Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, včera kolem 11 večer jsme měli s přítelem sex, dnes ráno jsem si dělala ovulační test a ten vypadal takto:
Je možné, že se nám to povedlo? Děkuji za odpovědi.
@Lucee711 píše:
Ahoj, včera kolem 11 večer jsme měli s přítelem sex, dnes ráno jsem si dělala ovulační test a ten vypadal takto:
Je možné, že se nám to povedlo? Děkuji za odpovědi.
Ovulační test je negativní a nedělá se ráno. Jestli se to povedlo se dozvíš až ti vynechá menstruace. Nebo chvíli počkej, zrovna jsem si udělala kafe tak to vyvěštím.
Ovulační testy je lepší dělat odpoledne a tento je negativní.
Kdyby sex byl kolem 12., tak by to vyslo. Ale kdyz byl o hodinu driv, tak si myslim, ze to je bez sance.
Příspěvek upraven 02.06.23 v 08:46
S takovym ovulacnim testem pochybuju, ze by se zadarilo. Poradne si precti pribalovej letak ![]()
Tady je každej chytrej jak nevím co, někdy se vyplatí držet hubu, když chcete bejt takový krávy😊
@JancaS84 s tím vaším věštěním jste už trapná, možná by vám to mohlo vyvěštit, jaká jste pi. a. ![]()
Jestli se snažíte vyprdni se na ovulační testy mějte sex obden nebo každý den a uvidíš. Tento test nic neřekne je dělán uplně blbě a navíc negativní.
@Lucee711 píše:
@JancaS84 s tím vaším věštěním jste už trapná, možná by vám to mohlo vyvěštit, jaká jste pi. a.
Drahá, nevím co chceš slyšel za odpovědi. Jak máme vědět jestli se vám podařilo zadělalt na mimino. Na to fakt není žádná možná odpověď. Prostě počkej jestli dostaneš menstruaci.
Za takové pěkné oslovení tě hlásím, takže pá.
@admin
A četla sis příbalový leták? Ovulační funguje jinak, jak těhotenský.
Víš jak funguje rozmnožování? Jak fungují vajíčka, spermie??
Nicméně zadařit se mohlo - třeba já měla sex 3 dny před ovulací a dítě z toho je.
Tady ti to opravdu nikdo nepoví.
Krávu tu žádnou nepozoruji ![]()
@Markéta188 ano příbalový leták jsem četla, ovulační test lze dělat za celý den, ne že se ráno nedělá, ale okej.
Chtěla jsem jen radu, jsem v tom nová a přijde mi, že tady je každej moudrej.
@Lucee711 pokud jsou to testy dr. max, tak tam je v příbaláku napsáno, že se má testovat mezi 10.-20. hodinou a taky je tam zobrazeno, jak vypadá pozitivní ovulační test, což tento není. Takže s tím věštěním mají holky pravdu. Fakt to nejde absolutně z ničeho poznat. Může se zadařit, protože spermie počkají než ovulace proběhne, ale ten test ani žádnou ovulaci nenaznačuje. Takže kopak kolem sebe a sprostě nadávat asi není úplně vhodná strategie, začala bych fakt tím letákem u testů. Ten zodpoví 99 % otázek.
@Lucee711 píše:
@Markéta188 ano příbalový leták jsem četla, ovulační test lze dělat za celý den, ne že se ráno nedělá, ale okej.
Chtěla jsem jen radu, jsem v tom nová a přijde mi, že tady je každej moudrej.
Nejde ani tak o to, kdy se dělá, ale kdy je pozitivní ![]()
Testovací čárka musí být silnější, než kontrolní.
Pokud máš sex přesně v době ovulace, je 10% šance, že se zadaří. Pokud bude ovulace do 3 dní po sexu, je ta šance 5%.
Není to tak, že máš ovulaci a sex a bude z toho mimino.
Na to ti prostě fakt nikdo neodpoví ![]()
Dobrý deň,
@Lucee711 prosím vyjadrujte sa slušne a bez urážok. Za opakované porušenie pravidiel vám bude účet zablokovaný.
Kristína ![]()