já i s tím 0,16 vzorně prvidelně ovulovala. S hodnotami 3-5 bych se v tomto ohledu nijak neznepokojovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí